takisboost Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι για νέο κουτί για χρήση gaming το οποίο προορίζεται για πιτσιρικά (16 χρονών)! Οι αγορές μπορούν να γίνουν και από σκρουτζ αρκεί να είναι άμεσα διαθέσιμα ή 1 έως 3 μέρες για παράδοση. Το χτίσιμο θα γίνει από εμένα. Έχω σκεφτεί (λόγο μπάτζετ) ότι η επιλογή του ryzen 5 2600 είναι μονόδρομος και κάρτα γραφικών rx 570 (4gb ή 8gb??). Τροφοδοτικο 450w πιστεύετε ότι είναι επαρκές (cx450 corsair)? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ολοκληρωμένη λύση σ αυτά τα χρήματα? Άσχετα αν ταιριάζει με τη δική μου γνώμη. Θα παίζει σε οθόνη fhd 24' 75hz με freesync. Υπάρχει κλειδί για windows 10 και πληκτρολόγιο/ποντίκι/ηχεία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια δώσετε!
tanasen01 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν παρόμοια θέματα στο forum. Δες αυτό (μπορείς να βάλεις τον 2600 αντί του 1600 με +20€) https://buildr.gr/build/kjwvtbjp με κάρτα γραφικών ό,τι χωράει (την RX590 από το πλαίσιο στα 185€ ή αυτή https://dropstore.gr/ypologistes-ilektronika/plirophoriki-diktua-kai-eksartimata/kartes-graphikon/zotac-zt-t16620f-10l-graphics-card-geforce-gtx-1660-super-6-gb-gddr6-zt-t16620f-10l/) To τροφοδοτικό αν υπάρχει ήδη κράτα το, είναι επαρκές (αλλά αν πας στην 590 πες στον μικρό να μην κάνει overclock). Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από tanasen01
takisboost Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Πρόκειται για νέο κουτί, δεν έχουμε στην κατοχή μας τίποτα. Το corsair αξίζει την διαφορά χρημάτων ή θα μας καλύψει και το thermaltake ? Για την μητρική είχα τσεκάρει και την Gigabyte B450M DS3H. Η MSI που προτείνεις υπερτερεί κάπου σε σχέση με την gigabyte?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα