insgamer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Γεια σας, Στην περιοχη που μενω ειχε μια γενικη διακοπη ρευματος 8ωρες... αρχισε να λειτουργει το UPS ο υπολ ηταν συνδεδεμενος με το πολυμπριζο (παμπαλαιο) και το πολυμπριζο στο UPS μετα απο 1ωρα λειτουργειας του UPS ακουω ενα ΜΠΑΜ πεφτει η ασφαλεια και αρχισε να μυριζει καμμενο το δωματιο το ρευμα ομως απο την ΔΕΗ δεν εχει ερθει στην γειτονια μου, μετα απο ψαξιμο ειδα οτι εσκασε το PSU απο τον υπολ μου το ερωτημα μου ειναι πως γινετε να κανει ΜΠΑΜ το PSU απο την στηγμει που ειναι συνδεδεμενο με το UPS και αν υπαρχει περιπτωση να καικε και μητρικη,ραμ κ.α; εν τελει το ρευμα ηρθε της 10ωρα το πρωι αλλα η ζημια εγινε...
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Συγνώμη είχες τον υπολογιστή να δουλευει με το ups μια ώρα;Πως έπεσε ασφάλεια,του πίνακα εκτός αν εννοείς κάποια άλλη , αφού δεν είχες ρευμα;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, insgamer είπε Γεια σας, Στην περιοχη που μενω ειχε μια γενικη διακοπη ρευματος 8ωρες... αρχισε να λειτουργει το UPS ο υπολ ηταν συνδεδεμενος με το πολυμπριζο (παμπαλαιο) και το πολυμπριζο στο UPS μετα απο 1ωρα λειτουργειας του UPS ακουω ενα ΜΠΑΜ πεφτει η ασφαλεια και αρχισε να μυριζει καμμενο το δωματιο το ρευμα ομως απο την ΔΕΗ δεν εχει ερθει στην γειτονια μου, μετα απο ψαξιμο ειδα οτι εσκασε το PSU απο τον υπολ μου το ερωτημα μου ειναι πως γινετε να κανει ΜΠΑΜ το PSU απο την στηγμει που ειναι συνδεδεμενο με το UPS και αν υπαρχει περιπτωση να καικε και μητρικη,ραμ κ.α; εν τελει το ρευμα ηρθε της 10ωρα το πρωι αλλα η ζημια εγινε... H λειτουργια του ups ειναι: οταν πεσει η δεη να κλεισουμε με ασφαλεια τον υπολογιστη και να παμε για καφε 1
adtakhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, insgamer είπε Γεια σας, Στην περιοχη που μενω ειχε μια γενικη διακοπη ρευματος 8ωρες... αρχισε να λειτουργει το UPS ο υπολ ηταν συνδεδεμενος με το πολυμπριζο (παμπαλαιο) και το πολυμπριζο στο UPS μετα απο 1ωρα λειτουργειας του UPS ακουω ενα ΜΠΑΜ πεφτει η ασφαλεια και αρχισε να μυριζει καμμενο το δωματιο το ρευμα ομως απο την ΔΕΗ δεν εχει ερθει στην γειτονια μου, μετα απο ψαξιμο ειδα οτι εσκασε το PSU απο τον υπολ μου το ερωτημα μου ειναι πως γινετε να κανει ΜΠΑΜ το PSU απο την στηγμει που ειναι συνδεδεμενο με το UPS και αν υπαρχει περιπτωση να καικε και μητρικη,ραμ κ.α; εν τελει το ρευμα ηρθε της 10ωρα το πρωι αλλα η ζημια εγινε... Τριφασικό έχεις στο σπίτι ? Κάτι άλλο χάλασε στο σπίτι ?
insgamer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Γεια σας, οχι 2φασικο εχω, ο υπολ ηταν ηδη κλειστος κατα την ωρα της διακοπης συγνωμη που δεν το ανεφερα και μετα απο 1ωρα εκανε το μπαμ και επεσε ο ρελες απο το δωματιο που ειναι ο υπολ
adtakhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, insgamer είπε Γεια σας, οχι 2φασικο εχω, ο υπολ ηταν ηδη κλειστος κατα την ωρα της διακοπης συγνωμη που δεν το ανεφερα και μετα απο 1ωρα εκανε το μπαμ και επεσε ο ρελες απο το δωματιο που ειναι ο υπολ Κάποιο κρουστικό ρεύμα την έκανε την δουλειά κατά την προσπάθεια της ΔΕΗ να επαναφέρει την τάση/ δίκτυο. Διφασικό δεν υπάρχει. Μονοφασικό υπάρχει.
insgamer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 και η ΔΕΗ δεν καληπτει τπτ ΑΥΤΑ ειναι ΜΠΡΑΒΟ στους μ@@@@@@!!!!! Σας ευχαριστω για τισ πληροφοριες!
3DJIN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 ποιο ups και ποιο psu, ετσι για να εχουμε το νου μας
insgamer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 χαχααχαχαχ οκ εγω τα δινω αλλα τα εχω απο το 2015 και εχω αλαξει μπαταριες 1φορα UPS: https://www.e-shop.gr/quer-kom0554-ups-micropower-1500-1500va-900w-p-PER.664241 (εριξαν την τιμη δεν το πιστευω αυτο ) PSU: https://www.skroutz.gr/s/14037872/Be-Quiet-System-Power-B9-600W.html (αυτη η μαρκα ειναι και 600W αλλα δεν ειμαι σηγουρος για το μοντελο επισεις ειναι και bronze)
Skrez1982 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Για αυτό εγώ όταν βλέπω πτώση στο ρεύμα η γενικά άμα έχει καταιγίδα με κεραυνούς κλείνω τον υπολογιστή και βγάζω από την μπριζα ότι υπάρχει σε συσκευή που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω 2
elpenor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Για αυτό εγώ όταν βλέπω πτώση στο ρεύμα η γενικά άμα έχει καταιγίδα με κεραυνούς κλείνω τον υπολογιστή και βγάζω από την μπριζα ότι υπάρχει σε συσκευή που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω Ακριβώς το ίδιο και κλείνω και από τον πίνακα διακόπτες για τις μεγάλες συσκευές και αφήνω μόνο τα εντελώς απαραίτητα.
Havik Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Το offline ups δεν παρέχει ιδιαίτερη προστασία, δυστυχώς την πάτησες, ίσως ήρθε η ώρα του τροφοδοτικού, τα ups όταν παρέχουν ρεύμα από την μπαταρία έχουν περίεργη κυματομορφή, ιδιαίτερα τα φτηνά, αν το έχεις τόσα χρόνια ίσως να σου έκανε και αυτό την ζημιά. Αν κατάλαβα καλά λειτουργούσες τον υπολογιστή απο το UPS ενώ η DEH είχε διακοπή, δυο σενάρια βλέπω, είτε ήρθε στιγμιαία το ρεύμα και στα έκανε @@ είτε το τροφοδοτικό δεν άντεξε την κυματομορφή του ups και έμεινε, αν ερχόταν στιγμιαία ίσως να το καταλάβαινες από άλλες συσκευές ή από τους ήχους μου κάνει το UPS. Νομίζω στην ΔΕΗ μπορείς να κάνεις κάποια αίτηση για κατεστραμμένες συσκευές, δεν ξέρω την διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα