QuantumWanderer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, ξεκινώ ένα θέμα συζήτηση που έχει να κάνει με τη φροντίδα και συντήρηση του τεχνολογικού εξοπλισμού. Καθώς η σκόνη είναι εχθρός όλων μας, προσωπικά εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιώ swiffer που μαζεύει τη σκόνη επιτυχημένα, χωρίς να αφήνει ίχνη ή να την τινάζει στην ατμόσφαιρα. 2 φορές τη χρονιά, βγάζω και τα μηχανήματα στο μπαλκόνι και τα φυσάω με ένα φυσητήρα για να διώξουν τη σκόνη και από μέσα τους. Έτσι πετυχαίνω μακροχρόνια φροντίδα και συντήρηση. Ο προβληματισμός μου είναι ότι στην τελευταία χρονιά παρατηρώ κάθετη πτώση στην ποιότητα των swiffer, και πλέον σε περάσματα από τις επιφάνειες του εξοπλισμού, αφήνεται μέρος της σκόνης/χνουδιού που έχει ήδη μαζέψει. Θα ενδιαφερόμουν να ακούσω τί μέθοδο χρησιμοποιείτε για το τεράστιο πρόβλημα της σκόνης στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
QuantumWanderer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μια υπενθύμιση, μήπως θέλει κάποιος να τοποθετηθεί.
elpenor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ κάνω περίπου το ίδιο, ηλεκτρική σκούπα στο full από μικρή απόσταση με πολύ μαλακό πινέλο ,στη συνέχεια swiffer / αέρας με πίεση / μπατονέτες και τέλος πανάκι / isopropyl alchohol / contact cleaner. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από elpenor 1
sstratos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 μαλακή οδοντόβουρτσα , το καλύτερο για μένα 1
dalain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 και εγω swiffer και ενα μαλακο πινελο....σκεφτομαι ομως την αγορα φυσητηρα για καλυτερο αποτελεσμα! 2
QuantumWanderer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, sstratos είπε μαλακή οδοντόβουρτσα , το καλύτερο για μένα Τη μαλακή οδοντόβουρτσα πώς την χρησιμοποιείς; Οι υπόλοιποι, με το μαλακό πινέλο απλά ωθείτε τη σκόνη να ξεκολλήσει προς απορρόφηση;
VIRUSD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ τα βγάζω όλα καθαρίζω το κουτί και ένα ένα τα καθαρίζω με πινελο όπου το βρέχω με οινόπνευμα όπως πχ στα fan..δεν χρησιμοποιώ σε όλα οινόπνευμα αποφεύγω όπου έχει ηλεκτρονικά..αδοντοβουρτσα όπου δεν πιάνει το πινελο και τα φυσαω και μετά τα ξανά συνδέω..τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα φυσητήρα καθώς το αποτέλεσμα είναι καλύτερα
QuantumWanderer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Ο φυσητήρας που τα κάνω 2 φορές τη χρονιά, διώχνει «πράγμα»! 1
Crybal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Εγω "τιναζω" την σκονη με ενα πινελο ενω ταυροχρονα απο μια αποσταση 10 εκ περιπου τραβαω με ηλ. σκουπα. Δυο hints...1,Τους ανεμιστήρες τους σφηνωνω για να μην γυρισουν απο την σκουπα που ρουφαει και επιστρέψουν ρευμα στην μητρική και 2, το swiffer το αποφευγω γιατί ειναι φορτισμένο αρνητικά (η και φορτίζεται με το τρίψιμο)... με ότι συνεπάγεται αυτό. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Swiffer χρησιμοποιώ απλά στο υπόλοιπο σπίτι για να μη μαζεύεται η σκόνη και πηγαίνει και στον εξοπλισμό.
dalain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, phph είπε Όταν λέτε φυσητήρα τι εννοείτε; κατι τετοιο
phph Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Είναι αρκετά δυνατό; Εγώ τα πηγαίνω σε βενζινάδικο που έχει self-service εγκαταστάσεις καθαρισμού και τα φυσάω εκεί. Με 50 λεπτά καθαρίζω. Μπορεί αυτό να κάνει εξίσου καλή δουλειά;
QuantumWanderer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Προσοχή στα πολύ δυνατά μη ξηλωθούν πράγματα που δεν πρέπει να ξηλωθούν έστω και λίγο. 1
booka Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο αέρας από το κομπρεσέρ του βενζινάδικου έχει υγρασία και λάδι. Βάλε τουλάχιστον ένα πανάκι μπροστά από το ακροφυσιο όταν φυσάς το pc και φρόντισε να μην κινούνται τα ανεμηστηρακια. ναι μπορεί να κάνει καλή δουλειά. 16 ώρες πριν, phph είπε Είναι αρκετά δυνατό; Εγώ τα πηγαίνω σε βενζινάδικο που έχει self-service εγκαταστάσεις καθαρισμού και τα φυσάω εκεί. Με 50 λεπτά καθαρίζω. Μπορεί αυτό να κάνει εξίσου καλή δουλειά; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από booka
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα