Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ζηταω να κανει update το προγραμμα αυτο και μου βγαζει : Αν πατησω ΟΚ συνεχιζει και ολοκληρωνει την αναβαθμιση.Υπαρχει κανενα προβλημα???? Ευχαριστω.
vagos789 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 αφου οκοκληρωνει την αναβάθμιση τι προβλημα να υπάρχει;
polidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Gianni exei provlima to Update kai se mena molis tora piga na to kano na travixei xirokinita kai den sindeotane ston server tis symantec
netcrawler Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Εχω την εντύπωση οτι τις τελευταίες μέρες σε κανέναν δέν δουλεύει το live update Μάλλον λόγο έξαρσης πάρα πολλών worms ταυτόχρονα κάντε το χειροκίνητα
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 αφου οκοκληρωνει την αναβάθμιση τι προβλημα να υπάρχει; Ενταξει...Αλλα αυτο το μηνυμα τι σημαινει???? :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Τελικα δικη μου...πατατα για μην γραψω τιποτα αλλο...Χωρις να ξερω γιατι το ρολοι του pc μου ελεγε...Ιανουαριος 2002 κλπ. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.