Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ,Η ΤΡΟΠΟΣ, ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ; 

ΕΝΝΟΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ MESSENGER ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .

Δημοσ.

Για αρχή please, όχι με κεφαλαία.

Για την ερώτηση σου τώρα, τι εννοείς; Να κάνεις κλήσεις από τον αριθμό που έχεις ήδη μέσω υπολογιστή ή να μπορείς γενικώς να τηλεφωνείς σε σταθερά μέσω υπολογιστή;

Για το 2ο χρειάζεσαι μια συνδρομή voip και κάποια εφαρμογή voip ή μπορείς μέσω το viber. Μπορείς να φορτώνεις μονάδες και να κάνεις κλήσεις σε σταθερά και κινητά.

Δημοσ.
Στις 28/11/2019 στις 9:24 ΠΜ, drapanakis είπε

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ,Η ΤΡΟΠΟΣ, ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ; 

ΕΝΝΟΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ MESSENGER ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές VOIP και για το κινητό και για το σταθερό. Ο μόνος πάροχος που σου δίνει τους κωδικούς VOIP είναι ο OTE αλλά θα πρέπει να είσαι πειστικός στο τηλέφωνο και μην περιμένεις να σε βοηθήσουν να το στήσεις. Εγώ τους είχα περάσει στο κινητό και το χρησιμοποιούσα και σαν σταθερό όμως μετά από κάποιο restart του router άλλαξαν από μόνοι τους και θεώρησα ότι δεν έχει νόημα να παίρνω τηλ τον ΟΤΕ κάθε φορά που συμβαίνει αυτό.

Ο τρόπος που χρησιμοποιούν οι εταιρείες είναι αγορά νούμερου voip από Modulus / Yuboto κλπ.

Δημοσ.

Πρώτα πρέπει να αποφασίσεις αν θα πας σε voip, σε ποιον πάροχο θα πας (δεν είναι και τόσο απλό το θέμα) και μετά βλέπεις για voip apps. π.χ. δες μια λίστα με εφαρμογές εδώ. Ένα που έχω ακούσει είναι το zoiper.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...