Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vickjim είπε

Oi μπλε ακούγονται πολύ? 

Όχι πολύ μην φανταστεις

σαν φοιτητής εμένα με την αδερφή μου ,και είχε ετοιμάσει επίσημο έγγραφο έξωσης μου από το σπίτι που χρησιμοποιούσα μηχανικό πληκτρολόγιο με μπλε διακόπτες το βράδυ 

• Like 8
  • Confused 1
Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτησή πληκτρολογίου , είναι καλό ; Δεν με πειράζει να ανέβω στα 100 ευρώ για κάτι άλλο αν δεν αξίζει ...ευχαριστώ 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vickjim είπε

Oi μπλε ακούγονται πολύ? 

Τώρα που είναι BF παίρνεις σε προσφορά ακουστικά με ANC, δώρο για τους γύρω τους και είσαι jet.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ήμουν προς CK 104 ή κάποιο tenkeyless, αλλα βγήκε αυτό αξίζει;

Είναι πολύ βαβούρα οι μπλέ;

Επίσης δεν βλέπω πουθενά παραλαβή από το κατάστημα.

Δημοσ.

μαύρο χαμό κάνουν τα μπλε switches έχω παραγγείλει αυτό https://www.e-shop.gr/pliktrologio-sharkoon-shark-skiller-mech-sgk3-red-switch-us-p-PER.804711 αλλά το έχω standby στο eshop μπας και σκάσει κάτι σαν τοHyperX Alloy του post αλλά με red, για να δούμε. Πάντως είναι φοβερή η τιμή για cherry keyboard καλή ευκαιρία μπράβο op

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε πάρτε το να βάλουν μπαμπακι στα αυτιά τους :P κλικι κλικι εδώ άλλοι βλέπουν asmr βίντεο με πληκτρολόγια για να τους πάρει ο ύπνος

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες μου οσοι εχετε απορια για τον θορυβο τσεκαρετε βιντεακια που κανουν sound test. 

Προσωπικά εγώ με blue switches οταν εμενα στον σπιτι των γονιων μου στις ωρες υπνου περνουσε ξυστά μια παντοφλα καθε 10 λεπτά 😅

Edit: αλλά για hyperx πληκτρολογιο ειναι υπερ-καλη προσφορα, τα εχω τεσταρει και προσωπικα μου αρεσε αρκετα

Επεξ/σία από kouko5
  • Like 1
Δημοσ.

Τι διαφορά μπορεί να κάνει ένα πληκτρολόγιο δλδ.. Έχω χρόνια ένα coolermaster quickfire rapid i tenkeyless με cherry mx brown. Τι παραπάνω θα μου προσφέρει το συγκεκριμένο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός απο δάυτα εδώ και καιρό και δηλώνω απολύτως ικανοποιημένος. Great feel, ο θόρυβος σε λογικά πλαίσια. Θα το ξαναγόραζα τώρα αν δεν το είχα χρυσoπληρώσει πριν 1-2 χρόνια σαν noob ^^

Επεξ/σία από SpirosCon-
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Τι διαφορά μπορεί να κάνει ένα πληκτρολόγιο δλδ.. Έχω χρόνια ένα coolermaster quickfire rapid i tenkeyless με cherry mx brown. Τι παραπάνω θα μου προσφέρει το συγκεκριμένο?

Μια χαρά πληκτρολόγιο έχεις, δεν νομίζω να κερδίζεις κάτι, αντίθετα θα χάσεις χώρο :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...