7nisiotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Overdrive set to strong is significantly faster than the VG240Y Pbiip and doesn't have overshoot issues that the VG240Y Pbiip has at extreme. * Ειδικότερα σε ένα μόνιτορ κοιτάω να έχει α) γερή κατασκευή/ β) καλή βάση/ γ) ελάχιστα bezel + καλά specs φυσικά ανάλογα τη τιμή Μεταξύ των δύo: ίδιο πανελ είναι (panda). Στη σύγκριση για τις δικές μου προτιμήσεις; - θα επέλεγα AOC. *Επίσης έχει πιο ισχυρή βάση συγκριτικά λένε αρκετοί, κάτι που ψάχνω ( η προηγούμενη lg που είχα πήγαινε σαν βάρκα σε θαλασσοταραχή πέρα δώθε οπότε πλέον κοιτάω και το χαρακτηριστικό αυτό ) Οποια βρεθεί φθηνότερη τώρα θα πρότεινα σε όποιον ψάχνει. Για την Acer φοβάμαι το quality control . Αλλά δεν παίρνω όρκο για καμιά εταιρεία ούτε και για την AOC Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis 2
mp44christos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, panagiotis54 said: Εδω παντως ο τυπος καταληγει πως η Acer VG240Y Pbiip ειναι καλυτερη....και εαν και εφοσον δεν κανω λαθος... η οποια πανω κατω εχει ιδια τιμη με την aoc. Αυτό κατάλαβες? Έχουν το ίδιο πάνελ. Με λίγο διαφορετικό tuning η μία έχει καλύτερα χρώματα ή aoc καλύτερο overdrive. Η διαφορά είναι η aoc έχει καλύτερο stand και η Acer δεν έχει dp καλώδιο. Και οι δύο δεν υπάρχουν στην Ελλάδα οπότε καλό περίμενε. Αυτός την προτείνει/αλλάζει γτ η Acer είχε παίξει στα 150 την Black Friday. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από mp44christos 1
gg i carry Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Σχετικα με το calibration επειδη δοκιμασα αρκετα μιας και οσα βρηκα απο sites δν μ εκαναν οποιος θελει μπορει να δοκιμασει τα εξης Color temp: sRGB Overdrive: Strong 1
Trande_2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μάγκες μετά από 1 μήνα σχεδόν από την ημέρα της παραγγελίας μου επιτέλους παρέλαβα από Κοτσόβολο σήμερα 15/12 το μόνιτορ AOC 24G2U, αν και μου είχαν πει τηλεφωνικός ότι το μόνιτορ θα είναι στο κατάστημα που ζήτησα από τις 12/12/19. Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα τηλέφωνο να μάθει αν φέρανε καινούργιο απόθεμα η απλά φέρανε τα κομμάτια στο άτομα που είχαν προλάβει να τα παραγγείλουν (νομίζω ότι ισχύει το 2ο), γιατί από ότι βλέπω εξακολουθεί να μην υπάρχει πια η οθόνη στο σαιτ τους. Καλές γιορτές
Προτεινόμενες αναρτήσεις