Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στο forum.χθες πηρα ενα adata xpg gammix 11 pro τον τοποθετησα κανονικα περασα τα windows και δουλεψε κανονικα.σημερα επιχειρησα να βγαλω τον samsung 860 evo που ειχα πανω και να αφησω μονο τον adata.aposyndesa to πψ απο το ρευμα εβγαλα και την μπαταρια και οταν προσπαθησα να κανω boot με πηγε στη αρχικη σελιδα του bios οπου εκει δεν μου εμφανιζει τον adata αλλα μονο το cd  και ενα αλλο σσδ που εχω για αρχεια.στις επιλογες ομως του boot μου τον εμφανιζει κανονικα αλλα δεν ξεκιναει.οταν ξαναβαζω τον  samsung ομως ξεκιναει κανονικα.τη βοηθεια σας.

IMG_20191127_201425[1].jpg

1 λεπτό πριν, valantis40 είπε

καλησπερα στο forum.χθες πηρα ενα adata xpg gammix 11 pro τον τοποθετησα κανονικα περασα τα windows και δουλεψε κανονικα.σημερα επιχειρησα να βγαλω τον samsung 860 evo που ειχα πανω και να αφησω μονο τον adata.aposyndesa to πψ απο το ρευμα εβγαλα και την μπαταρια και οταν προσπαθησα να κανω boot με πηγε στη αρχικη σελιδα του bios οπου εκει δεν μου εμφανιζει τον adata αλλα μονο το cd  και ενα αλλο σσδ που εχω για αρχεια.στις επιλογες ομως του boot μου τον εμφανιζει κανονικα αλλα δεν ξεκιναει.οταν ξαναβαζω τον  samsung ομως ξεκιναει κανονικα.τη βοηθεια σας.

IMG_20191127_201425[1].jpg

IMG_20191127_201606[1].jpg

Επεξ/σία από valantis40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το boot file των win θα ειναι στον 860,οποτε χωρις αυτον δε ξεκινουν τα win

κανε εγκατασταση win χωρις τον 860

κακως εβγαλες τη μπαταρια,αλλαξαν και τα boot order

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ  να ξανακανω εγκατασταση χωρις τον 860 πανω.ομως γιατι στο bios στις συσκευες δεν μου τον εμφανιζει καθολου και βγαζει n/a λες και δεν υπαρχει καθολου ενω στο boot τον εχει κανονικα?

Επεξ/σία από valantis40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2019 στις 12:13 ΜΜ, valantis40 είπε

οκ  να ξανακανω εγκατασταση χωρις τον 860 πανω.ομως γιατι στο bios στις συσκευες δεν μου τον εμφανιζει καθολου και βγαζει n/a λες και δεν υπαρχει καθολου ενω στο boot τον εχει κανονικα?

Παρόμοιο «πρόβλημα» αντριμετώπισα πριν απο λίγες μέρες σε Asrock μπόρντ με nvme και sata ssd.
H εγκατάσταση των win έγινε κανονικά στον nvme όπως επέλαξα αλλά διαπίστωσα μετά ότι ο χώρος των λίγων MB με τα αρχεία ανάκτησης του λειτουργικού είχε περαστεί στον sata δίσκο.
Τον αποσύνδεσα για να δώ τί θα γίνει και φυσικά δεν φόρτωναν τα win.

Κάνε απανεγκαταστάση μόνο με τον gammix και μετά σύνδεσε τους υπόλοιπους δίσκους.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.αυτο εκανα και ολα οκ.αν και παλι δεν τον βλεπει στο bios αλλα μονο στο boot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...