Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, τελευταίο δίμηνο σκεφτόμουν να πάρω κανένα headset αλλά δεν καιγόμουν κιόλας για αγορά. Σήμερα είδα αυτό το review και είπα πως μπορώ να δώσω 30€ max. Πιστεύετε πως είναι καλή επιλογή τα Corsair HS35 Carbon? Μάλλον θα τα πάρω αύριο σε όποια headset και αν καταλήξω. Τα θέλω μόνο για counter strike, δεν με νοιάζει η απομόνωση ήχου, ούτε έχω μεγάλες απαιτήσεις (μόνο να καταλαβαίνω αν κάποιος στο game έρχεται από αριστερά μου ή δεξιά μου, αν και νομίζω πως αυτό υπάρχει σε όλα τα ακουστικά αυτής της κατηγορίας), να είναι βολικά (το "βολικά " βέβαια διαφέρει για τον καθένα, θα πάω όμως να τα δω από κοντά) και το μικρόφωνο δεν με νοιάζει καθώς ήδη έχω. Επίσης κάτι άσχετο, παίζει ρόλο το hardware σε κάτι, επίσης κάθε φορά που δεν θα θέλω να ακούσω από τα ακουστικά θα πρέπει να τα βγάζω ή μπορώ να τα απενεργοποιώ μέσω των windows? 

Επίσης,  μπορώ να κάνω αγορά από Κίνα (Gearbest, Bangood). Μήπως να κοιτάξω από κει κάτι στα 30€? Ακούω τις προτάσεις σας :) 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, tasvar είπε

https://www.skroutz.gr/s/15868430/Zeroground-HD-2500G-Ikeda.html

Τα έχει ο γιός μου. Τα έχει σκίσει. Σκυλιά και καλός ήχος.

Σας ευχαριστώ για την πρότασή σας. Τελικά χθες πήρα αυτά που είπα στην αρχή και είναι μια χαρά, με ωραίο μπάσο και ποιότητα ήχου :) 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...