andreas443 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν τα συγκεκριμένα ακουστικά STEELSERIES HEADSET ARCTIS 5 BLACK 2019 μιας και τώρα είναι σε προσφορά στα 80 euro δεν με ενδιαφέρει καθόλου το μικρόφωνο τα θέλω για τα παιχνίδια στο pc στο ps4 και για μουσική τα έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις? Σας ευχαριστώ
panosp1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ τα κοιτάζω για gaming σε PC. Αυτά και τα Edifier V4. αν έχει κανείς να πει μια άποψη!!! edit: Λοιπόν τα Edifier V4 δεν πολυλένε.... το μπάσο είναι κάπως χαμηλό και αν ανοίξεις την δόνηση το μπάσο καπως βελτιώνεται αλλά είναι εκνευριστικό στα αυτια΄... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από panosp1
Vikonia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Τα πήρα σε άσπρο με λάθος τιμή 17.99 απο mediamarkt. Γενικά ειναι πάρα πολύ καλά, καλό μπάσο, τα μαξιλαράκια είναι ότι πιο άνετο έχω φορέσει. Έχω και τα sennheiser game one, τα οποια εχουν πολύ ανώτερο ήχο με πολύ χειρότερα μαξιλαράκια ομως, και με τιμη 120-130 τωρα. Θα σου έλεγα να τα πάρεις, για gaming οτι πρεπει. Και αλλο ένα feat που θεωρώ υπέροχο ειναι ενα splitter που είναι στο πακετο και ξεχωριζεις ήχο απο παιχνίδι και ήχο από chat με μια ροδέλα ουσιαστικά αντι να μπαινεις σε settings παιχνιδιου η chat (εγω πχ χρησιμοποιω discord)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα