timwros3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει βρει λυση μεσω ασυρματου ιντερνετ για καλυτερες ταχυτητες. Μιλαω για μια απομακρυσμενη περιοχη-χωριο το οποιο εχει 4mbps με το ζορι πιανει 1-2, δεν μου επιτρεπει ο ote-cosmote homespeed booster επειδη λεει δεν εχω προγραμμα με 24 (ενω το 24 ειναι αδυνατον να συνδεθει) . Τα πακετα για ασυρματα στυλ 10,20,50 gb ειναι γελοια διοτι μιλαμε και για διπλανο σπιτι που ενοικιαζεται τουριστικα (δεν κλανουν μια αν βλεπουν ολοι βιντεο πχ) . Η κατασταση ειναι σε απογνωση μιας και το μονο που ακουω ειναι περιμενε για νεα διαθεσημοτητα. Εαν γνωριζει καποιος καποιον τροπο η οτιδηποτε ευχαριστω εκ των προτερων.
timwros3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Το εχω ψαξει ολα εχουν ογκο χρεωση δεν συμφερει τιποτα.. Ειλικρινα με περιορισμους του στυλ 20-30 gb μηνιαιος ειναι αστειο το ολο θεμα. Απλα τεχνικος (οχι απο 13888) μου ειπε οτι λογο μη επαρκης πλυθυσμιακης καλυψης αυτα τα χωρια θα τρωνε μαυρο απτον οτε και τα καφαο δε θα δωσουν ποτε κατι καλυτερο
jkoukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δεν έχεις κάποιον γνωστό, φίλο ή συγγενή με σύνδεση Cosmote, ώστε να βάλει αυτός το Booster, να του πληρώνεις το μηνιαίο κόστος και να το έχεις εσύ στο σπίτι σου;
johnmegarythmos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 σε τι περιοχη βρισκεται το χωριο; εψαξες μηνπως υπαρχει καποιος αλλος παροχος ιντερνετ; . επισης το booster οντως μπορει να δουλεψει και σκετο το εχω διαβασει σε φορουμ . Απο δικτυα κινητης τηλεφωνιας εχει καλυψη 4g/3g στον χωριο; .
2MikronS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Στις 29/11/2019 στις 3:05 ΜΜ, jkoukos είπε Δεν έχεις κάποιον γνωστό, φίλο ή συγγενή με σύνδεση Cosmote, ώστε να βάλει αυτός το Booster, να του πληρώνεις το μηνιαίο κόστος και να το έχεις εσύ στο σπίτι σου; Αυτο τους εχω βαλει να κανουν στην εταιρεια που δουλευω. Εχουν παρει 2 booster δηλωμενα σπιτι τους τα αφεντικα και τα εχω βαλει στη δουλεια.
nikolaos91 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 ακριβος το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με ιδια ταχυτητα με εσενα και εκανα το εξης. αναβαθμηση του συμβολαιου σε 24 γιατι ετσι και αλλιως δεν υπαρχουν πακετα με 4αρι ιντερνετ και μετα το δινεις βλαβει για να σου βαλουν χαμηλοτερο προφιλ για να μην εχεις προβλημα αφου τα κανεις αυτα κανεις αιτηση για το booster αλλα πριν το κανεις πρεπει με ενα κινητο να δεις αμα πιανεις 4g και σε ποιο σημειο του σπιτιου πιανεις το καλυτερο για να μην εχεις θεμα 1
panossar95 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει πλέον το 4αρι στον ΟΤΕ. Έχω φίλο στο εμπορικό Καντην 24αρα, θα σου βάλουν προφίλ ανάλογο, και μετά μπουστερ Απλά πριν το κάνεις, δες αν έχεις 3γ ή 4γ στο χώρο Για να παίξει θέλει τουλάχιστον 3γ 1
timwros3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστω για τις απαντησεις και το χρονο σας. Το χωριο ειναι Νομος Χανιων χωριο χρυσοσκαλιτισας. Πιανει αρκετα εως πολυ καλο 4g διοτι εχω κανει με το κινητο μου speedtest και εχω δει απο 30 μεχρι 40+. Για μενα ειναι υπεραρκετα ακομα και αν εχω 10 καταραμενα σταθερα mbps. Αλλος παροχος δεν φτανει και δεν υποστιριζει. Μιλησα με ολες τις γνωστες εταιριες. Αυτο με τα προφιλ που περιγραφεται δεν το γνωριζω ομως ολοι οι τεχνικοι εβλεπαν οτι εχω δικαιωμα για 24 ..το αιτηθηκα ισα με 5-6 φορες εδωσα οτι χρειαζοταν αφμ ταυτοτητες μαλακιες και ποτε δεν μετατραπηκε σε 24 η πλασματικο 24 ωστε να παρω το home speed booster. η κατασταση ειναι σε τερμα απογνωση.. Εγω να ξανα κανω προσπαθεια ομως..πως γινεται 15 τεχνικοι του 13888 να μην με βοηθησαν? Λετε να μην ηθελαν? κολλαει το θεμα γραφειοκρατικα? και ομως πληρωνω 4 mbps και μπορω να επισυναψω αρχειο.
nikolaos91 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 μιπως επειδη εχεις φοιτιτικο? μπορεις να κανεις αιτηση και απο την σελιδα τους
Bubs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά, με αφορμή το θέμα, εγω που εχω 50αρα στην Αθήνα μπορώ να αιτηθώ speedbooster ωστε να το μεταφέρω στο χωριο; ειδα στο faq οτι λεει δουλευει μονο στην περιοχη που δηλώνεις αλλα ρωταω αν οντως το κανουν enforce (θελω να βαλω ιντερνετ σε κατοικια στην επαρχία και το σπιτι ειναι στην μεση του πουθενα, οποτε δεν ξερω αν θα ασχοληθουν να φερουν καλωδιο για εμενα μονο)
timwros3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Εχω εναν συγγενη χωρις ιντερνετ διοτι του δανειζουμε το δικο μας..Σκεφτομαι το ενδεχομενο να εβαζα ιντερνετ και να επαιρνα το homespeed booster. απλα οπως λεει απο πανω ο bubs μεταφερεται σε αλλη περιοχη? διοτι αν δεν μεταφερεται τοτε αχρηστο
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Καλο ειναι να μη λενε αυτα που λενε γιατι πεφτει ενα κλειδωμα και γεια σας τσαμπα θα παει ... Εχει κατι πρωτοκολλα TR069 remote ports και walledgarden που παρακολουθουν
nikolaos91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 δεν θα δουλευει εξω απο το homezone το λεει και στην σελιδα τους
mcstefan7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 23/12/2019 στις 12:28 ΠΜ, timwros3 είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις και το χρονο σας. Το χωριο ειναι Νομος Χανιων χωριο χρυσοσκαλιτισας. Πιανει αρκετα εως πολυ καλο 4g διοτι εχω κανει με το κινητο μου speedtest και εχω δει απο 30 μεχρι 40+. Για μενα ειναι υπεραρκετα ακομα και αν εχω 10 καταραμενα σταθερα mbps. Αλλος παροχος δεν φτανει και δεν υποστιριζει. Μιλησα με ολες τις γνωστες εταιριες. Αυτο με τα προφιλ που περιγραφεται δεν το γνωριζω ομως ολοι οι τεχνικοι εβλεπαν οτι εχω δικαιωμα για 24 ..το αιτηθηκα ισα με 5-6 φορες εδωσα οτι χρειαζοταν αφμ ταυτοτητες μαλακιες και ποτε δεν μετατραπηκε σε 24 η πλασματικο 24 ωστε να παρω το home speed booster. η κατασταση ειναι σε τερμα απογνωση.. Εγω να ξανα κανω προσπαθεια ομως..πως γινεται 15 τεχνικοι του 13888 να μην με βοηθησαν? Λετε να μην ηθελαν? κολλαει το θεμα γραφειοκρατικα? και ομως πληρωνω 4 mbps και μπορω να επισυναψω αρχειο. Με Skytelecom μίλησες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα