Προς το περιεχόμενο

Home speed booster σε απομακρυσμενη περιοχη οπου ο οτε αφηνει μονο 4mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηρα 13888. για αλλη μια φορα. Εξηγησα πως εχει η κατασταση και ποσο κλειδωμενος νιωθω . Ανελυσα και ζητησα να εμφανηστει εικονικα το 24αρι στους λογαριασμους ωστε να μπορω επιτελους να ζητησω το υβριδικο home speed booster. Περιμενω για νεοτερα. Επισης εμφανηστηκε λεει στο (καφαο) η οπως λεγοντε τα μηχανιματα θυρα για 24 επιγεια. Εγω δεν το πιστευω και τονισα ξανα οτι δεν με νοιαζει αν δεν βρεθει θυρα θελω αποκλειστικα το home speed booster επειδη την εχω ξαναφαει τη φολα με δηθεν να φαινεται διαθεσιμοτητα και ξαφνικα να μου το πλασαρουν ομορφα το παραμυθι οτι κοιταξτε καποτε θα γινει αναβαθμιση δικτυου και για τωρα δεν μπορουμε να προβουμε σε αλλη ενεργεια.. Οπως και να εχει ευχαριστω τον καθενα για τις παροτρηνσεις του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπον νεα ενημερωση. Ευχαριστω ξανα οσους εδωσαν τις συμβουλες τους και εδωσαν τα φωτα τους. Ζητησα να γινει η γραμμη συστημικα 24αρα και ας ειναι ρεαλιστικα 4αρα. Με το που εγινε το συμβολαιο εως 24mbps επιτελους μου δωθηκε η ευκαιρια να παρω το homespeedbooster ακριβως την επομενη μερα που ενεργοποιηθηκε η δηθεν 24αρα. Δηλωνω χαρουμενος που μετα απο εναμιση χρονο καταφερα μια καλυτερη ταχυτητα στο χωριο. Μου εδωσαν υβριδικο huawei ρουτερακι και πρεπει να φερω πισω το παλιο zte. Θα αναρτησω speedtest και τα λοιπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/1/2020 στις 1:50 ΠΜ, timwros3 είπε

Λοιπον νεα ενημερωση. Ευχαριστω ξανα οσους εδωσαν τις συμβουλες τους και εδωσαν τα φωτα τους. Ζητησα να γινει η γραμμη συστημικα 24αρα και ας ειναι ρεαλιστικα 4αρα. Με το που εγινε το συμβολαιο εως 24mbps επιτελους μου δωθηκε η ευκαιρια να παρω το homespeedbooster ακριβως την επομενη μερα που ενεργοποιηθηκε η δηθεν 24αρα. Δηλωνω χαρουμενος που μετα απο εναμιση χρονο καταφερα μια καλυτερη ταχυτητα στο χωριο. Μου εδωσαν υβριδικο huawei ρουτερακι και πρεπει να φερω πισω το παλιο zte. Θα αναρτησω speedtest και τα λοιπα.

Άντε μπράβο !!! Επιτέλους

Τώρα θα είσαι άψογος. Για την απλή χρήση θα χρησιμοποιείς την ταχύτητα που έρχεται, άμα θες να κάνεις κάτι παραπάνω ανοίγει το booster και είσαι κυριος

Λιγο προσέχει θέλει να μην τρως γρήγορα τα δεδομένα της κάρτας, οπότε πρόσεχε την χρήση γενικά για να μην ξεμενεις, όσο γίνεται βέβαια. Δεν είναι εύκολο

Σίγουρα θα δεις διαφορά πάντως, ειδικά με 4g, αν πιάνεις, δεν θα έχεις θέμα

Επίσης, αυτό με το προφίλ που ρώτησες σε προηγούμενο ποστ, έστω και καθυστερημένα δεν το είχα δεί, είναι στην ουσία ένα όριο που βάζουν στη γραμμή σου, ανάλογα με την δυνατότητα της. 

Αν πληρώνεις έως 24 και πιάνεις το ανώτερο 5, σου κλειδώνουν την γραμμή στο 5. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σταθερή και δεν προσπαθεί να πάει παραπάνω και δεν θα σου κάνει αποσύνδεσεις.

Επεξ/σία από panossar95

• 1 χρόνο αργότερα...

Δεν αναρτησα ποτε speedtest ομως πιανω 30+ mbps. Ειναι η μονη λυση για χωρια που δεν εχουν ταχυτητα και εχουν καλυψη 4g ακομα και 3g κατι θα κανει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...