Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι ένα eshop σε αυτό το στυλ https://safepoint-shop.com Θέλω κάτι απλό, πιο απλό και από το παραπάνω χωρίς illustrations και με πολύ λιγότερες σελίδες. Θα βάλω τις δικές μου φωτογραφίες, πιθανόν να γράψω ότι κείμενο χρειάζεται μόνος. Θα πουλάω λίγα ηλεκτρονικά προιόντα της μίας φοράς τα οποία το πολύ να πιάνουν 1-2 σελίδες. Αυτό που περισσότερο θέλω είναι πολύ δυνατό branding και design γενικά. Να τραβάει το μάτι ωραία. Πόσο θα μου κοστίσει κάτι τέτοιο? Υπάρχει κανά website builder που να μπορεί να πετύχει το παραπάνω αποτέλεσμα? είχα δοκιμάσει το woocommerce αλλά δε μπορούσε να βγει κάτι καλό. Μπορώ να πω αυτά τα πράγματα σε μία branding εταιρία και να τα κάνει όλα μόνη της? δε μπορώ να περιγράψω στο 100% τι θέλω. Μπορώ να τους δώσω ιδέες αλλά μόνοι τους θα κάνουν ότι πρέπει και κρίνουν καλύτερο. Γίνεται κάτι τέτοιο? το budget μου υπολογίζεται σε 300Ε και μπορεί να πάει πολύ παράπανω αλλα 4ψήφιο δεν θα έδινα για κάτι τέτοιο. Τι γνώμη έχετε? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από aizensama24
StigmaX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Εσύ θα πεις τις ιδέες σου , θα δείξεις και τρία πέντε δέκα σάιτ που κάνουν αυτό που θες, και ο designer θα το σχεδιάσει. Το budget σου απέχει αρκετές χιλιάδες από μια custom λύση, οπότε θα πρέπει να συμβιβαστείς αρκετά... 2 2
elpenor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Στις 29/11/2019 στις 12:07 ΠΜ, aizensama24 είπε είχα δοκιμάσει το woocommerce αλλά δε μπορούσε να βγει κάτι καλό. Δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορείς να φτιάξεις με το woocommerce από άποψη design, με αυτό το budget είναι σίγουρα η καλύτερη σου επιλογή. Καλύτερα να κοιτάξεις όλα τα theme που υπάρχουν και να βρεις ποιο είναι πιο κοντά στην αισθητική σου και θέλει τις λιγότερες αλλαγές.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, elpenor είπε Δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορείς να φτιάξεις με το woocommerce από άποψη design, με αυτό το budget είναι σίγουρα η καλύτερη σου επιλογή. Καλύτερα να κοιτάξεις όλα τα theme που υπάρχουν και να βρεις ποιο είναι πιο κοντά στην αισθητική σου και θέλει τις λιγότερες αλλαγές. Μακάρι γιατί τα υπόλοιπα από όσο ξέρω έχουν κάποιο κόστος το μήνα. Το woocommerce πρέπει να είναι φθηνότερο. Γενικά δεν έχω ξαναμπεί στη διαδικασία κατασκευής σελίδας Μπορεί ο σχεδιαστής να βρει εκείνος το κατάλληλο theme αν του δείξω δείγματα ιστοσελιδών που προτιμάω? Αν έχω κάποιο πρόβλημα με τη σελίδα, έχω τσάμπα service ή κάθε φορά πρέπει να πληρώνω για κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται? Προσφέρει τσάμπα maintenance η εταιρία? Όταν ολοκληρωθεί η σελίδα μου δίνουν το λογαριασμό στο wordpress και από εκεί και πέρα τα κάνω όλα μόνος? αν θέλω δηλαδή να ανεβάσω κάτι για να το πουλήσω, πρέπει να το κάνω εγώ? Μπορεί να αναλάβει διαχείρηση του hosting η εταιρία? Υπάρχουν κάποια εύλογα ερωτήματα. Δεν αποκλείεται να μπορώ να κάνω πολλά από τα παραπάνω γιατί έχω παίξει πολύ με wordpress σε local server μια φορά που προσπαθούσα μόνος να κάνω κάτι. Όπως και να χει, υποτίθεται ότι ο πελάτης δεν είναι κανάς tech expert οπότε πρέπει να έχει λύσεις και για τα υπόλοιπα πέρα από τη κατασκεύη. Εκεί τι γίνεται?
elpenor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @aizensama24 Θα σου απαντήσω με βάση τη δική μου εμπειρία, το κάθε γραφείο λειτουργεί διαφορετικά. Στην ομάδα μου υπάρχει ένας πωλητής (εκπαιδευμένος στο wordpress / html / css / directadmin και σε άλλα βασικά πράγματα, δηλαδή ικανός να κάνει ένα απλό project μόνος του ), ένας πολύ έμπειρος γραφίστας που ασχολείται και με το UX, εγώ σαν βασικός developer και ένας junior dev. Ο πελάτης κάνει κάποια ραντεβού με τον πωλητή, του λέει προφορικά τις ανάγκες του και του δείχνει τα site που του αρέσουν, ο πωλητής τα καταγράφει και μετά γίνεται ένα skype call που όλοι λέμε τη γνώμη μας και καταλήγουμε σε κάποιo theme ( εκτός αν το budget και οι ανάγκες είναι για custom site ). Στη συνέχεια επιλέγουμε το demo από το theme που είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλει ο πελάτης, βρίσκουμε τα elements που θα αποτελούν την κάθε σελίδα ( που μπορεί να είναι από άλλο demo του theme) και λέμε απόψεις για τις αλλαγές που θα γίνουν ( με εικαστικά του γραφίστα και / ή κώδικα δικό μου ), όλοι κάνουν προτάσεις και εγώ επιβεβαιώνω ότι οι χρόνοι υλοποίησης είναι λογικοί για το budget. Στη συνέχεια ο γραφίστας φτιάχνει 3 προσχέδια ( ή 6 με 10 αν είναι μεγάλος πελάτης ) και τα δίνει σε μορφή PDF στον πωλητή που επικοινωνεί με τον πελάτη, ο πελάτης διαλέγει αυτό που προτιμάει και λέει τις αλλαγές που θέλει ( ή λέει ότι δεν του αρέσει κανένα ), ο γραφίστας κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται ( ή καινούργια προσχέδια ) μέχρι ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος. Αν είναι eshop τα αρχικά προϊόντα τα περνάμε εμείς και αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του πελάτη ώστε να μπορεί να προσθέτει άλλα και να κάνει αλλαγές κλπ. Features του στυλ να μπει ένα sticker που να υπολογίζει το ποσοστό της έκπτωσης ή να φτιαχτεί ένα blog / μία καινούργια σελίδα και οτιδήποτε απλό που υπάρχει σε plugin ή θέλει κάτω από 20 γραμμές κώδικα τα κάνουμε δωρεάν όσο διάστημα και να έχει περάσει από την ημέρα της υλοποίησης. Features που δεν υπάρχουν σε plugin και θα μου πάρουν πάνω από 2 ώρες τα χρεώνουμε. Εμείς αναλαμβάνουμε το hosting σε δικούς μας dedicated server, τα updates και το security αρκεί o πελάτης να δεχτεί να μην έχει access στο panel του hosting (και να έχει περιορισμένα προνόμοια στο wordpress) και ότι θέλει για το οποίο δεν έχει access (πχ ένα νέο email) να το κάνουμε εμείς άμεσα. Αν ο πελάτης θέλει πρόσβαση στο panel και να είναι admin στο wordpress έχουμε αποφασίσει ότι θα βάζουμε το site του σε cloud, δεν θα τον χρεώνουμε support και αν θέλει κάτι από εμάς το μελετάμε και κάνουμε προσφορά. Έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια και 250+ projects και όλοι έχουν δεχτεί τους όρους μας οπότε όλοι είναι στους dedicated μας (ο πωλητής έχει φοβερή πειθώ). Υπάρχει καθημερινό backup σε μία τοποθεσία και εβδομαδιαίο σε μία άλλη όπου κρατάμε τα backups 4 εβδομάδων. Το πακέτο των υπηρεσιών μας είναι ακριβότερο από το budget σου όμως πάρα πολύ σπάνια χάνουμε πελάτες, όλοι είναι πολύ χαρούμενοι που ανα πάσα στιγμή μπορούν να πάρουν τηλ τον πωλητή και να μην χάσουν περισσότερο χρόνο από το να περιγράψουν τι θέλουν να γίνει. Στην δική σου περίπτωση αν θέλεις να αφιερώσεις προσωπικό χρόνο και δεν περιμένεις μεγάλα έσοδα δεν σε συμφέρει να πληρώσεις κάτι τέτοιο άρα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς. Εγώ στη θέση σου θα διάλεγα ένα δημοφιλές theme με πάνω από 50k πωλήσεις (πχ Flatsome, Avada) , θα έβρισκα το demo που μου αρέσει και θα φανταζόμουνα πως θα το τροποποιήσω για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν πληρώσεις για αυτό το βήμα πάει το budget σου. Στη συνέχεια θα έβρισκα κάποιον αρκετά έμπειρο ώστε να μπορεί να το υλοποιήσει σε max δύο μέρες ώστε να έχει την δυνατότητα να κάνει μία καλή τιμή, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχει κάνει κάποιο λάθος και να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσει πολλά plugins (ή λάθος plugins που δεν θα κάνουν αρκετά updates) και να κάνει και το βασικό SEO. Support δεν θα πλήρωνα μέχρι να αρχίσει να φέρνει έσοδα, υπάρχουν backup σε όλα τα σοβαρά hosting στην περίπτωση που κάνεις κάτι λάθος. Είναι πάρα πολύ εύκολο να προσθέτεις / αφαιρείς πράγματα στο wordpress, αν κάτι δεν ξέρεις πως να το κάνεις υπάρχουν χιλιάδες οδηγοί στο internet και μπορείς να ρωτήσεις και στο insomnia. Τα κλασσικά λάθη θα τα κάνεις σίγουρα ( πχ να κάνεις update χωρίς να έχεις σιγουρευτεί ότι όλα τα plugins και το theme υποστηρίζουν την νέα έκδοση κλπ) όμως υπάρχει το backup. Αν κάποιος σου πει ότι με 300 ευρώ αναλαμβάνει να κάνει προσχέδια, να το υλοποιήσει, να αγοράσει το theme, να παρέχει hosting και δωρεάν support (updates, security) και να προσθέτει απλά features δωρεάν να είσαι πάρα πάρα πολύ επιφυλακτικός, είναι σαν να σου λένε ότι σου δίνουν ένα σχετικά καινούργιο αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση για 800 ευρώ. Όσο αφορά το branding που γράφεις θα σε απογοητεύσω, οι τρόποι προβολής είναι συγκεκριμένοι: α. Να είσαι ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα. ( Για να βγεις ψηλά ή πρέπει να μην έχεις καθόλου ανταγωνισμό στον τομέα σου οπότε για κάποια keywords να σε βγάζει το google σε καλή θέση γιατί δεν υπάρχουν άλλοι ή πρέπει να έχεις σοβαρό traffic και content). β. Καταχωρήσεις σε forums, πληρωμένα άρθρα σε περιοδικά / blogs. (μεγάλο κόστος) γ. Διαφήμιση online τύπου adwords / facebook ads. (μεγάλο κόστος) Μπορώ να σου γράψω πολλά για το branding και τις δυσκολίες του όμως ήδη το post μου έχει γίνει παράλογα μεγάλο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από elpenor 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elpenor είπε α. Να είσαι ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα. ( Για να βγεις ψηλά ή πρέπει να μην έχεις καθόλου ανταγωνισμό στον τομέα σου οπότε για κάποια keywords να σε βγάζει το google σε καλή θέση γιατί δεν υπάρχουν άλλοι ή πρέπει να έχεις σοβαρό traffic και content). β. Καταχωρήσεις σε forums, πληρωμένα άρθρα σε περιοδικά / blogs. (μεγάλο κόστος) γ. Διαφήμιση online τύπου adwords / facebook ads. (μεγάλο κόστος) Μπορώ να σου γράψω πολλά για το branding και τις δυσκολίες του όμως ήδη το post μου έχει γίνει παράλογα μεγάλο. Πιο πολύ εννοώ στυλ (logo, design, sale pages, UX κτλ.) λέγοντας branding, γενικά feel. Δεν εννοώ να κάνουν μάρκετινγκ για εμένα πέρα βέβαια από το βασικό on-page/technical SEO. Τη σελίδα τη θέλω για να αποκτήσω μία καλύτερη βάση από αυτή που έχω τώρα και να κάνω adwords/display ads με θετικό ROI. Χάνω ένα τεράστιο segment από εκεί. Τέλος πάντων, πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, δείχνει καλό business το web design. Eυχαριστώ για την απάντηση, τώρα έχω μεγάλυτερη επαφή με τη πραγματικότητα αλλά πιστεύω υπάρχουν γραφεία που μπορούν να με καλύψουν σε μεγάλο βαθμό. Έχω κάποιες βασικές γνώσεις οπότε ίσως αυτό το κάνει πιο εύκολο. Για να πω την αλήθεια τη τελευταία φορά είχα προσπαθήσει να κάνω τη σελίδα με elementor και με κούραζε, θα προτιμούσα ένα έτοιμο theme χωρίς πολύ σάλτσα. Το woocommerce πάντως δε μπορούσα να το κάνω customize με τίποτα. Δε ξέρω αν φταίει επειδή ήταν η τσάμπα έκδοση. Από περιέργια, το κείμενο της σελίδας πιος το γράφει στην εταιρία σου? να υποθέσω ο γραφίστας? Πουλάτε και σε ξένους ή μόνο Ελλάδα? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από aizensama24
elpenor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @aizensama24 Εννοείς εταιρική ταυτότητα και site design, σε εμάς την εταιρική ταυτότητα την φτιάχνει ο γραφίστας (ξεχωριστή προσφορά) και μετά η σελίδα προσαρμόζεται στην αισθητική της και σχεδιάζεται ανάλογα με το budget του project. Κάνουμε πάρα πολλές καμπάνιες google ads (έχουμε και άμεση επικοινωνία με την google λόγω των ποσών που επενδύουν κάποιοι πελάτες μας σε αυτή τη διαφήμιση), εκτιμώ ότι δεν θα μπορέσεις να έχεις οικονομικό όφελος βραχυπρόθεσμα αλλά αν ρίξεις αρκετά χρήματα θα γνωρίσει ο κόσμος το brand σου και μακροπρόθεσμα μπορεί και να έχεις όφελος. Το woocommerce είναι δωρεάν και με στοιχειώδεις γνώσεις προγραμματισμού μπορεί να γίνει όπως θέλεις από άποψη εμφάνισης. Το κείμενο της σελίδας το γράφει ο πελάτης και αν χρειάζεται το διορθώνουμε / μεταφράζουμε / κάνουμε SEO friendly εμείς (κυρίως εγώ και ο πωλητής), έχουμε διάφορους κειμενογράφους που προτείνουμε στους πελάτες αλλά κανένας δεν τους θέλει. Μεταφραστές θέλουν μόνο όσοι σχετίζονται με το δημόσιο γιατί είναι υποχρεωμένοι. Πουλάμε πιο πολύ σε ξένους τα τελευταία χρόνια γιατί έχουμε ελκυστικές τιμές σε σχέση με τη χώρα τους. Σου εύχομαι καλή τύχη με τις καμπάνιες και την ιστοσελίδα και αν έχεις οποιαδήποτε απορία θα χαρώ να την απαντήσω αν μπορώ. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από elpenor
StigmaX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, elpenor είπε @aizensama24 Θα σου απαντήσω με βάση τη δική μου εμπειρία, το κάθε γραφείο λειτουργεί διαφορετικά. Στην ομάδα μου υπάρχει ένας πωλητής (εκπαιδευμένος στο wordpress / html / css / directadmin και σε άλλα βασικά πράγματα, δηλαδή ικανός να κάνει ένα απλό project μόνος του ), ένας πολύ έμπειρος γραφίστας που ασχολείται και με το UX, εγώ σαν βασικός developer και ένας junior dev. Ο πελάτης κάνει κάποια ραντεβού με τον πωλητή, του λέει προφορικά τις ανάγκες του και του δείχνει τα site που του αρέσουν, ο πωλητής τα καταγράφει και μετά γίνεται ένα skype call που όλοι λέμε τη γνώμη μας και καταλήγουμε σε κάποιo theme ( εκτός αν το budget και οι ανάγκες είναι για custom site ). Στη συνέχεια επιλέγουμε το demo από το theme που είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλει ο πελάτης, βρίσκουμε τα elements που θα αποτελούν την κάθε σελίδα ( που μπορεί να είναι από άλλο demo του theme) και λέμε απόψεις για τις αλλαγές που θα γίνουν ( με εικαστικά του γραφίστα και / ή κώδικα