lalanis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Εξαιρετικό πληκτρολόγιο, αλλά ακούγονται πολύ οι μπλε. Αυτό το "τσίκι τσίκι" που κάνουν, κουράζει λίγο. Προσωπικά προτιμώ καφέ, από cherry. 1
vickjim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Εγω λέω να παω να τσεκαρω σε κανα καταστημα να το δω απο κοντα και να το ακουσω.Και αν μου γυαλισει το τσιμπαω να γλυτωσω το 3ευρο 1
k_dinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Πανάθεμά σας το πήρα και αυτό.. Πήγα σε κατάστημα ελπίζοντας ότι θα έχει εξαντληθεί αλλά το είχε διαθέσιμο και δεν κρατήθηκα!
tsofras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, theo93 είπε Γιατί δεν βγάζουν ένα tenkeyless με κόκκινους να γουστάρουμε; Μία χαρά υπάρχει TKL με red https://www.msi.com/Gaming-gear/VIGOR-GK70-RED-GAMING-KEYBOARD Το έχω πάρει αυτό αλλά τελικά προτιμώ τους μπλέ, σίγουρα κάνουν περισσότερο θόρυβο αλλά για εμένα έχουν καλύτερη αίσθηση Υ.γ. Αν ενδιαφέρει κάποιον ευχαρίστως το ανταλλάζω με αυτό του τίτλου 1
theo93 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Μία χαρά υπάρχει TKL με red https://www.msi.com/Gaming-gear/VIGOR-GK70-RED-GAMING-KEYBOARD Το έχω πάρει αυτό αλλά τελικά προτιμώ τους μπλέ, σίγουρα κάνουν περισσότερο θόρυβο αλλά για εμένα έχουν καλύτερη αίσθηση Υ.γ. Αν ενδιαφέρει κάποιον ευχαρίστως το ανταλλάζω με αυτό του τίτλου Εννοούσα σε προσφορά. Μια ερωτηση, αν δεν ανοιχτεί η συσκευασία γίνεται επιστροφή χρημάτων ?
tsofras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, theo93 είπε Εννοούσα σε προσφορά. Μια ερωτηση, αν δεν ανοιχτεί η συσκευασία γίνεται επιστροφή χρημάτων ? Ναι γιατί να μην γίνεται? Δεν αλλάζει κάτι επειδή ειναι σε προσφορά 1
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 αν δεν ανοιχτει ναι γινεται.Επειδη πηρα και εγω τηλ για αυτο το συγκεκριμενο μ ελεγε ενας υπαλληλος οτι ειναι μηχανικο μεβρανης και του λεω μα ειναι μηχανικο με μπλε και συνεχιζε οτι δν κανει πολυ θορυβο και βλακειες και να παω απο εκει να το δοκιμασω λεει χωρις να βγει απο την συσκευασια οποτε τι να πω εκει δν ξερουν τι τους γινεται 1
theo93 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα το πάρω και θα το κρατήσω σφραγισμένο μέχρι Δευτέρα. Σε διακόπτες δεν νομίζω να βγει κάτι καλύτερο, μόνο σε rgb η tkl που με ψήνει. Update: Done 😛 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από theo93 1
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Η τιμη ειναι φοβερη, τωρα μπλε διακοπτες... γουστα ειναι αυτα
giannis-21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Αυτό σε σχέση με το logitech του public τι λέει; 🤔
vickjim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Τι ακριβως gaming πληκτρολογιο κοντα στα 50 εχει το pbc?
elpenor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Σαν fun των μπλε τσίμπησα και εγώ ένα να υπάρχει, super τιμή.
spigias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, tsofras είπε Μία χαρά υπάρχει TKL με red https://www.msi.com/Gaming-gear/VIGOR-GK70-RED-GAMING-KEYBOARD Το έχω πάρει αυτό αλλά τελικά προτιμώ τους μπλέ, σίγουρα κάνουν περισσότερο θόρυβο αλλά για εμένα έχουν καλύτερη αίσθηση Υ.γ. Αν ενδιαφέρει κάποιον ευχαρίστως το ανταλλάζω με αυτό του τίτλου ανταλλάζεις πληκτρολόγιο 160 ευρώ με ένα τον 50; με ενδιαφέρει
tsofras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, spigias είπε ανταλλάζεις πληκτρολόγιο 160 ευρώ με ένα τον 50; με ενδιαφέρει Κοίτα δεν είναι ακριβώς έτσι , εγώ το αγόρασα 109ε και το HyperX εκτός προσφοράς είχε 80+ Δεν με βολεύει το TKL και οι Red διακόπτες οπότε αφού το ανταλλάζω και με καινούριο σημαίνει ότι μάλλον χάνω κάτι λιγότερο απο 1 20ρικο για την επιλογή που είχα κάνει. Με αυτη την λογική μόλις το έκανα παραγγελία και βρήκα άνθρωπο για την " ανταλλαγή " Υ.Γ. Δεν ξέρω μήπως είσαι και εσύ γιατί δεν ρώτησα το username
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα