Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ξεκινώ ένα θέμα συζήτηση που έχει να κάνει με τη φροντίδα και συντήρηση του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Καθώς η σκόνη είναι εχθρός όλων μας, προσωπικά εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιώ swiffer που μαζεύει τη σκόνη επιτυχημένα, χωρίς να αφήνει ίχνη ή να την τινάζει στην ατμόσφαιρα. 2 φορές τη χρονιά, βγάζω και τα μηχανήματα στο μπαλκόνι και τα φυσάω με ένα φυσητήρα για να διώξουν τη σκόνη και από μέσα τους. Έτσι πετυχαίνω μακροχρόνια φροντίδα και συντήρηση.

Ο προβληματισμός μου είναι ότι στην τελευταία χρονιά παρατηρώ κάθετη πτώση στην ποιότητα των swiffer, και πλέον σε περάσματα από τις επιφάνειες του εξοπλισμού, αφήνεται μέρος της σκόνης/χνουδιού που έχει ήδη μαζέψει.

Θα ενδιαφερόμουν να ακούσω τί μέθοδο χρησιμοποιείτε για το τεράστιο πρόβλημα της σκόνης στον τεχνολογικό εξοπλισμό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ κάνω περίπου το ίδιο, ηλεκτρική σκούπα στο full από μικρή απόσταση με πολύ μαλακό πινέλο ,στη συνέχεια swiffer / αέρας με πίεση / μπατονέτες και τέλος πανάκι / isopropyl alchohol / contact cleaner.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, sstratos είπε

μαλακή οδοντόβουρτσα , το καλύτερο για μένα

Τη μαλακή οδοντόβουρτσα πώς την χρησιμοποιείς;

Οι υπόλοιποι, με το μαλακό πινέλο απλά ωθείτε τη σκόνη να ξεκολλήσει προς απορρόφηση;

Δημοσ.

Εγώ τα βγάζω όλα καθαρίζω το κουτί  και ένα ένα τα καθαρίζω με πινελο όπου το βρέχω με οινόπνευμα όπως πχ στα fan..δεν χρησιμοποιώ σε όλα οινόπνευμα αποφεύγω όπου έχει ηλεκτρονικά..αδοντοβουρτσα όπου δεν πιάνει το πινελο και τα φυσαω και μετά τα ξανά συνδέω..τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα φυσητήρα καθώς το αποτέλεσμα είναι καλύτερα

Δημοσ.

Εγω "τιναζω" την σκονη με ενα πινελο ενω ταυροχρονα απο μια αποσταση 10 εκ περιπου τραβαω με ηλ. σκουπα. Δυο hints...1,Τους ανεμιστήρες τους σφηνωνω για να μην γυρισουν απο την σκουπα που ρουφαει και επιστρέψουν ρευμα στην μητρική και 2, το swiffer το αποφευγω γιατί ειναι φορτισμένο αρνητικά (η και φορτίζεται με το τρίψιμο)... με ότι συνεπάγεται αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι αρκετά δυνατό; Εγώ τα πηγαίνω σε βενζινάδικο που έχει self-service εγκαταστάσεις καθαρισμού και τα φυσάω εκεί. Με 50 λεπτά καθαρίζω. Μπορεί αυτό να κάνει εξίσου καλή δουλειά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αέρας από το κομπρεσέρ του βενζινάδικου έχει υγρασία και λάδι.

Βάλε τουλάχιστον ένα πανάκι μπροστά από  το ακροφυσιο  όταν φυσάς το pc και φρόντισε να μην κινούνται τα ανεμηστηρακια.

ναι μπορεί να κάνει καλή δουλειά. 

16 ώρες πριν, phph είπε

Είναι αρκετά δυνατό; Εγώ τα πηγαίνω σε βενζινάδικο που έχει self-service εγκαταστάσεις καθαρισμού και τα φυσάω εκεί. Με 50 λεπτά καθαρίζω. Μπορεί αυτό να κάνει εξίσου καλή δουλειά;

Επεξ/σία από booka

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...