QuantumWanderer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Είναι κακό για τον υπολογιστή όλα αυτά που θα καθίσουν στο hardware από το φύσημα στο βενζινάδικο. 1
Lanike71 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Είναι κακό για τον υπολογιστή όλα αυτά που θα καθίσουν στο hardware από το φύσημα στο βενζινάδικο. Μικρό το κακό. Αν και δεν έπαθε κανένας υπολογιστής κάτι, όλα αυτά τα χρόνια...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Το κομπρεσέρ αέρος μαζί με αέρα εκτοξεύει και μικροσταγονίδια που μπορούν vα βλάψουν το hardware. Για τον καθαρισμό έχω ένα σετ μια διάφορα μεγέθη πινέλων μακιγιάζ 😃.
phph Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ifaist είπε Να ρωτησω κατι . Ειχα διαβασει οτι τα fans καλο ειναι να ειναι σταματημενα οταν τα καθαριζουμε και να μην γυρναμε γτ μπορει να καουν ! Αν και το κανω ετσι , αναρωτιεμαι καιρο τωρα αν οντως ισχυει ? Δεν ξέρω αν μπορούν να καούν τα ανεμιστηράκια. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα μοτέρ μπορούν να λειτουργήσουν αντίστροφα και σαν γεννήτριες. Έχω δει ανεμιστηράκι να το φυσάνε σε βενζινάδικο και να γυρνάει με απίστευτη ταχύτητα. Τέτοια που δεν υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να γυρίσει σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας. Τι θα μπορούσε να συμβεί; α) Και μόνο από την ταχύτητα περιστροφής να φθαρεί/καταστραφεί το σύστημα περιστροφής του. β) Το ρεύμα που θα παραχθεί να ξεπερνά τις προδιαγραφές του ανεμιστήρα και να καεί. γ) Κι αν ακόμα δεν καεί, πού θα πάει αυτό το ρεύμα; Λογικά προς τη μητρική. Τι επίπτωση μπορεί να έχει αυτό; Δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει. Κανένα από τα 3 δεν μου αρέσει. Στο πρώτο φύσημα που έκανα (με κουτί με πεπιεσμένο αέρα), σταμάτησε να λειτουργεί η ενσωματωμένη κάρτα δικτύου. Δεν έδινα σημασία στα ανεμιστηράκια τότε. Δεν ξέρω αν έφταιξε αυτό ή η υγρασία που ήταν φανερό ότι έβγαινε από το κουτί (αν και το άφησα να στεγνώσει καλά) ή κάποια άλλη πατάτα που έκανα, πάντως από τότε προσέχω. 55 λεπτά πριν, fork είπε Το κομπρεσέρ αέρος μαζί με αέρα εκτοξεύει και μικροσταγονίδια που μπορούν vα βλάψουν το hardware. Για τον καθαρισμό έχω ένα σετ μια διάφορα μεγέθη πινέλων μακιγιάζ 😃. Καλά τα πινέλα και η ισοπροπυλική αλκοόλη για την λεπτοδουλειά. Με τα χοντρά τι γίνεται; Σε γωνίες που δεν φτάνουν πινέλα, μέσα στο τροφοδοτικό, στις ψύκτρες; Κάποτε τα διέλυα όλα. Τώρα δεν έχω χρόνο.
nosstrom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά γενικά τεχνολογικό εξοπλισμό είναι απαγορευτικό για εμένα με swiφer , βγάζει κάτι σαν λάδι γυαλιστικο στο τελείωμα του μπορεί να μη το διακρίνεται αλλά βγάζει, επίσης φοβάμαι να περασω και τα έπιπλα με αυτό ...όπως και τα ηχεία μου .Δε ξερω σε βάθος χρόνου τι μπορεί να κάνει Πανάκι με μικρό ίνες σε έπιπλα και φυσητήρα και σκούπα στον εξοπλισμό Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από nosstrom 1
iraklis658 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 ΑΔΕΡΦΕ ΕΓΩ ΧΡΙΣΜΟΠΟΙΩ ΦΥΣΗΤΗΡΑ Η ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΑΕΡΑ 2 ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ Στις 7/12/2019 στις 11:49 ΜΜ, dalain είπε κατι τετοιο ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ Bulle 63478
cronogr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Ειδικά για ανεμηστήρια οδοντόβουρτσα νερό και υγρό για τα πιάτα, ζέσταμα με πιστολάκι για τα μαλλιά και έτοιμο σε 5-10 λεπτά. Καλά και για τα υπόλοιπα τα ίδια (εξαίρεση σκληρός και dvd) απλά περισσότερος χρόνος στεγνώματος, αλλά δε μένει ίχνος σκόνης πουθενά. Για τους φοβιτσιάριδες που ανησυχούν η πιο ασφαλής λύση, οδοντόβουρτσα/πινέλο και οινόπνευμα.
