geotel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 μια βοηθεια!! παρηγγειλα στο αμαζον και μου ζηταει Apply gift card balance ender code τι είναι αυτό;; τι να βαλω;;
zx1234r Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μήπως έβαλες τρόπο πληρωμής gift card? Βάλε πιστωτική ή χρεωστική.
geotel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 εβαλα προπληρωμενη με αυτή κανω ολες τις αγορες μου
koystado Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 δεν ξέρω να δέχεται προπληρωμένες το άμαζον
geotel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, koystado είπε δεν ξέρω να δέχεται προπληρωμένες το άμαζον Σπίτι διαβάζω δεχεται 1 ώρα πριν, koystado είπε δεν ξέρω να δέχεται προπληρωμένες το άμαζον διαβάζω δεχεται
3c0r1z Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Πόσα χρήματα έχεις στην προπληρομένη κάρτα; Αν έχεις όσα χρειάζεται απλά αγνοείς τις υπόλοιπες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, geotel είπε εβαλα προπληρωμενη με αυτή κανω ολες τις αγορες μου Να βάλεις κάρτα γιατί μάλλον επέλεξες επιλογή πληρωμη με κουπόνι
geotel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας! καρτα εβαλα...αλλα αν εισαι πρωταρης είναι όλα μπερδεμενα
Sakiz105 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να μην κάνω νέο θέμα, έκανα μια βλακεία και θέλω βοήθεια Εφόσον έκανα την παραγγελεία από Amazon.co.uk (κανονικότατα μέχρι και λεφτά τραβήχτηκαν xD) μου ζήτησε να κάνω log in στον λογαριασμό ξανά για λόγους ασφαλείας. Μου έβγαλε ότι πρέπει να κάνω reset τον κωδικό. Εφόσον έκανα το reset, μου ζήτησε να βάλω πότε λήγει η κάρτα, ωστόσο η κάρτα που είχε ήταν μια παλιά που δεν την είχα αφαιρέσει από τo payment method. Ε αφού έκανα 3 φορές λάθος μαντεψιά, τώρα δεν με αφήνει να βάλω τον κωδικό αφού πρακτικά δεν έχει κωδικό. Τι να κάνω? Το πιο αστείο είναι ότι είμαι ακόμα logged in στο amazon και μπορώ να παραγγείλω πάλι αλλά δεν μπορώ να δω τις παλιές παραγγελίες κτλ Το έλυσα αλλάζοντας το κινητό τηλέφωνο και στέλνωντας one time password στο κινητό. Μετά έκανα νέα παραγγελία και έστειλα πάλι OTP στο κινητό, τον έβαλα και ξεκλείδωσε Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Sakiz105
geotel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 σε μενα ηρθε αυτό! ...να σημειωσω ότι δεν εκανα κανενα λαθος με τα στοιχεια που εβαλα Hello, Unfortunately, the payment for this order has failed. An issuing bank will often decline an attempt to charge a card if the name, expiry date, or post code you entered doesn't match the bank's information. In order to proceed with your order and avoid cancellation, we kindly ask you to change your payment method to credit card within 5 days.* Please note that Amazon.de, in order to be able to ship orders as quickly as possible, does generally not accept advance payment methods.
spartak1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, geotel είπε σε μενα ηρθε αυτό! ...να σημειωσω ότι δεν εκανα κανενα λαθος με τα στοιχεια που εβαλα Hello, Unfortunately, the payment for this order has failed. An issuing bank will often decline an attempt to charge a card if the name, expiry date, or post code you entered doesn't match the bank's information. In order to proceed with your order and avoid cancellation, we kindly ask you to change your payment method to credit card within 5 days.* Please note that Amazon.de, in order to be able to ship orders as quickly as possible, does generally not accept advance payment methods. Μίλα με την τράπεζα που έξέδωσε την προπληρωμένη. Πλέον είναι δικό τους θέμα έτσι όπως τα περιγράφεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα