Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.praktiker.gr/p/afygrantiras-ilektronikos-primo-prdh-45002-108714

Ο πιο φτηνός στα 16lt στο σκρουτζ.

Σκρουτζ απο 140 χωρίς μεταφορικά:

https://www.skroutz.gr/s/20593850/Primo-PRDH-45002.html

• Αποσπώμενο και πλενόμενο φίλτρο.
  • Χρονοδιακόπτης 24 ωρών & ρύθμιση επιπέδου υγρασίας.
  • Φίλτρο 2 σε 1: Ιονισμού και Ενεργού άνθρακα.
  • Μέγιστη αφύγρανση: 16 Lt / 24 h.
  • Μέγιστο επίπεδο θορύβου: 42 dΒ.
  • Είναι ιδανικό για δωματία μέχρι 80 m2.
  • Ροή αέρα: 130 m3/h.
  • Συμπιεστής 400W
Επεξ/σία από Jason15
Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη και εννοειται ειναι προσφορα αλλα θα το σκεφτομουνα πραγματικα να δωσω παραπανω χρηματα και να επαιρνα τον Toyotomi ZEN2 TDE-16TND18.

Ο μονος λογος που μπορει να το εκανα αν μπορουσα ν'ανεβω σε μπατζετ ειναι οτι ο Primo καιει 400watt και ο Toyotomi 180watt.

Mπορει να κανω και λαθος που το σκεφτομαι ετσι αλλα θεωρω οτι ειναι πολλα τα 400watt οταν ο 24αρης Morris που πηρα καιει 275watt.

Δημοσ.

Όντως πολλά βατ... Κι εγώ πάω για τον toyotomi , καλύτερα να τα δώσω τώρα ,παρά μετά στο ρεύμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Πολυ καλη τιμη και εννοειται ειναι προσφορα αλλα θα το σκεφτομουνα πραγματικα να δωσω παραπανω χρηματα και να επαιρνα τον Toyotomi ZEN2 TDE-16TND18.

Ο μονος λογος που μπορει να το εκανα αν μπορουσα ν'ανεβω σε μπατζετ ειναι οτι ο Primo καιει 400watt και ο Toyotomi 180watt.

Mπορει να κανω και λαθος που το σκεφτομαι ετσι αλλα θεωρω οτι ειναι πολλα τα 400watt οταν ο 24αρης Morris που πηρα καιει 275watt.

Σωστά θα το βάλω και στη περιγραφή.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, juve11 είπε

Όντως πολλά βατ... Κι εγώ πάω για τον toyotomi , καλύτερα να τα δώσω τώρα ,παρά μετά στο ρεύμα

η διαφορά των Watts -με τιμη 0,17€/kWh- σε χρήματα είναι 0,037€. Για να πιάσεις τη διαφορά τιμής Toyotomi - Primo (60€) θέλεις 1600 ώρες λειτουργίας δλδ 200 μέρες λειτουργίας (ας πούμε 8h/ημέρα) περίπου 2 χρόνια ανάλογα βέβαια και τη χρήση.(δεν τον λειτουργείς όλο το χρόνο προφανώς). Πλεονέκτημα του Primo είναι και τα 3 χρόνια εγγύηση του Praktiker.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ilias8513 είπε

Ξερετε αν μπορουμε να περασουμε και το κουπονι από Vodafone?

το δοκίμασα μολις και δεν περνάει

• Like 1
Δημοσ.

Για ένα σπίτι μάξ 60τμ είναι καλός;

Από θόρυβο πως θα είναι, εγώ έχω ένα Carrier CDT-165E3 και είμαι σχετικά ικανοποιημένος.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, theo93 είπε

Για ένα σπίτι μάξ 60τμ είναι καλός;

Από θόρυβο πως θα είναι, εγώ έχω ένα Carrier CDT-165E3 και είμαι σχετικά ικανοποιημένος.

Για 80 τμ λέει ότι είναι. 42 db θόρυβο. Από ότι έχω δει γενικώς αυτοί των 100€ 42-43 db λένε. Ο δικός σου πόσο είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...