δικό μου ), όλοι κάνουν προτάσεις και εγώ επιβεβαιώνω ότι οι χρόνοι υλοποίησης είναι λογικοί για το budget. Στη συνέχεια ο γραφίστας φτιάχνει 3 προσχέδια ( ή 6 με 10 αν είναι μεγάλος πελάτης ) και τα δίνει σε μορφή PDF στον πωλητή που επικοινωνεί με τον πελάτη, ο πελάτης διαλέγει αυτό που προτιμάει και λέει τις αλλαγές που θέλει ( ή λέει ότι δεν του αρέσει κανένα ), ο γραφίστας κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται ( ή καινούργια προσχέδια ) μέχρι ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος. Αν είναι eshop τα αρχικά προϊόντα τα περνάμε εμείς και αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του πελάτη ώστε να μπορεί να προσθέτει άλλα και να κάνει αλλαγές κλπ. Features του στυλ να μπει ένα sticker που να υπολογίζει το ποσοστό της έκπτωσης ή να φτιαχτεί ένα blog / μία καινούργια σελίδα και οτιδήποτε απλό που υπάρχει σε plugin ή θέλει κάτω από 20 γραμμές κώδικα τα κάνουμε δωρεάν όσο διάστημα και να έχει περάσει από την ημέρα της υλοποίησης. Features που δεν υπάρχουν σε plugin και θα μου πάρουν πάνω από 2 ώρες τα χρεώνουμε. Εμείς αναλαμβάνουμε το hosting σε δικούς μας dedicated server, τα updates και το security αρκεί o πελάτης να δεχτεί να μην έχει access στο panel του hosting (και να έχει περιορισμένα προνόμοια στο wordpress) και ότι θέλει για το οποίο δεν έχει access (πχ ένα νέο email) να το κάνουμε εμείς άμεσα. Αν ο πελάτης θέλει πρόσβαση στο panel και να είναι admin στο wordpress έχουμε αποφασίσει ότι θα βάζουμε το site του σε cloud, δεν θα τον χρεώνουμε support και αν θέλει κάτι από εμάς το μελετάμε και κάνουμε προσφορά. Έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια και 250+ projects και όλοι έχουν δεχτεί τους όρους μας οπότε όλοι είναι στους dedicated μας (ο πωλητής έχει φοβερή πειθώ). Υπάρχει καθημερινό backup σε μία τοποθεσία και εβδομαδιαίο σε μία άλλη όπου κρατάμε τα backups 4 εβδομάδων. Το πακέτο των υπηρεσιών μας είναι ακριβότερο από το budget σου όμως πάρα πολύ σπάνια χάνουμε πελάτες, όλοι είναι πολύ χαρούμενοι που ανα πάσα στιγμή μπορούν να πάρουν τηλ τον πωλητή και να μην χάσουν περισσότερο χρόνο από το να περιγράψουν τι θέλουν να γίνει. Στην δική σου περίπτωση αν θέλεις να αφιερώσεις προσωπικό χρόνο και δεν περιμένεις μεγάλα έσοδα δεν σε συμφέρει να πληρώσεις κάτι τέτοιο άρα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς. Εγώ στη θέση σου θα διάλεγα ένα δημοφιλές theme με πάνω από 50k πωλήσεις (πχ Flatsome, Avada) , θα έβρισκα το demo που μου αρέσει και θα φανταζόμουνα πως θα το τροποποιήσω για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν πληρώσεις για αυτό το βήμα πάει το budget σου. Στη συνέχεια θα έβρισκα κάποιον αρκετά έμπειρο ώστε να μπορεί να το υλοποιήσει σε max δύο μέρες ώστε να έχει την δυνατότητα να κάνει μία καλή τιμή, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχει κάνει κάποιο λάθος και να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσει πολλά plugins (ή λάθος plugins που δεν θα κάνουν αρκετά updates) και να κάνει και το βασικό SEO. Support δεν θα πλήρωνα μέχρι να αρχίσει να φέρνει έσοδα, υπάρχουν backup σε όλα τα σοβαρά hosting στην περίπτωση που κάνεις κάτι λάθος. Είναι πάρα πολύ εύκολο να προσθέτεις / αφαιρείς πράγματα στο wordpress, αν κάτι δεν ξέρεις πως να το κάνεις υπάρχουν χιλιάδες οδηγοί στο internet και μπορείς να ρωτήσεις και στο insomnia. Τα κλασσικά λάθη θα τα κάνεις σίγουρα ( πχ να κάνεις update χωρίς να έχεις σιγουρευτεί ότι όλα τα plugins και το theme υποστηρίζουν την νέα έκδοση κλπ) όμως υπάρχει το backup. Αν κάποιος σου πει ότι με 300 ευρώ αναλαμβάνει να κάνει προσχέδια, να το υλοποιήσει, να αγοράσει το theme, να παρέχει hosting και δωρεάν support (updates, security) και να προσθέτει απλά features δωρεάν να είσαι πάρα πάρα πολύ επιφυλακτικός, είναι σαν να σου λένε ότι σου δίνουν ένα σχετικά καινούργιο αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση για 800 ευρώ. Όσο αφορά το branding που γράφεις θα σε απογοητεύσω, οι τρόποι προβολής είναι συγκεκριμένοι: α. Να είσαι ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα. ( Για να βγεις ψηλά ή πρέπει να μην έχεις καθόλου ανταγωνισμό στον τομέα σου οπότε για κάποια keywords να σε βγάζει το google σε καλή θέση γιατί δεν υπάρχουν άλλοι ή πρέπει να έχεις σοβαρό traffic και content). β. Καταχωρήσεις σε forums, πληρωμένα άρθρα σε περιοδικά / blogs. (μεγάλο κόστος) γ. Διαφήμιση online τύπου adwords / facebook ads. (μεγάλο κόστος) Μπορώ να σου γράψω πολλά για το branding και τις δυσκολίες του όμως ήδη το post μου έχει γίνει παράλογα μεγάλο. Αδερφέ είσαι ήρωας, έκατσες και έγραψες 3 σελίδες άρθρο για να απαντήσεις σε δεκαπεντάχρονο που θέλει eShop με 50€. /Bow 2
elpenor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, StigmaX είπε Αδερφέ είσαι ήρωας, έκατσες και έγραψες 3 σελίδες άρθρο για να απαντήσεις σε δεκαπεντάχρονο που θέλει eShop με 50€. /Bow Τα post δεν τα διαβάζουνε μόνο αυτοί που κάνουν την ερώτηση και όταν πρέπει να κάνεις data entry 350 σελίδες οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται πολύ πιο ευχάριστο 🤣 🤣 🤣 1
Guerriero4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Για δυνατό branding θέλεις και δυνατό budget. 1
kostello Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 αδερφε με 300 ευρώ δεν πας πουθενα. πουθενα ομως. 300 ευρω θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον η δαφήμιση σου στα social κάθε μήνα και όχι εφάπα. απο εκει και περα θελεις κανα 800-1000 σε καποιον για να σου στησει τους λογαριασμους και να σου κανει τις καμπανιες σε social και google. Επίσης το branding είναι εντελως ξεχωριστο κομμάτι. θες χρόνο για να στήθεί και να σε μάθει η αγορά και είναι το πρώτο που πρέπει να ξεκινήσει πριν εσυ ξεκινήσεις να πουλάς. Επίσης γραφιστικά, λογότυπα κλπ έχουν και αυτά ένα κόστος. Επίσης, με τόσα λίγα προιόντα δεν πρόκειται να πουλήσεις τίποτα ούτε να κάνεις το branding που φαντάζεσαι. απλά δεν θα υπάρχεις στην αγορά. Πως θα αισθανόσουν αν έμπαινες σε ένα άδειο μαγαζί και έβρισκες 5 πράγματα όλα όλα? Δεν θα πήγαινες αλλού? Αν νομίζεις ότι θα δώσεις 300 ευρώ και θα βγάζεις μεροκάματο μάλλον κάποιος σου έδωσε λάθος πληροφορίες για αυτό που θες να κάνεις (και υποθέτω οτι θες να κάνεις dropshipping). Συγνώμη και χωρίς παρεξήγηση, έντελώς φιλικά, αλλά με πορδές δεν βάφονται αυγά. 1 1
xrhstosiak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Θα σε βοηθούσε αν αντιμετώπιζες ένα e-shop σαν να είναι ένα πραγματικό φυσικό κατάστημα, σκέψου τι θα χρειαζόσουν για ένα φυσικό κατάστημα και κανε την αντιστοίχηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα