Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας... Ήμουν σε μια σχολή οδηγών... Μόλις πήρα τα σήματα.. Ξεκίνησα μαθήματα οδηγησης... Εφτασα μέχρι τα 11μαθηματα και τα σταματήσα τώρα γιατι κατάλαβα από τα λεγόμενα του δασκάλου ότι δεν τα καταφέρνω και ο δάσκαλος δεν είχε άλλο υπομονή μαζί μου κ εκνευριζοταν με το παραμικρό μαζί μου και σε κάθε μάθημα μου πέταγε ότι θέλει να σταματήσουμε... Και έτσι πήρα την απόφαση να τα σταματήσω και όταν του το το ανακοίνωσα είπε μόνο ένα ΕΝΤΆΞΕΙ.... Τίποτα άλλο... Κ τον ρώτησα αν χρωστάω κάτι άλλο για τα μαθήματα κ μου είπε δεν ξέρω μάλλον όχι.... 

Θα ήθελα να σας ρωτήσω οποίος ξέρει να μου απαντήσει....για τα 20 μαθήματα μου είχε πει να του δώσω 250€... Και το κάθε μάθημα κάναμε 1,5 ώρα και συνολικά τα μαθήματα που κάναμε ήταν 11.... Κανονικά δεν έπρεπε να μου γυρίσει κάποια λεφτά λέτε?? Μήπως ξέρετε πως μπορεί να τα υπολογίζουν?? Να δω μήπως με έχει ρήξη... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν τον ρωτάς;

Αν δεν δεχτεί πες του ότι θες να ξεκινήσεις πάλι μαθηματα.Θα φοβηθει,τι θα κάνει;

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την βδομάδα που θα μας έρθει θα πάω να πάρω την καρτέλα μου κ να ζητήσω τις απόδειξη και θα τον ξανά ρωτήσω... Απλά ήθελα να μάθω αν όντως κανονικά είναι υποχρεωμένος να μου επέστρεψει λεφτά αφού  τελείωσαν τα μαθήματα νωριτερα... Για να ξέρω όταν πάω κ μου πουν τίποτα όχι.. Να τους πω ότι ξέρω.... Να μην με κοροϊδέψουν... Και θέλω να ξέρω περίπου πως τα υπολογίζουν με τις ώρες... Όποιος άλλος ξέρει ας μου απαντήσει... 

Επεξ/σία από Tzwrtzina27
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tzwrtzina27 είπε

Καλησπέρα σας... Ήμουν σε μια σχολή οδηγών... Μόλις πήρα τα σήματα.. Ξεκίνησα μαθήματα οδηγησης... Εφτασα μέχρι τα 11μαθηματα και τα σταματήσα τώρα γιατι κατάλαβα από τα λεγόμενα του δασκάλου ότι δεν τα καταφέρνω και ο δάσκαλος δεν είχε άλλο υπομονή μαζί μου κ εκνευριζοταν με το παραμικρό μαζί μου και σε κάθε μάθημα μου πέταγε ότι θέλει να σταματήσουμε... Και έτσι πήρα την απόφαση να τα σταματήσω και όταν του το το ανακοίνωσα είπε μόνο ένα ΕΝΤΆΞΕΙ.... Τίποτα άλλο... Κ τον ρώτησα αν χρωστάω κάτι άλλο για τα μαθήματα κ μου είπε δεν ξέρω μάλλον όχι.... 

Θα ήθελα να σας ρωτήσω οποίος ξέρει να μου απαντήσει....για τα 20 μαθήματα μου είχε πει να του δώσω 250€... Και το κάθε μάθημα κάναμε 1,5 ώρα και συνολικά τα μαθήματα που κάναμε ήταν 11.... Κανονικά δεν έπρεπε να μου γυρίσει κάποια λεφτά λέτε?? Μήπως ξέρετε πως μπορεί να τα υπολογίζουν?? Να δω μήπως με έχει ρήξη... 

Το μάθημα μιάμιση ώρα είναι 2πλο. Εφόσον έκανες 11 sessions Της μιάμισης ώρες έχεις κάνει 22 μαθήματα.  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείται είναι 2πλο??γιατί βγαίνει έτσι? Δεν κατάλαβαινω αφού έκανα 11 μόνο... Κ κανονικά έπρεπε να φτάσω τα 20 μαθήματα... Μπορείτε να μου το εξηγήσετε αναλυτικά?? Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Tzwrtzina27
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tzwrtzina27 είπε

Τι εννοείται είναι 2πλο??γιατί βγαίνει έτσι? Δεν κατάλαβαινω αφού έκανα 11 μόνο... Κ κανονικά έπρεπε να φτάσω τα 20 μαθήματα... Μπορείτε να μου το εξηγήσετε αναλυτικά?? Ευχαριστώ 

Είναι επειδή το υπουργείο ορίζει την διδακτική ώρα ως 45 λεπτά. Οπότε 90 λεπτά το μάθημα είναι σαν 2 45λεπτα μαθήματα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Tzwrtzina27 είπε

Όπως τα είπε ο από πάνω. Εσύ πλήρωσες για το πακέτο των μαθημάτων που ορίζει το υπουργείο (20 45λεπτα). Εκανες 22 45λεπτα μαθηματα συνολο. πρόσεχε λοιπόν γιατί τελικά θα σου ζητήσει αυτός λεφτά 😁

Μόλις τώρα, Tzwrtzina27 είπε

Δηλαδή άμα συνέχιζα... Θα ήμουν αναγκασμένη να του πληρώσω κι άλλα λεφτά..?? Αν κατάλαβα καλά?? 

Ε ναι Αφού είχες ήδη κάνει όσα πλήρωσες 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Όπως τα είπε ο από πάνω. Εσύ πλήρωσες για το πακέτο των μαθημάτων που ορίζει το υπουργείο (20 45λεπτα). Εκανες 22 45λεπτα μαθηματα συνολο. πρόσεχε λοιπόν γιατί τελικά θα σου ζητήσει αυτός λεφτά 😁

Ε ναι Αφού είχες ήδη κάνει 

Αυτός με ξεκίνησε αμεσως με 1μιση ώρα...το κάθε μάθημα... Δεν τα ξερά αυτά που μου λέτε.. Δεν με είχε ενημερώσει... Σας ευχαριστώ πολύ....!!! Τώρα καταλαβαίνω ότι από σύμπτωση σταμάτησα την κατάλληλη στιγμή .... Αν είχα συνεχίσει μέχρι τα 20 που πιστεύα εγώ... Θα μου λεγε ότι χρωστάω κ άλλα και εγώ θα χα μείνει τότε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...