Προς το περιεχόμενο

Viber

Gioutoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Ερωτηση....έχω το viber στο κινητό μου και το εγκατέστησαν με scan κωδικό  στο τάμπλετ,όλα οκ μέχρι εδώ.αν αλλάξω κινητό και κάνω εγκατάσταση στη νέα μου συσκευή θα μπορώ να εξακολουθώ να βλέπω όπως τώρα τα μνμτα κανονικά η θα πρέπει πάλι να κάνω την διαδικασία ?? Ευχαριστωωωω

Δημοσ.

Εννοείς να αλλάξεις συσκευή ή αριθμό;

Αν αλλάξεις συσκευή θα κάνεις συγχρονισμό μέσα από το viber στην παλιά συσκευή, μετά απενεργοποίηση και εκ νέου ενεργοποίηση στη νέα συσκευή και ξανά συγχρονισμό για να τραβήξει πίσω τις συνομιλίες.

Αν αλλάξεις νούμερο θα πρέπει να ξαναενεργοποιήσεις το viber στο τάμπλετ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο συγχρονισμός γίνεται πηγαίνοντας στις   Ρυθμίσεις -> Λογαριασμός -> Αντίγραφο ασφαλείας Viber -> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (πριν βγάλεις τη SIM)

Απενεργοποίηση δεν χρειάζεται να κάνεις, μόλις βάλεις την κάρτα SIM  στο νέο κινητό και το ενεργοποιήσεις θα πάψει να λειτουργεί ο λογαριασμός στο παλιό.

Στην συνέχεια στο τάμπλετ (ή τον υπολογιστή) θα σου ζητήσει σάρωση με το κινητό και μόλις το κάνεις θα συγχρονιστεί

Καλό είναι να ορίσεις και:  Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας -> Καθημερινά,   για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...