udroxoos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημιουργώ φακέλους στην κάρτα μνήμης και από το pc περνάω μουσική, αρχεία pdf και ενώ ολοκληρώνεται η αντιγραφή και τα βλέπω κανονικά , μετά τα αρχεία είναι άφαντα. Κενοί οι φάκελοι! Τι γίνεται ρε παιδιά! Όταν πρωτοέβαλα την κάρτα στο κινητό μου ζήτησε αν θέλω να την κάνει φορμάτ ως εξωτερική κάρτα που θα χρησιμοποιηθεί και εκτός τηλεφώνου ή αν θα την χρησιμοποιώ μόνο στο τηλ. Επέλεξα το πρώτο αν και δεν το έχω σκοπό να την βάζω/βγάζω συχνά.
adi32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Με το καλώδιο τα περνάς ή βάζεις την κάρτα σε card reader?
adi32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μήπως τα περνας στον εσωτερικό χώρο? Αν βάλεις την κάρτα στο pc και τα περάσεις από κει φαίνονται? Μήπως η κάρτα είναι παλιά?
Xristaras12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 εφοσον επελεξες την πρώτη επιλογή ουσιαστικά έκανες "επεκταση" την μνημη συσκευής με την κάρτα μνήμης. Οταν το συνδέεις με καλώδιο, βλέπεις εναν αποθηκευτικό χώρο η 2;
udroxoos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Η κάρτα μνήμης είναι καινούργια και είναι αυτή Επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς πως το έλεγε όταν την έβαλα στο τηλ, έψαξα στο google τις επιλογές που μου έδινε. Έχει λοιπόν ως εξής: "If you’re using Android Marshmallow, you’ll see the option to “Format as Portable” or “Format as Internal.” Choose “Portable” if you want to be able to use the card in other devices, and “Internal” if you want it to act like an internal hard drive." Εγώ επέλεξα Format as Portable. Όταν συνδέω το τηλέφωνο με το pc βλέπω 2 δίσκους στο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα