Mifune Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Trande_2 είπε Την παρήγγειλα στα 199 όπως λέτε από Κοτσόβολο στις 8/11/19 μου είπαν ότι θα έρθει σε 2 βδομάδες... Ακόμα περιμένω με εκτιμώμενη ημερομηνία από τον προμηθευτή όπως ανέφεραν και παραπάνω τις 9/12/19. Tώρα το πόσα κομμάτια θα φέρει δεν το γνωρίζω γιατί δεν υπάρχει πια στο site του Κοτσόβολου το μόνιτορ. Ελπίζω να φέρει τουλάχιστον το δικό μου Επίσης ενώ είναι τόσο value μόνιτορ γιατί δεν το έχουν φέρει πολλά μαγαζιά στο Σκρουτζ? και δεν το έχει και κανείς ετοιμοπαράδοτο? Το είχανε φέρει και έφυγε όλο το στοκ αμέσως. Δεν είμαι σίγουρος αν ξαναφέρανε και έφυγε και αυτό. Πάντως και στο εξωτερικό έχει lack of stock. Είναι τρομερό για την τιμή του και φεύγει αβέρτα.
Trande_2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Mifune είπε Το είχανε φέρει και έφυγε όλο το στοκ αμέσως. Δεν είμαι σίγουρος αν ξαναφέρανε και έφυγε και αυτό. Πάντως και στο εξωτερικό έχει lack of stock. Είναι τρομερό για την τιμή του και φεύγει αβέρτα. Δεν νομίζω ότι στον κοτσοβολο το φέρανε ποτέ στο μαγαζί. Το είδα κατευθείαν μόλις το βάλανε στο σαιτ τους και πάντα έλεγε πως "αναμένετε στο κατάστημα σύντομα"
Mifune Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Trande_2 είπε Δεν νομίζω ότι στον κοτσοβολο το φέρανε ποτέ στο μαγαζί. Το είδα κατευθείαν μόλις το βάλανε στο σαιτ τους και πάντα έλεγε πως "αναμένετε στο κατάστημα σύντομα" Για καταστήματα στο Σκρουτζ γενικά μιλούσα, όχι για τον Κοτσόβολο συγκεκριμένα.
Trande_2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Mifune είπε Για καταστήματα στο Σκρουτζ γενικά μιλούσα, όχι για τον Κοτσόβολο συγκεκριμένα. Για Σκρουτζ ναι το είχε μόνο το Msystems άμεσα διαθέσιμο αλλά με μεταφορικά ήταν 30 ευρώ πιο ακριβό από Κοτσόβολο οπότε δεν ξέρω κατά πόσο άξιζε. Τώρα πάντως τελείωσε και από εκεί...
7nisiotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Έστειλα μειλ εχθές στον Κοτσο Αν απαντήσουν θα ποσταρω εδω
Trande_2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Έστειλα μειλ εχθές στον Κοτσο Αν απαντήσουν θα ποσταρω εδω Στο φβ εμενα μου απαντανε ανα 1-2 ωρες... μου ειπαν για την δικια μου παραγγελια στις 9/12. Μπορεις να ρωτησεις αν θα φερουν μαζικη παραγγελια η ατομικη, φανταζομαι.. 1
gg i carry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Καλησπέρα σας. Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την παρούσα χρονική στιγμή η ενημέρωση που έχουμε λάβει είναι πως δεν θα εμπορευθούμε εκ νέου το προϊόν από τον προμηθευτή. Μπορείτε να καλέσετε στο 210 28 99 999 και ένας εκπρόσωπός μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε ένα άμεσα διαθέσιμο προϊόν. Παραμένουμε στη διάθεση σας. Με εκτίμηση Η απαντηση απο κωτσοβολο για το monitor Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από gg i carry 2
mp44christos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, gg i carry said: Η απαντηση απο κωτσοβολο για το monitor Εγω τους πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν πως απο δευτέρα θα παραλάβουν. Πότε έκανες την παραγγελία?
bmv Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 9/12 είπαν και σε εμένα. Η παραγγελία έγινε αρχές Νοέμβρη λόγω δωροεπιταγής.
ntav19 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Εγω ηθελα να τ παρω και πηγα στον κωτσοβολο ρωτσα γνωστο που δουλευει εκει και μου ειπε οτι μπορει να ερθει μετα τα χριστουγεννα ( ρωτησα μέσα Νοεμβρίου) για το λογο οτι θελει 20 εργασιμες απο την εταιρια μονο aoc δηλαδη. Αρα να περιμενετε το 2020 θα σας ερθει. Το πηρα απο το msystem με μεταφορικη φιλου μου μου το εφερε με 5 ευρω απο αθηνα λαρισα. Μεσα σε 3 μερες ηταν στο σπιτι μου.
7nisiotis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ε μέχρι τότε το παίρνουμε από αμαζον ή caseking Λόγω άλλων αγορών, εμεινα χωρίς € και παρόλο που ανέβασα την προσφορά δεν πήρα και γω
mp44christos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, 7nisiotis said: Ε μέχρι τότε το παίρνουμε από αμαζον ή caseking Λόγω άλλων αγορών, εμεινα χωρίς € και παρόλο που ανέβασα την προσφορά δεν πήρα και γω Εχει εξαντληθεί απο παντου ακομα και απο μσυστεμς. Και με το θα ερθει νεα παραλαβή θα εξαφανιστούν ολες σε 1 μερα. Όλο το ρεντιτ το περιμένει πως και πως. Λαος δεν πηρε αλλες προσφορές γτ αυτη θεωρείτε το καλύτερο μοντελο σε αυτα τα λεφτά. Και η προσφορα σου δεν ηταν ετοιμοπαράδοτη όποτε πήγαινε ανετα μετα τις γιορτές. Μόνο υπομονη εχω να προτείνω... Edit: Αν κάποιος βιάζεται του προτείνω την AOC G2590PX, Viewsonic VX2458-MHD. Η αν τις βρει σε τιμη εξωτερικού (στην ελλαδα κάνουν 100 ευρο παραπάνω) πολύ καλα μοντέλα είναι: Viewsonic XG240R, Asus TUF Gaming VG259Q. Όλα γύρο στα 200. Γενικός μην πάρετε τπτ που να μην προτείνει ο ncx. Γοογκλαρετε bestmonitorsbyncx το πρώτο αποτέλεσμα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από mp44christos 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μένω σε νησί οπότε: Με συμφέρει μόνο από μαγαζιά που έχουν αντιπρόσωπο εδώ πχ Κοτσοβολο, eshop, public, you Μαγαζιά πχ Euromall, Mustshop χωρίς φυσική παρουσία στη χώρα και με ενδεχόμενο να κλείσουν σε 2 χρόνια (αν υποθέσουμε ότι έχουν παρουσία σε κανα ημιυπόγειο στην Ομόνοια) δε ρισκάρω. Αλλά και άλλα πιο γνωστά με " κατόπιν παραγγελίας " περίμενα 1 μήνα χωρίς τίποτα να έχει ξεκινήσει να έρχεται. Τρέχα γυρευε δηλαδή και με άγχος για το αν θα κάνουν φτερά τα χρήματα σου. Δεν το έχει κάποιο μεγάλο κατάστημα; Τότε για να μη πληρώνω έξτρα +30 ευρώ σε μεταφορικά από κανα msystems (που φαίνεται αξιόπιστο τα τελευταία χρόνια) + τα μισά λεφτά σε μεταφορικά επιστροφής ( αν δέχονται με ΕΛΤΑ πάλι κανα 10αρι ευρώ πάει λόγο όγκου )πάλι σε περίπτωση αποστολής πίσω λόγω εγγύησης ( θέμα dead pixel / υπερβολικού backlight bleeding κλπ) + 1αν με 2 μήνες υπομονή για τον προμηθευτή Αν συνυπολογίσουμε ολα αυτά εμένα με καλύπτει αγορά από Αμαζον ή caseking για τους εξής λόγους: - σε μια βδομάδα έχει φτάσει, εχω λάβει πίσω τα μεταφορικά σε 2 μέρες από την αποστολή + πίσω τα χρήματα εάν δεν έχουν απόθεμα ή + 1 βδομάδα για νέο μοντέλο αντικατάστασης. Το ξέρω ότι γίνεται της κακομοίρας και εξαφανίζεται παντού το μόνιτορ. 5 ώρες πριν, mp44christos είπε Εχει εξαντληθεί απο παντου ακομα και απο μσυστεμς. Και με το θα ερθει νεα παραλαβή θα εξαφανιστούν ολες σε 1 μερα. Όλο το ρεντιτ το περιμένει πως και πως. Λαος δεν πηρε αλλες προσφορές γτ αυτη θεωρείτε το καλύτερο μοντελο σε αυτα τα λεφτά. Και η προσφορα σου δεν ηταν ετοιμοπαράδοτη όποτε πήγαινε ανετα μετα τις γιορτές. Μόνο υπομονη εχω να προτείνω... Edit: Αν κάποιος βιάζεται του προτείνω την AOC G2590PX, Viewsonic VX2458-MHD. Η αν τις βρει σε τιμη εξωτερικού (στην ελλαδα κάνουν 100 ευρο παραπάνω) πολύ καλα μοντέλα είναι: Viewsonic XG240R, Asus TUF Gaming VG259Q. Όλα γύρο στα 200. Γενικός μην πάρετε τπτ που να μην προτείνει ο ncx. Γοογκλαρετε bestmonitorsbyncx το πρώτο αποτέλεσμα. Πάνω κάτω αυτά. Σόρρυ που είναι λίγο κουλουβάχατα αλλά γράφω από κινητό - είμαι εκτός σπιτιού Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis
Mifune Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις πήρα μαιλ απο αμαζον.fr ότι οι οθόνες θα σταλούν νωρίτερα απο το προβλεπόμενο: Earliest estimated arrival date: 23 December 2019 - 09 January 2020 New arrival date: December 14, 2019 - December 18, 2019 3
panagiotis54 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Εδω παντως ο τυπος καταληγει πως η Acer VG240Y Pbiip ειναι καλυτερη....και εαν και εφοσον δεν κανω λαθος... η οποια πανω κατω εχει ιδια τιμη με την aoc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις