Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες

επειδη στηνω ενα πισι για φιλο ψαχνω μητρικη

εχουμε παρει cpu ryzen 3600x  gpu 

Sapphire VGA Radeon RX 590 8GB Special Edition  kai ram εχουμε Crucial Desktop RAM Ballistix 16GB Kit 3000MHz DDR4

μπηκα στο πλαισιο και εχει black friday μητρικη πια μου κανει μεχρι 100-120 ευρω μαξ?

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/mitrikes-kartes/amd?location=categories%3dΑναβάθμιση+%26+Δίκτυα%2cΑναβάθμιση+pc%2cΜητρικές+κάρτες%3bcpu_manufacturer%3damd%3bsocket%3dam4

ευχαριστω!!! :)

Δημοσ.

μπατζετ?

το υπολοιπο πισι τι ειναι?

μηπως αντι για 3600X να παιρνατε 3600 και τα εξτρα λεφτα να τα δινατε σε καλυτερη ψυκτρα

η/και σε x570 για m.2 nvme ssd pcie4

η σε amd 5700 

(ιδεες ριχνω :P )

Δημοσ.
4 ώρες πριν, postfire είπε

γεια σας παιδες

επειδη στηνω ενα πισι για φιλο ψαχνω μητρικη

εχουμε παρει cpu ryzen 3600x  gpu 

Sapphire VGA Radeon RX 590 8GB Special Edition  kai ram εχουμε Crucial Desktop RAM Ballistix 16GB Kit 3000MHz DDR4

μπηκα στο πλαισιο και εχει black friday μητρικη πια μου κανει μεχρι 100-120 ευρω μαξ?

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/mitrikes-kartes/amd?location=categories%3dΑναβάθμιση+%26+Δίκτυα%2cΑναβάθμιση+pc%2cΜητρικές+κάρτες%3bcpu_manufacturer%3damd%3bsocket%3dam4

ευχαριστω!!! :)

Εγω προσωπικά παρήγγειλα Msi B450 tomahawk max. Θα βαλω βέβαια 3600 και οχι Χ.

Απο περιέργεια τι τροφοδοτικό επιλέξατε; το Corsair TX650 φαντάζομαι αρκεί;  (θα βαλω κάποια στιγμή και μια 5700ΧΤ)

5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

μηπως αντι για 3600X να παιρνατε 3600 και τα εξτρα λεφτα να τα δινατε σε καλυτερη ψυκτρα

Για καποιον που ΔΕΝ τον νοιαζει το O/C και θα ναι περιστασιακός Gamer, θεωρείς οτι δεν αρκεί η εργοστασιακή;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kanesaxo είπε

Εγω προσωπικά παρήγγειλα Msi B450 tomahawk max. Θα βαλω βέβαια 3600 και οχι Χ.

Απο περιέργεια τι τροφοδοτικό επιλέξατε; το Corsair TX650 φαντάζομαι αρκεί;  (θα βαλω κάποια στιγμή και μια 5700ΧΤ)

Για καποιον που ΔΕΝ τον νοιαζει το O/C και θα ναι περιστασιακός Gamer, θεωρείς οτι δεν αρκεί η εργοστασιακή;

αρκει, αλλα δεν αξιζει να δωσεις εξτρα λεφτα για τον Χ

εγω εχω τον 1600 και με την μαμα εχω κανει ενα τιμιο overclock στα 3.75.

τροφοδοτικο εχω evga supernova P2 650W

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

αρκει, αλλα δεν αξιζει να δωσεις εξτρα λεφτα για τον Χ

εγω εχω τον 1600 και με την μαμα εχω κανει ενα τιμιο overclock στα 3.75.

τροφοδοτικο εχω evga supernova P2 650W

θα κρατούσα το πιστό σκυλι psu της υπογραφής (νομιζω πριν κανα δυο μηνες εληξαν τα 7 ετη εγγυησης-τοτε που κανένα δεν ειχε 7 χρόνια-), αλλά θελω να δώσω το πισι ως έχει, και να στήσω το νεο εξαρχής.

Ψύκτρα να μην αλλάξω λοιπόν.

Καλές αγορές τοπικστάρτερ!

Δημοσ.

φιλε εγω τον 3600χ θα αγορασω με tomahawk max μητρικη και μνημες 16γβ 3200.. πιστευω να βγει καλο με τα bios δεν ξερω αν θα ρυθμιστουν ολα καλα η μηπως χρειαστει να κανω καποια update που εχω διαβασει απο καποιους.. δεν ξερω τι βερσιον θα ειναι καμια τιμη καλυτερη δεν νομιζω να βγει λογο μπλακ φραιντει σε αυτα τα προιοντα αυριο οποτε μαλλον πρεπει να τα πληρωσουμε οπως εχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για την  Msi B450 tomahawk max με κοβω

ο ryzen 5 3600x θελει αλλη ψυκτρα ή η μαμισια θα ειναι οκ

αλλιως πια προτεινεται?

Επεξ/σία από postfire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...