LeonV12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, antirix024 είπε Μπορεί κάποιος να εξηγήσει σε έναν άσχετο (όχι για μένα, αλλά για έναν φίλο που ενδιαφέρεται) πως γίνεται να υπάρχουν cheaters σε ένα on-line game; Δηλαδή ο Server πως γίνεται να μην ξέρει ότι κάποιος κλέβει στο παιχνίδι; Ο σερβερ δε παρακαλουθει το χρήστη.Απλα φιλοξενεί το παιχνίδι. Τα anticheat είναι plug ins που μπαίνουν στο σερβερ ώστε να κάνει τη δουλειά του μπάτσου. Τα παλαιότερα σκαναραν αρχεία του υπολογιστή σου όσο έπαιζες όπως το punkbuster πχ και το vac της steam. 1
kkailas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Cheaters στο CS:GO; Αποκλειέται, λασπολογία
Giorgos241 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Στις 28/11/2019 στις 10:51 ΠΜ, Xero1991 είπε Πολλά, π.χ auto-aim για να κάνεις μόνιμα headshot Ειναι αστειο, αλλα ειναι και η αληθεια. Επισης, κανανε δωρεαν το csgo. Το δοκιμασαν στην εκδοση που λενε οτι ειναι δωρεαν που γινεται της κακης Μαριας απο cheaters ή στο paid? 22 ώρες πριν, antirix024 είπε Μπορεί κάποιος να εξηγήσει σε έναν άσχετο (όχι για μένα, αλλά για έναν φίλο που ενδιαφέρεται) πως γίνεται να υπάρχουν cheaters σε ένα on-line game; Δηλαδή ο Server πως γίνεται να μην ξέρει ότι κάποιος κλέβει στο παιχνίδι; Δεν ξερω αν μπορει να καταλαβει ο server οτι εχει γυρνας σαν σβουρα ή οχι αλλα σιγουρα καπως θα γινεται. Στο fortnite ειχα δει οτι υπαρχουν και hardware hacks (πανω στα χειριστηρια βαζεις ενα πραγμα) αλλα και software cheats. Στο CSGO μερικες φορες μπορεις απλα να πιασεις καποιον να σε στοχευει μεσα απο τοιχο πριν σε δει καν ή να κολλαει το ποντικι του πανω σου αφου πεθανες (σαν μαγνητης). Στο αλλο βιντεο μπορεις να δεις οτι ο αλλος βλεπει ολους τους εχθρους με μια κοκκινη αυρα γυρω τους. Μπορεις να πηδας με τον χαρακτηρα για να πηγαινεις πιο γρηγορα κλπ. Επισης, εδω στα tournament εχουμε δει cheats. 22 ώρες πριν, aliakas είπε παιδιά η είδηση είναι ότι απλά ένας random τύπος έφτιαξε ένα (αξιόπιστο ?) αντί cheat εργαλείο δεν προκυτε το cheating να παταχθεί αυτοί που το κάνουν αγοράζουν accounts με το κιλό Οπως ειπε και ο @panoskatos και @soter79, δεν λεμε οτι ηρθε η λυτρωση απο το cheating. Αλλα οκ ειναι σπαστικοτατο να μην μπορεις να παιξεις γιατι ο αλλος σου χαλαει το παιχνιδι επειδη σε σκοτωνει ενω πεταει απο πανω σου σαν να ειναι πανω σε μαγικο χαλι, κανει σβουρες σαν τον ταζ απο την ταζμανια. Αγοραζουν account με το κιλο, μαγκια τους. Εμενα γιατι να μου σπασουν τα νευρα? Επισης, ειναι μια αρχη. Αν πετυχει, καλως. 1
mariosCS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Κάνα decent online παιχνίδι χωρίς cheaters υπάρχει;
Tokyo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Γι'αυτό η κονσόλα είναι μονόδρομος για online games. Όταν κάποιος σε κερδίζει ξέρεις ότι είναι λόγο skills. Στο πισι δεν επιστρέφω ποτέ ξανά με τόσους hackers ειδικά στα f2p games. Xbox live, xbox pass. Τα λέγαμε. 12 λεπτά πριν, mariosCS είπε Κάνα decent online παιχνίδι χωρίς cheaters υπάρχει; MTG Arena 😛
eyw Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 ή να επιτρέψουν όλα τα cheats, ή να τα πουλάει η ίδια η εταιρεία, ή να χρεώνει premium. Εναλλακτικά οι developers (των cheats) να χρησιμοποιούν και αυτοί τεχνητή νοημοσύνη για να μην τους βρίσκει η τεχνητή νοημοσύνη των αλλουνών. Πάντως game χωρίς cheats είναι σα hamburger χωρίς ketchup, meat, μουστάρδα και french fries. Δε λέει, δεν αντέχεται. 1
nikoselpida Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ πιθανό να έγινε σε free accounts. Επίσης δεν νομίζω να γίνει αυτό και να το δημοσιεύσουν γιατί απλά η valve τα κονομάει από new accounts Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από nikoselpida Συμπλήρωση 1 2
kostasgpa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mariosCS είπε Κάνα decent online παιχνίδι χωρίς cheaters υπάρχει; Το μόνο που συνάντησα στο pc είναι το Overwatch. Έχει free week τώρα μέχρι 4 Δεκεμβρίου. https://tryoverwatch.com/en-us/ Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από kostasgpa
sv398 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σύμφωνα με το άρθρο (ανά client φαντάζομαι) το software αποφάσισε πως 15.356 από τους 17.659 παίκτες χρησιμοποιούσαν cheats. Μιλάμε για τουλάχιστον 5 στους 6 παίκτες δεν φαίνεται σε κανέναν υπερβολικό αυτό? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από sv398
Notis07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μακάρι να κρατήσουν το overwatch στο CS να ρίχνουμε και εμείς κανένα ban μόνοι μας να εκστασιαζομαστε.😍😍 Υ. Γ. Υπήρξε περίοδος που έκανα log in μόνο και μονο για να παρακολουθώ τους cheaters και να τους μπαναρω στο overwatch. ( έχω σπαταλησει πάνω απο 50 ώρες από την ζωή μου και έχω ρίξει πάνω από 300 BANS) . ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Μακάρι να υπερχε και σε άλλα παιχνίδια πέρα από το CS! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Notis07
Tokyo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Notis07 είπε Μακάρι να κρατήσουν το overwatch στο CS να ρίχνουμε και εμείς κανένα ban μόνοι μας να εκστασιαζομαστε.😍😍 Υ. Γ. Υπήρξε περίοδος που έκανα log in μόνο και μονο για να παρακολουθώ τους cheaters και να τους μπαναρω στο overwatch. ( έχω σπαταλησει πάνω απο 50 ώρες από την ζωή μου και έχω ρίξει πάνω από 300 BANS) . ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Μακάρι να υπερχε και σε άλλα παιχνίδια πέρα από το CS! Η μακάρι να μην υπήρχαν cheats η έστω να έριχναν μπαν στο ip τους ώστε να μην μπορούν να παίξουν το γκειμ ξανά. Προτιμώ να παίζω ένα παιχνίδι ευχάριστα παρά να κάθομαι και να βλέπω cheaters μήπως και αν τους μπαναρει η valve
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 3 minutes ago, Tokyo said: η έστω να έριχναν μπαν στο ip τους ώστε να μην μπορούν να παίξουν το γκειμ ξανά. Γιατί έχουν static? 😛 2
Saloufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Το 87% δηλαδή των παιχτών κλέβανε. Πλέον το παιχνίδι δεν παίζεται στα Skills που έχεις αλλά στο πόσο καλή cheat engine τρέχεις. Έπαιζα BF3 τις προάλλες και έπεφτα συνέχεια από Headshots. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα.
Notis07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Tokyo είπε Η μακάρι να μην υπήρχαν cheats η έστω να έριχναν μπαν στο ip τους ώστε να μην μπορούν να παίξουν το γκειμ ξανά. Προτιμώ να παίζω ένα παιχνίδι ευχάριστα παρά να κάθομαι και να βλέπω cheaters μήπως και αν τους μπαναρει η valve Καλό σίγουρα πολύ ουτοπικό όλο αυτό που λες για αυτό δεν στέκομαι καθόλου εκεί. Δυστυχώς τίποτα από τα 2 δεν μπορεί να γίνει. Το πρώτο είναι αδύνατο και το 2ο επίσης αδύνατο γιατί εμποδίζει κάποιον άλλον (άλλον παίχτη προφανώς) που μοιράζεται το WiFi να συνεχίζει να παίζει το game. Θα έλεγα οτι δεν την νοιάζει την valve γιατί ίσα ίσα βγάζει και λεφτά αλλά τώρα είναι πλέον free το game οποτε δεν ισχύει. Τέλος πάντων εμένα ήταν τελειως άλλο το point μου
SPARTIAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Τα cheats δίνουν πολλά λεφτά στις εταιρίες όπως και τα επιπλέον accound κάθε φορά μετά του ban, πιστεύω ότι μέχρι σήμερα αν ήθελαν θα το είχαν μηδενίσει το cheat ή θα ήταν το πολύ ένα 20% υπάρχουν παιχνίδια που ρίχνουν ban απο το serial number τις μητρικής του υπολογιστή δηλαδή ότι κλείδώνουν τα key's των windows πόσοι μάγκες θα έβαζαν cheats..? μετά banne θα άλλαζαν μητρική....??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα