Kaboomzer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Καλά σε τσιμέντο δεν παίζει κανένα επαναφορτιζόμενο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Και μάλιστα σε σύγχρονα σπίτια όπου στις μισές φορές που τρυπάς μπετό βρίσκεις και χάλυβα μέσα, άστα βράστα , θα καούν τα μηχανάκια. Εκεί πας σε ρεύμα, 30 με 40 ευρώ παίζουν τα ρεύματος, στην Ελλάδα όπου όλα τα σπίτια είναι με τούβλα και μπετό , αν θες να κάνεις πού και πού τέτοιες εργασίες καλύτερα να έχεις και ένα ρεύματος. Μην κοιτάς σε άλλες χώρες που όλα είναι ξύλινα και γυψοσανίδα, εκεί τα επαναφορτιζόμενα επαρκούν. 2
teodor_ch Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, paylidis είπε καλη τιμή οντως απλα με αυτό θεωρω δε θα μπορεις να ανοιξεις μια τρυπα σε τσιμεντο ενώ με τα 18 βολτ που ειχα κατι γινοταν και εγω θεωρω τα εργαλεια του λιντλ εξαιρετικα, ωστόσο εχει πολυ καιρό να το βγαλει.... στα + επισης οτι ταιριαζουν οι μπαταρίες μεταξύ τους στις ίδιες σειρές και εχω ήδη το παλμικό των 20 βολτ αρα και την μπαταρία...! έχω το 12άρι του Lidl και 18άρι bosch πράσινο πήρα και ένα 18/20άρι παλμικό του lidl που είναι ακόμα στη βαλίτσα του και ένα ρεύματος κρουστικό πιστολέτο και με το 12άρι κάνεις τρύπες σε μπετό αλλά με πολύ υπομονή επειδή δεν έχει κρούση και τελειώνει η μπαταρία πολύ γρήγορα σε τούβλο που καλό είναι να μή χρησιμοποιούμε κρούση παλεύεται για ελάχιστες τρύπες γενικά πάνω κάτω με όλα κάνεις δουλειά αλλά μπορεί να σου βγάλουν το λάδι ο καθένας να ζυγίσει τί χρειάζεται και να πάρει το κατάλληλο προσωπικά ιδανικά για μία μονοκατοικία με κήπο θεωρώ το 12άρι και ένα ρεύματος κρουστικό πιστολέτο για διαμέρισμα νομίζω το 12άρι θα βολέψει το περισσότερο 1
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Kaboomzer είπε Καλά σε τσιμέντο δεν παίζει κανένα επαναφορτιζόμενο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Και μάλιστα σε σύγχρονα σπίτια όπου στις μισές φορές που τρυπάς μπετό βρίσκεις και χάλυβα μέσα, άστα βράστα , θα καούν τα μηχανάκια. Εκεί πας σε ρεύμα, 30 με 40 ευρώ παίζουν τα ρεύματος, στην Ελλάδα όπου όλα τα σπίτια είναι με τούβλα και μπετό , αν θες να κάνεις πού και πού τέτοιες εργασίες καλύτερα να έχεις και ένα ρεύματος. Μην κοιτάς σε άλλες χώρες που όλα είναι ξύλινα και γυψοσανίδα, εκεί τα επαναφορτιζόμενα επαρκούν. εχω απο όλα... αλλα βαριεμαι τα καλωδια για 1 τρυπα... απο επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο ξεμεινα και το παλμικο δεν εξυπηρετει για όλα όσα θέλω... κι ομως το 18αρι το einhell κατι εκανε για 3 ποντους βάθος που ειναι το 6αρι ουπα... 27 λεπτά πριν, paylidis είπε Εάν πάει κάποιος μπορεί να φιξάρει το θέμα με τη δωροεπιταγή; να απαντησω και στον εαυτό μου, προσθεσαν στο σαιτ οτι η δωροεπιταγη θα παραληφθεί στο μειλ της παραγγελιας μετα την παραλαβή της... αρα ισως ισχυει μονο για ηλεκτρονικές που εχουν επιπλέον 4 ευρω μεταφορικά... εαν παει καποιος σε καταστημα και τη δινουν ισως αξιζει, ειδαλλως μαλλον θα περιμενω το parkside... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από paylidis
plasTOST Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Του Lidl ειναι κρουστικό δραπανοκατσάβιδο ή σκέτο δραπανοκατσάβιδο? Έχει και προσφορά με 39€ το Media ένα Black αλλά δεν ειναι κρουστικό για υατό προσοχή
Skrez1982 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επίσης έχει άριστες κριτικές και αυτό. Και είναι και κρουστικο https://www.skroutz.gr/s/17750165/Oxford-Home-TOOL-001.html Το γλυκό κοίταζα αρκετό καιρό για δουλίτσες στο σπίτι Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Skrez1982
giannis_al Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Απο αποψη δυνατοτητων καλυτερα αυτο ή αυτο; https://www.praktiker.gr/m/p/kroustiko-drapano-stanley-fmeh750k-qs-99808 Ρωταω απο αποψη δυνατοτητων, γιατι εχει τη μιση ροπη (ποση διαφορα θα κανει αυτο στο βιδωμα;) και οχι για την πρακτικοτητα του ασυρματου. Θα ειναι το μονο powertool (ισως αν παρω το ρευματος παρω ενα μικρο κατσαβιδακι) οποτε με νοιαζει να κανει οσα περισσοτερα γινεται.
roybatty Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, giannis_al είπε Απο αποψη δυνατοτητων καλυτερα αυτο ή αυτο; https://www.praktiker.gr/m/p/kroustiko-drapano-stanley-fmeh750k-qs-99808 Ρωταω απο αποψη δυνατοτητων, γιατι εχει τη μιση ροπη (ποση διαφορα θα κανει αυτο στο βιδωμα;) και οχι για την πρακτικοτητα του ασυρματου. Θα ειναι το μονο powertool (ισως αν παρω το ρευματος παρω ενα μικρο κατσαβιδακι) οποτε με νοιαζει να κανει οσα περισσοτερα γινεται. Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις.Τα εργαλεία μπαταρίας έχουν μεγαλύτερη ροπή,αλλά και τις μισές στροφές από ένα εργαλείο ρεύματος.Αυτό τα κάνει καλά στο να βιδώνουν βίδες,αλλά όταν είναι να ανοίξουν τρύπα στον τοίχο ζορίζονται.Τα εργαλεία ρεύματος μπορεί να έχουν μικρότερη τιμή ροπής αλλά αυτή είναι πιο σταθερή και ο αριθμός στροφών τους είναι διπλάσιος, γι'αυτό και είναι πάντα καλύτερα στο τρύπημα από τα εργαλεία μπαταρίας. Αν είναι να έχεις ένα εργαλείο μόνο και δεν σε πειράζει το καλώδιο πάρε αυτό και ένα μικρό κατσαβιδάκι.Με το αντίστοιχο ηλεκτρικό δράπανο της Bosch έχω ανοίξει μέχρι και τρύπες για καινούριες πρίζες.
efkola Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Αν δεν κάνω λάθος, είναι το ίδιο...στα 49€ από Media Markt. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 9 το πρωί του Σαββάτου. Δίνει και 30 μύτες. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_black-decker-bdchd-18-qw-1228372.html
andreaspA Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Είχα πάρει αυτό το σκουπίδι ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ BLACK&DECKER BCD003C1-QW απο το praktiker. Το πήγα πίσω σε μια εβδομαδα με τσοκ το οποιο εκανε 8αρια. Το κρατησαν , το εστειλα στην αντιπροσωπεια για 15 μέρες, το ξαναέφεραν πίσω με αλλαγμενο (κοκκινο) τσοκ το οποιο ηταν ελαφρως χειροτερο απο οταν το εστειλα. Σε 30δευτερολεπτα το ειδε απο το 1 μετρο ο υπαλληλος του Praktiker. Το πηρε πισω, πηρα τα λεφτα μου και εφυγα. Πηρα το εργαλειο του Lidl και το εχω καταχαρει! Το μονο που του εκανα ηταν οτι ελυσα την βιδα την εσωτερικη του τσοκ, και την ξαναβιδωσα με λιγη locktite
aristarhos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, efkola είπε Αν δεν κάνω λάθος, είναι το ίδιο...στα 49€ από Media Markt. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 9 το πρωί του Σαββάτου. Δίνει και 30 μύτες. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_black-decker-bdchd-18-qw-1228372.html Φοβερή προσφορά. Δυστυχώς δεν το είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις