SPANK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα Θέλω να φτιάξω ενα website απλό σχετικά για εναν πελάτη που ζήτησε και θέλω να το φτιάξω σε wordpress , επειδή δεν έχω εμπειρία στο web design λεω να πάω σε κάποιο έτοιμο theme που κυκολοφορεί και απο εκει και πέρα θα το παραμετροποιήσω οπως το θέλει ο πελάτης. Τα δωρεάν themes ειναι αρκετά καλα ωστόσο σε paid βρίσκω πολύ καλύτερες λύσεις και σκέφτομαι να πάω προς τα εκει , έχω βρεί αρκετά πράγματα στο συγκεκριμένο https://elements.envato.com/ αλλα σχεδόν ολα ειναι paid , αξίζει να πάρει μια συνδρομή που έχει με 15 euro τον μήνα και να έχω πρόσβαση στα πάντα και να βρώ αυτο που ειναι καλύτερο για τον πελάτη ή να του πω πχ θέλω 30 $ για το συγκεκριμένο theme ? Νομίζω πως ειναι καλύτερη η λύση να έχω πρόσβαση σε ολα , ετσι και αλλιώς μπορώ να κάνω cancel μετα αλλα και απο οτι διάβασα κατεβάζωντας ενα theme και χρησιμοποιηώντας το ακομα και να κάνεις cancel μετα δεν λήγει το licence που θα έχω χρησιμοποιήσει , ακούω τις γνώμες σας
aledjo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Συμφωνω με τη συνδρομη! Γιατι πολλες φορες μπορει να τυχει να δεις ενα που σαρεσει, να το αγορασεις αλλα στη πορεια να δεις οτι εχει προβληματα που δε φαινονται στο demo. Ετσι εχεις την δυνατοτητα να δοκιμασεις οσα θες. Την εχω πατησει... 1
StigmaX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Στα themes από elements δεν έχεις support. Πας αγοράζεις ένα theme που σε καλύπτει με 6 μήνες σαπορτ, ότι πρόβλημα υπάρξει κατά την κατασκευή για τον α ή β λόγο στο λύνουν, στήνεις το σάιτ σου και είσαι έτοιμος.
SPANK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, StigmaX είπε Στα themes από elements δεν έχεις support. Πας αγοράζεις ένα theme που σε καλύπτει με 6 μήνες σαπορτ, ότι πρόβλημα υπάρξει κατά την κατασκευή για τον α ή β λόγο στο λύνουν, στήνεις το σάιτ σου και είσαι έτοιμος. Οπότε τι προτείνεις να κάνω ; Εννοείς να αγοράσω το theme για τον πελάτη ναι αλλά αν τελικά δεν είναι αυτό που θέλει η τι μπορώ να κάνω ; Εκτός και αν πάρω την συνδρομή στήσω δω ποιο θέλω και το αγοράσω μετά μεμωνομενα ?
StigmaX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν του αρέσει απλά το προσαρμόζεις στα μέτρα του. Το θέμα απλά σου παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεσαι για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω πάντως, καλό θα ήταν πριν αναλάβεις μια δουλειά επί πληρωμή, να έχεις τουλάχιστον κάποια προσωπική εμπειρία με το αντικείμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα