evoracing Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Από την προηγούμενη Πέμπτη αντιμετωπιζω πρόβλημα με τον πάροχο. Ξαφνικά το ίντερνετ άρχισε να κάνει αποσυνδέσεις και μετά συνδεόταν για 10 δευτερόλεπτα και ξανά αποσυνδεοταν. Κάλεσα τον πάροχο λέγοντας μου πώς θα το προωθήσουν στους τεχνικούς και θα με καλέσουν για να κλείσουμε ραντεβού να περάσει ένας τεχνικός. Δεν με κάλεσε κανένας και έτσι την Δευτέρα κάλεσα και μου είπαν ότι το αίτημα έχει ακυρωθεί γιατί δεν απάντησα και ότι με κάλεσαν 3 φορές και τους το έκλεινα κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Οπότε ξανα ανοίγουν το αίτημα δίνοντας και 2ο κινητό. Τετάρτη ξανά καλώ γιατί δεν είχα πάλι κάποια κλήση και μου είπαν ότι μέσα στην μέρα θα με καλέσουν σίγουρα. Τελικά δεν με κάλεσε κάποιος και ξανά πήρα σήμερα Πέμπτη πάλι και μου είπαν πως θα το βάλουν σε προτεραιότητα. Μετά από 1 ώρα με κάλεσαν και μου είπαν ότι για αύριο δεν υπάρχει ραντεβού και να έρθουν το Σάββατο. Κλείσαμε για Σάββατο και αμέσως μετά μου ήρθε μύνημα στο viber ότι θα με καλέσουν το Σάββατο για επαναπρογραμματισμό του ραντεβού (εννοώντας να κανονίσουμε την ώρα? την μέρα? ένας θεός ξέρει...) Τι μου προτείνετε να κάνω? Σε λίγες μέρες έρχεται ο λογαριασμός και ήδη 1 βδομάδα δεν εχω ίντερνετ. Θα έρθει ο τεχνικός και θα μου πει δώσε μου και 30€ γιατί υπάρχει πρόβλημα στο κουτί της πολυκατοικίας (λες και είναι στο σπίτι μου).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα Για αρχή έχεις 24,30,50,100,200 γραμμή με τι πάροχο; Επίσης μέχρι το κατανεμητή είναι ο οτε που έχει το δίκτυο από εκει μέχρι τη πρίζα στο σπίτι σου εσύ αν χρειαστεί να αλλαχτεί η καλωδίωση απλά την αλλάζεις και τη κρατάς απο το ενοίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα