Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετοπίζω κάποια προβλήματα με τη φορολογική έδρα που έχω τώρα και θέλω να την αλλάξω στο μέλλον. Σκέφτομαι τη λύση του virtual office. Εργάζεται κανείς σας με έδρα σε virtual office? ποιες εταιρίες virtual office είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα?

Προτιμώ γενικά να είναι ανέξαρτητη η έδρα από το σπίτι που μένω. Είδα κάπου ότι και με 50Ε το μήνα μπορείς να κάνεις τέτοια έδρα, αληθεύει?

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Σε άλλα παλαιότερα thread πάντως έλεγες ότι δεν έχεις προβλήματα με την δουλειά σου και το εισόδημά που βγάζεις σου προσφέρει μια άνετη ζωή. Τώρα 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Σε άλλα παλαιότερα thread πάντως έλεγες ότι δεν έχεις προβλήματα με την δουλειά σου και το εισόδημά που βγάζεις σου προσφέρει μια άνετη ζωή. Τώρα 

Αυτό τι σχέση έχει με την έδρα?

Ότι έλεγα παλαιότερα ισχύει και τώρα. Δεν έχω πρόβλημα με τη δουλειά μου αλλά μόνο με την έδρα. Θέλω να είναι ανεξάρτητη από το σπίτι που ζω, έχω προσωπικούς λόγους που το θέλω αυτό και δεν είναι οικονομικοί.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Αυτό τι σχέση έχει με την έδρα?

Ότι έλεγα παλαιότερα ισχύει και τώρα. Δεν έχω πρόβλημα με τη δουλειά μου αλλά μόνο με την έδρα. Θέλω να είναι ανεξάρτητη από το σπίτι που ζω, έχω προσωπικούς λόγους που το θέλω αυτό και δεν είναι οικονομικοί.

Άρα εν ολίγοις θέλεις να μεταφέρεις σε άλλον χώρο την έδρα σου, αυτό μπορείς να το κάνεις, η εικονική έδρα σε τι θα σε εξυπηρετήσει; Θες να μένεις μόνο στο σπίτι σου αλλά να φαίνεται εικονικά οτι η νόμιμη έδρα σου είναι σε άλλο μέρος;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Άρα εν ολίγοις θέλεις να μεταφέρεις σε άλλον χώρο την έδρα σου, αυτό μπορείς να το κάνεις, η εικονική έδρα σε τι θα σε εξυπηρετήσει; Θες να μένεις μόνο στο σπίτι σου αλλά να φαίνεται εικονικά οτι η νόμιμη έδρα σου είναι σε άλλο μέρος;

Θα με διευκόλυνε γιατί έχω μία αστάθεια με τη κατοικία μου και πάλι όχι για οικονομικούς λόγους.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δοκίμασε την regus. Δεν είναι η πιο οικονομική αλλά έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση στην Ελλάδα. Επίσης διαθέτουν διάφορα προγράμματα που μπορεί να σε βοηθήσουν σε περίπτωση που χρειαστείς χώρο εργασίας στο εξωτερικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...