idefixius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Το πρώτο κλασικά ξεκινάει από τα €1.339 (τα 64gb), το δεύτερο -ελέω black Friday- από τα €999. Τιμές επίσημων καταστημάτων. Αξίζει το 11 pro max τα €340 παραπάνω? Αφήνουμε στην άκρη το αισθητικό κομμάτι και μιλάμε για τεχνικά χαρακτηριστικά - επεξεργαστής, κάμερες, μπαταρία κλπ. Ακόμα και το ταχυφορτιστής που πλέον περιλαμβάνεται στη συσκευασία του 11 pro μπορεί να παίξει ρόλο στην επιλογή.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Κάνε υπομονή και πάρε το επόμενο μοντέλο, Εγώ έχω το xs max το πήγα δίπλα δίπλα από το 11 pro max και δεν είδα κάτι το τρομερό Που θα με έκανε να το πάρω, οπότε από το να πάρεις το xs max Κάνε υπομονή βολέψου ένα χρόνο και πάρε το 12 Που πιστεύω θα κάνει ντεμπούτο με πολλές αλλαγές.
idefixius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ξέχασα να πω ότι αυτήν τη στιγμή έχω το 6 με 16gb αποθηκευτικό χώρο 😀
ktf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Βασικά πληρώνεις την καλύτερη κάμερα (ειδικά στην βραδυνή λήψη) και την μεγαλύτερη μπαταρία. Τα άλλα είναι ίδια πάνω κάτω 2 1
idefixius Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά, αφού τα είδα και τα ξαναείδα στα καταστήματα και "έπαιξα" αρκετές ώρες μαζί τους, κατέληξα στο iPhone... 11 Νομίζω είναι vfm και δεν αξίζει ούτε να δώσω €470 παραπάνω για το 11 Pro max ουσιαστικά για την amoded οθόνη, ούτε καν €130 παραπάνω για το Xs max που είναι περσινό μοντέλο, δεν έχει νυχτερινή λήψη, δεν έχει τον υπερευρυγώνιο κλπ. Τώρα η έλλειψη στα καταστήματα είναι ένα θέμα, ελπίζω να το βρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα