imvrios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Αδεια από τη δουλειά σήμερα και κάθομαι και παίζω με ένα gadgetάκι που αγόρασα 2 τεμάχια για 17€ από το Gearbest, (προσφορά Single's Day): https://www.gearbest.com/headphone-accessories/pp_663674.html "Και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνεις εσύ;". Ο λόγος που γράφω είναι για να έχετε όσοι ενδιαφέρεστε υπόψιν αυτή την τεχνολογία που πρακτικά μετατρέπει κάθε ενσύρματη συσκευή αναπαραγωγής ήχου σε ασύρματη. Και παίζει πολύ καλά. Οι ιδέες και οι χρήσεις είναι άπειρες: το συνδέεις σε οποιαδήποτε συσκευή έχει AUX IN (3.5 mm) και μετά κάνεις Bluetooth pairing με το κινητό του, το laptop σου, ό,τι θες. Το setup διαρκεί δευτερόλεπτα και just like that στην περίπτωση μου ακούω μουσική από το Google Play στο στερεοφωνικό μου σύστημα. Αυτοί πάλι το μαρκετάρουν σε χρήστες που έχουν ενσύρματα ακουστικά αλλά το κινητό τους δεν έχει audio jack. Προσωπικά πάντως και να είχα τέτοια ανάγκη, δεν υπήρχε περίπτωση να βγω στο δρόμο και να το έχω να κρέμεται από τα ακουστικά. Στη δική μου δοκιμή η σύνδεση μεταξύ του κινητού και του receiver είναι βράχος. Ούτε στιγμή διακοπή. Επίσης δεν υπάρχει η παραμικρή παραμόρφωση, ούτε και background noise. Υπόσχεται 4-5 ώρες αναπαραγωγή με διάρκεια φόρτισης 2 ώρες (φόρτιση με micro usb). Και έτσι για αλλαγή, αν δεν είναι το πρώτο είναι από τα ελάχιστα προϊόντα της Χiaomi που έχω αγοράσει από Κίνα και έχει οδηγίες και στα αγγλικά. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση μοναδικό προϊόν, υπάρχει ανταγωνισμός π.χ. από τη Blitzwolf αλλά είναι χαλαρά το πιο χρήσιμο από τα άχρηστα gadgets του τάλιρου / δεκάρικου που αγοράζουμε με το κιλό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα