loukas599 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ από Garmin fenix 5 suunto 9 baro πήγα σε polar vantage v και δεν το μετάνιωσα. 1
koystado Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 28/11/2019 στις 11:47 ΜΜ, Vincanity είπε Polar Vantage M >>> 172€ Polar Vantage V >>> 334€ https://www.amazon.fr/deal/ca32c2eb/ οι τιμές δεν ισχύουν πλέον οπότε ας κλειδωθεί
stark Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 29/11/2019 στις 1:53 ΠΜ, lionheart75 είπε Συμφωνώ απόλυτα, όμως το Garmin είναι μικρό σε σχέση με το Polar και εμένα προσωπικά αυτό θα με απέτρεπε να το αγοράσω. Επιπλέον και η κατασκευή του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν λέω αθλητικό ρολόι είναι αλλά όταν το πιάσεις φαίνεται πολύ φτηνάρικο. Το επεξεργαζόμουν σήμερα που πήγα μια βόλτα από το Πλαίσιο. Μάλλον το Vivoactive 3 Music έπιασες στα χέρια σου, διοτι αυτό είναι σε προσφορά αυτό τον καιρό (οπότε το Πλαίσιο έχει βγάλει από την έκθεση το απλό - το διαπίστωσα κι εγώ πριν λίγες μέρες), και όντως είναι πλαστικούρα απαράδεκτη. Το απλό Vivoactive 3 είναι πολύ καλύτερο - καθόλου πλαστικούρα στην κατασκευή και αίσθησή του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα