maparios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Στις 28/11/2019 στις 6:25 ΜΜ, sv398 είπε Δηλαδή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σύμφωνα με το άρθρο (ανά client φαντάζομαι) το software αποφάσισε πως 15.356 από τους 17.659 παίκτες χρησιμοποιούσαν cheats. Μιλάμε για τουλάχιστον 5 στους 6 παίκτες δεν φαίνεται σε κανέναν υπερβολικό αυτό? Αδερφέ αφορά άτομα που ήδη έχουν φάειreport, οπότε μου φαίνονται λογικά τα νούμερα
SPARTIAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, eyw είπε και άμα παίζει από ιντερνετ καφέ ή από PC αλλουνού? Αυτό δεν είναι πρόβλημα τις εταιρίας που θα προστάτευε τους παίκτες της και δεν έχω δει να φορτώνουν cheats σε internet cafe αλλά και πάλι σε μια επιχείρηση δεν επιτρέπονται οι παρανομίες, και για τον ‘’άλλον’’ ας πρόσεχε ποιον αφήνει να κάθετε στο pc του εμένα προσωπικά καρφί δεν μου καίγεται τι συνέπειες θα έχει ο cheater και οι γύρω του, να είναι ποιο υπεύθυνοι. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από SPARTIAN
Trande_2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Απλά τραγικό να χακάρουν οι 15 από τους 17 χιλιάδες, για αυτό το έχουν παρατήσει όλοι το game. Μπράβο στην πιτσιρικά για την καλή του προσπάθεια αλλά το game δυστυχώς είναι free οπότε θα ξανά επιστρέψουν οι κύριοι...
TasosGR1976 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Στις 28/11/2019 στις 11:12 ΠΜ, Vkngs είπε Σοκαριστικο! Εχει πετυχει cheater ποτε κανεις σας στο CS? ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ. αυτό λέω και εγώ που τους έχουν δει . Εγώ παίζω 2 χρονιά και όλα είναι μια χαρά . Λένε για τους ρωσους Πολωνούς τουρκους κτλ τα άτομα ξέρουν και βάζουν τα σωστά cheater 🤣😂🤣 1
Vkngs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, TasosGR1976 είπε αυτό λέω και εγώ που τους έχουν δει . Εγώ παίζω 2 χρονιά και όλα είναι μια χαρά . Λένε για τους ρωσους Πολωνούς τουρκους κτλ τα άτομα ξέρουν και βάζουν τα σωστά cheater 🤣😂🤣 Παιζει να ξερω να μιλαω Ρωσικα απο αυτο το παιχνιδι. Φροντιστηριο ειναι.
el_arantis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/11/2019 στις 1:13 ΜΜ, kostasgpa είπε Είμαι εναντίον στο να μπανάρουν τους cheaters. Θα πρεπε το game να τους υποχρεώνει να παίζουν μόνο μεταξύ τους. Αν θυμάμαι καλά αυτό το έκαναν στο Titanfall (δεν θυμάμαι 1 ή 2), όσοι πιάνονταν με cheat δεν είχαν ban αλλά μπορούσαν να συνεχίζουν να παίζουν αλλά μόνο σε servers για cheaters, τους απέκλειε δηλαδή τελείως από τους άλλους παίχτες. Πάντως δεν χρειάζεται ούτε guid ή ip (που πρέπει να είναι static). Άν ήταν κάποιος σίγουρος ότι παίζοντας με cheat θα έτρωγε permanent ban το account στο μισάωρο δεν θα έκανε τίποτα γιατί θα έπρεπε να αγοράζει 48 keys την ημέρα. Το θέμα είναι ότι για διάφορους λόγους (είτε απλής αδιαφορίας είτε κέρδους με όποιους τρόπους) οι εταιρίες δείχνουν να μην νοιάζονται στην πράξη. Θα σας πω μια πραγματική εμπειρία μου: στο FIFA 19 pro clubs mode έπαιζα με κάτι φίλους και μας τυχαίνει ομάδα full cheaters. Όλοι σφεντόνες και 2,5 μέτρα ύψος. Τράβηξα video και screenshots και τα έβαλα στο FIFAFORUMS. Το αποτέλεσμα;;;..... Μου τα διέγραψε η EA κάνοντάς μου επίπληξη ότι δημοσιοποιώ EAIDs άλλων παιχτών.... Πραγματικά εδώ ταιριάζει το "συγνώμη που με πάτησες!!" Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από el_arantis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα