Προς το περιεχόμενο

Xbox One S 1TB All Digital Edition Konsole inkl. Minecraft, Sea of Thieves, Fortnite-Skin und 2,000 V-Bucks 114,18 με μεταφορικα [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, telis είπε

Από την άλλη έχεις ένα πολύ ωραίο media player που δεν θα κολλήσει πουθενά. Μόνο για αυτό αξίζει 

Mηπως μπορεις να γινεις πιο σαφης ,γιατι δεν το κατεχω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιγο ασχετο και συγγνώμη κι όλας , να σβηστει αν "ενοχλήσει" αλλα βλεπω κι αλλες προσφορες σε κονσολες.. βλεπω εδω ps4 pro αυτο με το fortnite, 279 ευρω

*ισχυει για μια ωρα και κατι και  δεν μου εμφανίζει μεταφορικα*

Επεξ/σία από PantelisKapa
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takinio είπε

Mηπως μπορεις να γινεις πιο σαφης ,γιατι δεν το κατεχω...

Βάζεις Kodi, Netflix γενικά παίζει ότι βάλει ο νους σου 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά τη πήρα για το πατρικό. Έχω game pass ultimate ετσι κι αλλιώς από το PC οπότε θα έχω πρόσβαση και σε όλο το κατάλογο και εκεί. + οτι κάθεται τέλεια σαν streaming box για netflix και youtube. Άντε καιρός να μυήσουμε γονείς σε games 😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

To store δεν το εβγαλε ομως στα 130? παιζει να το δουμε κ 99?

ειμαι λιγο ασχετος με το αντικειμενο και γι' αυτο δε φτιάχνω τοπικ, αλλα αυτο ψαχνετε;;;

https://www.amazon.de/Microsoft-Xbox-One-1TB-optisches/dp/B07QM6VCK3/ref=pd_sim_63_2/257-9496514-2587545?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07QM6VCK3&pd_rd_r=49b0c893-a7e4-4058-8922-003184a2ca3a&pd_rd_w=QmGX3&pd_rd_wg=zMKw3&pf_rd_p=27ff4cf2-95cf-419a-8808-649868aae7d5&pf_rd_r=3HXVX5DB6TMGDDJTF04J&psc=1&refRID=3HXVX5DB6TMGDDJTF04J

Επεξ/σία από Ηλεκτροσόκ
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε

και αυτο τελειωσε με συνοπτικες διαδικασιες το ιδιο bundle με forza horizon 3 αντι fortnite v-bucks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...