Madlef86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Insomnia. Σκέφτομαι κι εγώ να δοκιμάσω την Vr εμπειρία. Επειδή δεν έχω κανέναν φίλο να μου πει την δικιά του εμπειρία σκέφτηκα να σας ρωτήσω εσάς να μου πείτε εάν παίρνατε τώρα τι θα αγοράζατε; Από ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα τα παραπάνω που έγραψα και στον τίτλο. Αξίζουν; Πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο; Κάτι που πρέπει να προσέξω; Το δωμάτιο επίσης που θα τα δουλεύω είναι πάρα πολύ μικρό (ίσα ίσα χωράει το γραφείο). Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
InHabia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα φίλε, σίγουρα αξίζει η αγορά VR, και μιλάω για Oculus Rift ή κάτι αντίστοιχο που συνδέεται με pc, αλλά(!) θέλει και τον απαιτούμενο χώρο. Δεν θα το ευχαριστηθείς αν δεν έχεις χώρο, τελεία. Είχα το CV1 και τώρα ετοιμάζομαι για το S. Αν μπορείς να κάνεις κάτι με τον χώρο και να έχεις περίπου 2τμ, τότε θα το απολαύσεις και θα γουστάρεις με την εμπειρία.
Madlef86 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα και καλό μεσημέρι να έχουμε. Άρα θέλω χώρο . . Το κακό "στην δικά μου περίπτωση" είναι ο χώρος . . Το άλλο κακό είναι ότι δεν έχω κανέναν γνωστό ή ακόμα και μαγαζί να έχει Vr να πάω να δοκιμάσω αλλά πιο πολύ να δω τι χώρο θέλει κτλ . . . Άρα εσύ φίλε μου μου προτείνεις να πάω πάρω το Oculus Rift s ?
InHabia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δεν θα απογοητευτείς από την εμπειρία φίλε μου στο υπογράφω. Θα μπορούσες να βρεις και το CV1 μεταχειρισμένο αν δεν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά και να δεις και τι παίζει γενικότερα με το VR
donblunts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Φίλε ο χώρος 2x2 είναι σχετικά μέτριος για VR, δεν δουλεύουν σωστά τα physics του παιχνιδιού, ειδικά σε παιχνίδια που είναι room scale και προχωράς ο ίδιος και όχι με το χειριστήριο. Έχω το Rift S, κατέβα πειραιά να πιούμε καφέ να σε βάλω να παίξεις λίγο Εξορκιστή 😎
Madlef86 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Φίλε μου @donblunts με βάζεις στην πρίζα μιας και μένουμε δίπλα (Νεάπολη Νίκαιας . . !). Επίσης γιατί δεν υπάρχει πουθενά το Rift S . . . ;
donblunts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Madlef86 είπε Φίλε μου @donblunts με βάζεις στην πρίζα μιας και μένουμε δίπλα (Νεάπολη Νίκαιας . . !). Επίσης γιατί δεν υπάρχει πουθενά το Rift S . . . ; Εγώ το είχα πάρει απο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Είναι αρρώστια. Το βγάζω μόνο όταν γίνεται gathering με φίλους γιατί αλλιώς θα το βαρεθώ. Όταν κατασταλάξεις, και αποφασίσεις να πας προς Rift S, πες μου να το κανονίσουμε.
Madlef86 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 @donblunts Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. 1
Madlef86 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Επίσης το Oculus Quest πλέον συνδέεται με pc και κάνει την ίδια δουλειά με το Rift S ή κάνω λάθος . .;
Snedas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα @Madlef86 Το Oculus Quest συνδεεται οπως ειπες με υπολογιστη καια υτο πλεον, πιο συγκεκριμενα με το Occulus Link το οποιο ειναι ενα καλωδιο τυπου USB C (παρολαυτα να ξερεις πως δεν κανει οποιοδηποτε καλωδιο usb c) Επισης υπαρχουν ωραια review videos στο youtube για να δεις πως δουλευει το Οculus Quest και το Oculus Rift S, To Οculus παρολο που συνδεεται με υπολογιστη δεν εχει την ιδια αναλυση με Rift S και χανει λιγο σε ποιοτητα γραφικων, η οποια βεβαια δεν ειναι τεραστια. Mην ξεχναμε πως το Quest εχει επεξεργαστη snapdragon 835, ιδιο με αυτο που εχει ενα samsung galaxy 8 οποτε απο τη μια ειναι καπως περιορισμενο σε ποιοτητα (παρολο που οι developers προσπαθουν αυτα τα χρονια να κανουν τα παιχνιδια ολο και πιο μικρα και με καλυτερη ποιοτητα) παρολαυτα λειτουργει ανεξαρτητα απο pc το οποιο στην εμπειρια του Vr ειναι χρυσος) Προσωπικα, προτιμω το Occulus Quest καθως ψαχνω και εγω να αγορασω ενα καλο VR Headset. Βεβαια το δικο μου διλλυμα ειναι στο εαν αξιζει να παρω το Occulus Quest σε 68GB η σε128GB storage. Thoughts anyone? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από Snedas
Madlef86 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα φίλε μου. Τελικά αγόρασα ένα Quest 64gb από Amazon και το έχω στα χέρια μου κοντά έναν μήνα . . ! Αξίζει πραγματικά και πλέον υπάρχει και αρκετό υλικό. Επίσης και τα γραφικά έχουν φτάσει σε αρκετά καλό επίπεδο πλέον και στα vr . . .
exitpc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Στις 13/1/2020 στις 5:46 ΜΜ, Madlef86 είπε Καλησπέρα φίλε μου. Τελικά αγόρασα ένα Quest 64gb από Amazon και το έχω στα χέρια μου κοντά έναν μήνα . . ! Αξίζει πραγματικά και πλέον υπάρχει και αρκετό υλικό. Επίσης και τα γραφικά έχουν φτάσει σε αρκετά καλό επίπεδο πλέον και στα vr . . . Ποσο σου κοστισε?Link? Θετικα , αρνητικα? Ο χωρος 64gb ειναι αρκετος? Ποσες ωρες εχεις ασχοληθει? Το συνδεσες με υπολογιστη?
Madlef86 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα. Εγώ το αγόρασα μέσω Amazon κι έκανε 15 μέρες να έρθει. Τα παιχνίδια που παίζω είναι αποκλειστικά με oculus link γιατί έχω ένα κόλλημα με τα γραφικά (εκτός από 2-3 παιχνιδάκια που τα αγόρασα για Quest που δεν με ένοιαζαν τα γραφικά όπως το beat saber και το angry birds). Το έχω λίγο παραπάνω από έναν μήνα. Η αλήθεια είναι ότι λόγο υποχρεώσεων δεν έχω ασχοληθεί όσο θα ήθελα . . . .
chrisgewrgi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/1/2020 στις 9:12 ΠΜ, Madlef86 είπε Καλημέρα. Εγώ το αγόρασα μέσω Amazon κι έκανε 15 μέρες να έρθει. Τα παιχνίδια που παίζω είναι αποκλειστικά με oculus link γιατί έχω ένα κόλλημα με τα γραφικά (εκτός από 2-3 παιχνιδάκια που τα αγόρασα για Quest που δεν με ένοιαζαν τα γραφικά όπως το beat saber και το angry birds). Το έχω λίγο παραπάνω από έναν μήνα. Η αλήθεια είναι ότι λόγο υποχρεώσεων δεν έχω ασχοληθεί όσο θα ήθελα . . . . Φιλε μου καλησπερα. Σκεφτομαι και εγω quest η rift s και δεν βλεπω και πολλα νεα ειδικα για το quest. Τελικα δουλευει κανονικα με link στο pc? Μετα εχεις διαθεσιμα την βιβλιοθηκη του rift η απλα παιζει καποια απο αυτα τα game.συναντησες κατι που να μην σαρεσει;
Madlef86 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Φιλε μου καλησπερα. Σκεφτομαι και εγω quest η rift s και δεν βλεπω και πολλα νεα ειδικα για το quest. Τελικα δουλευει κανονικα με link στο pc? Μετα εχεις διαθεσιμα την βιβλιοθηκη του rift η απλα παιζει καποια απο αυτα τα game.συναντησες κατι που να μην σαρεσει; Καλημέρα φίλε μου. Το quest κάνει ότι κάνει και το rift s και παίζει όλα τα παιχνίδια του rift s κανονικά . Απλά με το quest έχεις την δυνατότητα πχ να αράξεις και στον καναπέ σου να παίξεις και κάποιο παιχνίδι ασύρματα. Μπορείς να είσαι στο μπαλκόνι και σερφάρεις απλά. Μπορεί να έχεις πάει κάποια επίσκεψη και να βλέπεις μία ταινία κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα