greengr21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, thodoris20s είπε το γνωρίζω αυτό. Για να παίξω online με φιλαράκια τι πρέπει να κάνω; Το fortnite δεν είναι έτσι και αλλιώς δωρεάν; τα v-bucks τα αγοραζεις 2 λεπτά πριν, vins είπε Βασικά άμα δώσεις και τα παιχνίδια ένα 30αρι μαζί στην ξεφτιλα, βγαίνει 85€! Και μόνο για νετφλιξ να το έχεις καλά βγαίνει 😂 εγω θα το εχω σαν game pass xboxone και θα εχω ολα τα disk games στο αλλο 😋
vins Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, thodoris20s είπε το γνωρίζω αυτό. Για να παίξω online με φιλαράκια τι πρέπει να κάνω; Το fortnite δεν είναι έτσι και αλλιώς δωρεάν; Για παιχνίδια μίλησα, αν δεις στον τίτλο τα παιχνίδια είναι 2, τα του fortnite δεν είναι το παιχνίδι, είναι in game δωρα Για ονλαιν xbox live gold συνδρομη Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από vins
ballin95 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμενα γιατί μου το εμφανίζει stock Μέχρι να γράψω φτάσατε 3 σελ ... Thanks ts Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από ballin95
ELMastas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ωρε φίλε τζάμπα πραγματικά η κονσόλα ! για να βγάλουν και κάνα Χ κάτω απο 3 κατοστάρικά να δεις για πότε θα φύγει 🎮
Nerazzurri Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Πολύ δυνατό όντως αλλά ρε παιδιά είμαι ο μόνος η και εσείς αισθάνεστε πολλές φορές ότι τα θέλετε όλα και μετά καταλήγετε να αγοράζετε πράματα και να μην έχετε χρόνο να τα δοκιμάσετε/παίξετε? 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Nerazzurri είπε Πολύ δυνατό όντως αλλά ρε παιδιά είμαι ο μόνος η και εσείς αισθάνεστε πολλές φορές ότι τα θέλετε όλα και μετά καταλήγετε να αγοράζετε πράματα και να μην έχετε χρόνο να τα δοκιμάσετε/παίξετε? Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πέσει παντόφλα σπίτι και θα αναγκαστώ να το πουλήσω 😅
thodoris20s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Εγώ δεν το πήρα τελικά. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με το ότι δεν έχει bluray. Θέλω να έχω την ευχέρεια να αγοράζω και να πουλάω τα παιχνίδια που θα παίζω. Μπορεί να είναι πολύ φθηνή τώρα αυτή η κονσόλα, αλλά αισθάνομαι ότι σε βάθος χρόνου χάνεις λεφτά. 1
Nerazzurri Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, MakeGreeceSexyAgain είπε Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πέσει παντόφλα σπίτι και θα αναγκαστώ να το πουλήσω 😅 Χαχαχα σε νιώθω φίλε πάνε οι εποχές που ήμασταν πιτσιρικάδες, ανέμελοι και με όλη μέρα κενή για playstation και παιχνίδια
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Εγώ δεν το πήρα τελικά. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με το ότι δεν έχει bluray. Θέλω να έχω την ευχέρεια να αγοράζω και να πουλάω τα παιχνίδια που θα παίζω. Μπορεί να είναι πολύ φθηνή τώρα αυτή η κονσόλα, αλλά αισθάνομαι ότι σε βάθος χρόνου χάνεις λεφτά. Κι εγώ αν σκόπευα να παίξω πολλά παιχνίδια έτσι θα σκεφτόμουν. Απλά το θέλω μόνο για fifa και κάνα COD, οπότε Κλάιν. 1
telis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Εγώ δεν το πήρα τελικά. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με το ότι δεν έχει bluray. Θέλω να έχω την ευχέρεια να αγοράζω και να πουλάω τα παιχνίδια που θα παίζω. Μπορεί να είναι πολύ φθηνή τώρα αυτή η κονσόλα, αλλά αισθάνομαι ότι σε βάθος χρόνου χάνεις λεφτά. Από την άλλη έχεις ένα πολύ ωραίο media player που δεν θα κολλήσει πουθενά. Μόνο για αυτό αξίζει
PantelisKapa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Πωωω ψηθηκα ασχημα τωρα.. Εν τω μεταξυ ξεκιναω δουλεια παλι σε λιγες μερες... με δουλεια, σχολη, γυμναστήριο, αν αγορασω αυτη τη κονσολα, ποτε θα παιζω; εχω ηδη ενα gaming pc να κάθεται... Αααχζ αυτο το insomnia θα με κανει να πεταξω ολα μου τα λεφτα αυτες τις μερες 😂 2
thodoris20s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, telis είπε Από την άλλη έχεις ένα πολύ ωραίο media player που δεν θα κολλήσει πουθενά. Μόνο για αυτό αξίζει Συμφωνώ, απλά οκ με 70€ επιπλέον έχεις την κονσόλα με το bluray που τα κάνει όλα για όλους. Γενικά είναι τελείως υποκειμενικό και στο τι χρήση θέλει να κάνει ο καθένας. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, ξέρει πολύ συγκεκριμένα τι θα παίξει οπότε τον συμφέρει εννοείται. Εγώ που θέλω να πάρω κονσόλα για πρώτη φορά στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι θα με περιορίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα