spigias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, tsofras είπε Κοίτα δεν είναι ακριβώς έτσι , εγώ το αγόρασα 109ε και το HyperX εκτός προσφοράς είχε 80+ Δεν με βολεύει το TKL και οι Red διακόπτες οπότε αφού το ανταλλάζω και με καινούριο σημαίνει ότι μάλλον χάνω κάτι λιγότερο απο 1 20ρικο για την επιλογή που είχα κάνει. Με αυτη την λογική μόλις το έκανα παραγγελία και βρήκα άνθρωπο για την " ανταλλαγή " Υ.Γ. Δεν ξέρω μήπως είσαι και εσύ γιατί δεν ρώτησα το username εγώ είμαι 😀 άντε με το καλο Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από spigias
Tasosp22 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spigias είπε ανταλλάζεις πληκτρολόγιο 160 ευρώ με ένα τον 50; με ενδιαφέρει Συγκεκριμενα τα msi vigor gk70 περσι τετοιο καιρο νομιζω τα ειχε το πλαισιο στα 90 το κανονικο και 80 το TKL *Λαθος τα GK80 ειχαν τετοια τιμη Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Tasosp22 3
tsofras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Παρέλαβα παίδες , πολύ καλό το πληκτρολόγιο , πάρα πολύ καλή και στιβαρή ποιότητα κατασκευής, θορυβώδες ως μπλέ ( εμένα μου αρέσει) , ωραίος ο κόκκινος φωτισμός , έχει και extra usb για φόρτιση. Επίσης ωραία συσκευασία , έχει και θήκη μεταφοράς για το πληκτρολόγιο. Μόνο αν δεν τον γνωρίζετε , να ξέρετε ότι δεν έχει ελληνικά στα κουμπιά ( εμένα δεν με ενοχλεί) Σκέφτομαι μήπως τσιμπήσω και ένα 2ο γιατί σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω ότι παίζει τίποτε αντίστοιχο σε ποιότητα 2
theo93 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Και από εμένα +1 στο keyboard και στον ts για το θέμα. Φαίνεται πολύ καλή κατασκευή(ο χρόνος θα δείξει βέβαια) και σαν πρώτο μηχανικό πληκτρολόγιο θα ήθελα να δηλώσω εθισμένος στην αίσθηση των μπλε διακοπτών αν και ήμουν κάπως επιφυλακτικός πριν τους δοκιμάσω. Ο φωτισμός πολύ έντονος(τον έχω στο πιο χαμηλό επίπεδο) και τα έξτρα πλήκτρα κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους στο να σε κατευθύνουν στα wasd.
papp0us Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήρα και εγώ ένα τελευταία στιγμή γιατι ο γέρος το Coolermaster Trigger Z με άφησε απο διακοπή την Κυριακή. Εϊναι βέβαια ακόμα σε επεξεργασία μπορεί να φάω και κανα άκυρο. Θενκ γιου TS. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από papp0us 1
theo93 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, papp0us είπε Πήρα και εγώ ένα τελευταία στιγμή γιατι ο γέρος το Coolermaster Trigger Z με άφησε απο διακοπή τη Δευτέρα. Εϊναι βέβαια ακόμα σε επεξεργασία μπορεί να φάω και κανα άκυρο. Θενκ γιου TS. Είναι ακόμη διαθέσιμο;
papp0us Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, theo93 είπε Είναι ακόμη διαθέσιμο; Δεν νομίζω πλέον έχει λήξει η προσφορά, εγώ το πήρα Κυριακη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα