Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μάθω ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιούν κάποια επιτραπέζια παιχνίδια στις ελληνικές τους εκδόσεις,

(αν φυσικά η γραμματοσειρά δεν είναι μυστική που χρησιμοποιήθηκε ειδικά και μόνο για ένα project).

Για παράδειγμα το Munchkin:

g54irfarc4b01.jpg

Υπάρχουν αξιόπιστοι τρόποι για τον εντοπισμό της; Έχω χρησιμοποιήσει κάποιες online υπηρεσίες όπως το WhatTheFont αλλά δεν είχα αποτελέσματα.

Η συγκεκριμένη γραμματοσειρά έχει "η" που ξεχωρίζει καθώς σχεδόν πάντα όλες έχουν την δεξιά γραμμή του να εξέχει.

Αν κάποιος designer (ή και όχι) γνωρίζει κάτι, please share :)

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μοιάζει με τις γραμματοσειρές της Parachute (PF) αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω πια ακριβώς ίσως η PF Din ή PF Agora Sans.
Επίσης καλές είναι οι υπηρεσίες όπως το what the font απλά προσπάθησε να πιάσεις λέξεις οι οποίες περιέχουν αγγλικούς χαρακτήρες όπως το "ANEBA" ή μόνο το "GAME MASTER" το οποίο άνετα θα γραφόταν και με λατινικά. Ίσως έχουν θέμα οι υπηρεσίες αυτές να αναγνωρίσουν τα ελληνικά.

Εναλλακτικά θα σου πρότεινα να πας στο site της Parachute ή στο Fonts.gr και να αρχίσεις το ψάξιμο... :)
Όπου φυσικά μπορείς και να τις αγοράσεις από εκεί! :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@XPHSTOS_ νομίζω ότι σίγουρα είναι κάποια της Parachute και νομίζω βρήκα και ποια είναι επειδή σε online preview φαινόταν η ίδια.

Όπως και να 'χει αρκετές από αυτές είναι υπερβολικά κοντά στην εικονιζόμενη γραμματοσειρά και μου κάνουν! Σ' ευχαριστώ πολύ που με διαφώτισες.

(Εάν βρω ποια είναι, θα ενημερώσω εδώ :) )

Edit: Νομίζω ότι είναι η PF Din Text Universal

Επεξ/σία από randomcat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...