Προς το περιεχόμενο

[Monitor] AOC 24G2U (IPS, 1080p, 144Hz, Freesync) // @Amazon.fr @185.19€ τελική [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.fr/dp/B07Y3RYLVH?

Τιμή 149 + μεταφορικά= 185.19

Σκρουτζ, παίζει πάνω από τα 200 αυτή τη περίοδο χωρίς μεταφορικά ΑΛΛΑ έχει παίξει λίγο πιο χαμηλά, κοντά στα 199 από Κοτσόβολο ( κατάστημα με φυσική παρουσία)

414pB4x5MgL.jpg

Δεν έχει απόθεμα με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 23 / Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου. *Αρκετές φορές στέλνουν πιο νωρίς απ' ότι λέει. *

Σημειώσεις

( Γενικά δεν υπάρχει απόθεμα ούτε Ελλάδα ούτε Ευρώπη - παράδειγμα το caseking stockαρε πριν κάτι μέρες <24-11> και έφυγαν τσακ μπαμ  :P )

Δυστυχώς έμεινα από € και δε μπορώ να τη παραγγείλω γω να σας δώσω feedback ή ποτέ ακριβώς θα έρθει .

Αλλά εύχομαι καλή αγορά στους υπόλοιπους που την έχουν/είχαμε <είμαι μέσα σε αυτούς> βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Αν θέλετε; Γράψτε και εντυπώσεις, 2-3 λόγια όταν με το καλό φτάσει στα χέρια σας.

Ότι καλύτερο σε IPS, 144Hz σε αυτές τις ιντσες, πολύ στιβαρή βάση, ωραίο design, φοβερά χρώματα, καλύτερα response times/input lag από αντίστοιχες VA εκεί γύρω. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Διοργάνωση περιγραφής / διόρθωση λεπτομερειών / κειμένου
  • Like 6
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

### Screenshot_20191129-013333.jpg.4746b362275d29ea0dd8fcc4626e5074.jpg###

Μόλις τώρα, th3rul3r είπε

Αυτή δεν είναι? https://www.skroutz.gr/s/20176486/AOC-24G2U.html στα 182 παίζει Ελλάδα τακτικά από ότι βλέπω 

Ναι αλλά από μικρά μαγαζακια χωρίς φυσική παρουσία κάποιες φορές και φυσικά δεν γνωρίζουμε τι παίζει σε θέμα εγγύησης. Η τελευταία καλή τιμή από Ελλάδα ήταν τα 199 ευρώ. ( Κοτσοβολος )

Στα 185 + ΑΜΑΖΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ είναι= ΙΝΣΤΑ Buy για να έχει κάποιος το κεφάλι του ήσυχο.

Δημοσ.

Δεν το λες και προσφορά πάντως black friday ούτε καν 10% δεν είναι από τα 199 που την είχε ο κοτσοβολος η συγκεκριμένη μέχρι να την στείλουν σε κάνα μήνα + παίζει να κάνει πιο φθηνά ήδη εδώ 

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, @taraxia είπε

Το 24G2U/BK εχει IPS panel. Στο παραπανω λινκ αναγραφεται ως VA. Εχω μπερδευτει

Έχουν κάνει λάθος, εδώ το μεσημέρι έγραφε 27G2 αντί για 24G2 και είχαν κ αλλά λάθη. Το κάνουν συχνά στις οθόνες καμία φορά. Δεν υπάρχει VA G2 model.

13 λεπτά πριν, th3rul3r είπε

Αυτή δεν είναι? https://www.skroutz.gr/s/20176486/AOC-24G2U.html στα 182 παίζει Ελλάδα τακτικά από ότι βλέπω 

https://geizhals.eu/aoc-24g2u-bk-a2132452.html Κατι Πολωνοί την έχουν. Αρα υπολόγισε αν τη φέρουν Ελλάδα τίποτα μαγαζιά που δεν έχουν βιτρίνα ή είναι σε κάποιο ημιυπόγειο στα 170 + μεταφορικά κάπου όσο το αμαζον θα βγει. Είναι βαρύ κουτί άρα το 15+ στη κούριερ είναι μέσα πιστεύω.

###

Επίσης βλέπω το αμαζον δεν είναι όπως παλιά που έριχνες παραγγελία και τραβούσε τα χρήματα όταν ήταν να αποσταλεί. Σε μήνυμα μου δίνει διορία 5 ημέρες οπότε έχετε το υπόψη σας.

Αυτά αν κάποιος θέλει να προσθέσω κάτι στη περιγραφή σημαντικό να με ενημερώσει.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

### Screenshot_20191129-013333.jpg.4746b362275d29ea0dd8fcc4626e5074.jpg###

Ναι αλλά από μικρά μαγαζακια χωρίς φυσική παρουσία κάποιες φορές και φυσικά δεν γνωρίζουμε τι παίζει σε θέμα εγγύησης. Η τελευταία καλή τιμή από Ελλάδα ήταν τα 199 ευρώ. ( Κοτσοβολος )

Στα 185 + ΑΜΑΖΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ είναι= ΙΝΣΤΑ Buy για να έχει κάποιος το κεφάλι του ήσυχο.

Και το Amazon ετσι ξεκίνησε και δεν είχε καν "μαγαζάκι"   btw δεν είναι προσφορά . Απο Ελλάδα σε αυτη την τιμή παίζει

Δημοσ.

Το μόνο που με συγκραταει και δεν το χτυπάω αμέσως είναι οτι θα λείπω τα χριστουγεννα και δεν θα μπορώ να το παραλάβω.

Δημοσ.

Δεν ειναι προσφορα, 180-200 ειναι κανονικα η τιμη αναλογα το μαγαζι. Το μονιτορ τα σπαει απο οτι εχω δει και σκεφτομαι να το αγορασω αλλα ειμαι μεταξυ αυτου και κανα 240hz ΤΝ, δε ξερω και τι παιζει με αντιπροσωπεια/σερβις AOC στην ελλαδα και προβληματιζομαι...

Παντως για οποιον ψαχνει για 144hz 1080p δεν υπαρχει καλυτερο στα 200 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΦΙΝΙΤΟ

9 ώρες πριν, panoskatos είπε

Και το Amazon ετσι ξεκίνησε και δεν είχε καν "μαγαζάκι"   btw δεν είναι προσφορά . Απο Ελλάδα σε αυτη την τιμή παίζει

Δε ξέρω ρε συ, κάτι μαγαζιά σαν κάτι EuroMall / MustShop / AyrioSkaeiEforiaKleinwGeia την είχαν τόσο δε ξερω. Ας διαγραψει ο @matrixxx το θέμα παρακαλώ, αν τη βρω πουθενά 99 ευρώ ή πιο κάτω θα ποσταρω

Δεν είναι black Friday deal ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, Απλά οριακή προσφορά μιας και υπάρχει έλλειψη τελευταία.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gg i carry είπε

Κανω κατι λαθος?

Ναι, δεν διαβάζεις τον τίτλο του θέματος 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την παρήγγειλα στα 199 όπως λέτε από Κοτσόβολο στις 8/11/19 μου είπαν ότι θα έρθει σε 2 βδομάδες... Ακόμα περιμένω με εκτιμώμενη ημερομηνία από τον προμηθευτή όπως ανέφεραν και παραπάνω τις 9/12/19. Tώρα το πόσα κομμάτια θα φέρει δεν το γνωρίζω γιατί δεν υπάρχει πια στο site του Κοτσόβολου το μόνιτορ. Ελπίζω να φέρει τουλάχιστον το δικό μου :P
Επίσης ενώ είναι τόσο value μόνιτορ γιατί δεν το έχουν φέρει πολλά μαγαζιά στο Σκρουτζ? και δεν το έχει και κανείς ετοιμοπαράδοτο?

Επεξ/σία από Trande_2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...