nosstrom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, cronogr είπε Ειδικά για ανεμηστήρια οδοντόβουρτσα νερό και υγρό για τα πιάτα, ζέσταμα με πιστολάκι για τα μαλλιά και έτοιμο σε 5-10 λεπτά. Καλά και για τα υπόλοιπα τα ίδια (εξαίρεση σκληρός και dvd) απλά περισσότερος χρόνος στεγνώματος, αλλά δε μένει ίχνος σκόνης πουθενά. Για τους φοβιτσιάριδες που ανησυχούν η πιο ασφαλής λύση, οδοντόβουρτσα/πινέλο και οινόπνευμα. ισοπροπυλική αλκοόλη με έχει σώσει..το καλύτερο
Trande_2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 2:57 ΜΜ, iraklis658 είπε ΑΔΕΡΦΕ ΕΓΩ ΧΡΙΣΜΟΠΟΙΩ ΦΥΣΗΤΗΡΑ Η ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΑΕΡΑ 2 ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ Bulle 63478 Καλό το Bulle 63478? βλέπω στο Skroutz οι περισσότεροι παίρνουν το Krausmann 6330 αλλά δεν έχει σκάλες έντασης οπότε σκέφτομαι για το Bulle, θα με βοηθούσε η γνώμη σου και από άποψη ποιότητας υλικών.
snbblp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Οταν καθαρίζετε τη μοκέτα σας, τη φυσάτε με φυσητήρα για να πασαλείψετε τα πάντα; Στο PC γιατί το κάνετε; Επειδή δεν έχει φωνή να ζητήσει βοήθεια;
phph Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, snbblp είπε Οταν καθαρίζετε τη μοκέτα σας, τη φυσάτε με φυσητήρα για να πασαλείψετε τα πάντα; Στο PC γιατί το κάνετε; Επειδή δεν έχει φωνή να ζητήσει βοήθεια; Αν η μοκέτα έβγαινε εύκολα και μπορούσαμε να την τινάξουμε/φυσήξουμε σε εξωτερικό χώρο όπως τα χαλιά, μπορεί και να το κάναμε. Και τα pc σαφώς και δεν τα φυσάμε μέσα. Το θέμα της συζήτησης είναι πως τα καθαρίζουμε από σκόνη. Αν λοιπόν έχεις κάποια άλλη πρόταση, είμαστε όλο αυτιά.
snbblp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, phph είπε Αν η μοκέτα έβγαινε εύκολα και μπορούσαμε να την τινάξουμε/φυσήξουμε σε εξωτερικό χώρο όπως τα χαλιά, μπορεί και να το κάναμε. Και τα pc σαφώς και δεν τα φυσάμε μέσα. Το θέμα της συζήτησης είναι πως τα καθαρίζουμε από σκόνη. Αν λοιπόν έχεις κάποια άλλη πρόταση, είμαστε όλο αυτιά. Και να μην κάνουμε λίγη πλάκα δηλαδή; Σκούπα. Ηλεκτρική. Ανακαλύψτε την μαγεία της! Θαυμάστε την αποτελεσματικότητά της! Εκστασιαστείτε από ευτυχία με το πόσο καθαρή δουλίτσα κάνει. Ρουφάει την σκόνη και τα τριχομπαλάκια κατοικιδίων, χωρίς όλα αυτά να επικάθονται στις επαφές των σλοτς και των συνδέσεων. Αλλά όχι σε φούλ ισχύ, στο 1/4. Και με μουτσούνα εκείνη με το ψιλό βουρτσάκι. Τη βοηθάμε λίγο με ένα μαλακό πινελάκι. Και φρενάρουμε με κάτι μαλακό τις φτερωτές των ανεμιστήρων, για να μην μετατραπούν σε τουρμπίνες 30.000 στροφών. Αρχίζουμε ΠΡΩΤΑ απέξω στις γρίλιες των ανεμιστήρων, στις εισαγωγές αέρα, και στην περιοχή με τα καπάκια των καρτών. Εργοστασιακές μέθοδοι, φίλε.
phph Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Ε, νομίζω ότι η ηλεκτρική σκούπα είναι το πρώτο πράγμα που δοκιμάσαμε όλοι, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα θεωρητικά αν είχα μερικά στόμια πολύ μικρής διατομής (<0.5 cm2), διαφόρων σχημάτων, συνδεδεμένα στη σκούπα με εύκαμπτους σωλήνες και άπειρο χρόνο... Ok, γίνεται. Αλλά στην πράξη, νομίζω το γρήγορο ρούφηγμα με σκούπα τα χοντρά και στη συνέχεια φύσημα για ότι κρύβεται σε γωνίες, ψύκτρες και λοιπά, δίνει τον καλύτερο συνδυασμό αποτελέσματος/ταλαιπωρίας. Και δε νομίζω ότι γίνεται πασάλειμμα αν προσέξεις. Μια χαρά καθαρίζουν. Από τη στιγμή που η γυναίκα μου, κοιτώντας την παλιά (καθαρισμένη με σκούπα και φύσημα) motherboard και την ολοκαίνουργια δίπλα - δίπλα, δεν μπορούσε να ξεχωρίσει την καινούργια, εμένα με καλύπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα