Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το aod λειτουργεί και κατά στην διάρκεια της φορτίσεις, τουλάχιστον στα Samsung που ξερω... τώρα ακόμα και για τα tablet και εφόσον τα έχεις συνέχεια στην πρίζα δεν κατάλαβα τι την θέλεις αυτή τη λειτουργία, δηλ που σε διευκολύνει λόγου χάρη...

Το aod δεν έχει επιλογή να λειτουργεί μόνο κατά την διάρκεια της φόρτισης. Επιπλέον αυτή η οθόνη θα σου δίνει επιλογές ελέγχου έξυπνων συσκευών στο σπίτι σου, που πιθανά θα φορτίζει και την συσκευή σου. 

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Αν δεν σου χρησιμεύει κάπου, απλά μην το χρησιμοποιείς. 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πού χρησιμεύει κάτι τέτοιο. Γιατί απλώς να μην ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου, να κάνεις τη δουλειά σου και να την αφήσεις μετά στην ησυχία της;

Δημοσ.

Να δουλεύει το ξυπνητήρι με κλειστό το τηλέφωνο όπως κάνανε τα παλιά nokia δεν μπορούν να το κανουν;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Αχα, το έχω ήδη στο Xperia XZ1 μου. Το παρατήρησα τις προάλλες.

Που το έχουμε στο xz1 ;

4 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Επεξ/σία από georgerapp
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Που το έχουμε στο xz1 ;

Google app > More (κάτω δεξιά) > Settings > Google Assistant >Assistant (καρτέλα) > Phone (κάτω κάτω στο assistant devices) > Personalisation.

Εκεί θα βρεις το ambient mode, εγώ το είδα το Σάββατο όταν σύνδεσα για λίγο το κινητό στο laptop, μου το έβγαλε σαν notification για να το ενεργοποιήσω.

Ήταν βράδυ και υπάρχει δυνατότητα να παίξει χαλαρωτική μουσική για να κοιμηθείς. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Google app > More (κάτω δεξιά) > Settings > Google Assistant >Assistant (καρτέλα) > Phone (κάτω κάτω στο assistant devices) > Personalisation.

Εκεί θα βρεις το ambient mode, εγώ το είδα το Σάββατο όταν σύνδεσα για λίγο το κινητό στο laptop, μου το έβγαλε σαν notification για να το ενεργοποιήσω.

Ήταν βράδυ και υπάρχει δυνατότητα να παίξει χαλαρωτική μουσική για να κοιμηθείς. 😛

Βάλε ένα screenshot. Εγώ στο xz2 δεν έχω και τέτοιο. 

Screenshot_20191127-235815.png

Επεξ/σία από vastegial_74
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Απλά το σύνδεσες στο laptop και στο έβγαλε χωρίς να κάνεις κάτι; με ποιον Launcher είσαι; βλεπω στο κάτω μέρος της οθόνης σου να μην υπάρχουν πλήκτρα πλοήγησης. Έχεις βάλει κάτι άλλο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε

Απλά το σύνδεσες στο laptop και στο έβγαλε χωρίς να κάνεις κάτι; με ποιον Launcher είσαι; βλεπω στο κάτω μέρος της οθόνης σου να μην υπάρχουν πλήκτρα πλοήγησης. Έχεις βάλει κάτι άλλο; 

Ναι έχω βάλει τον launcher από το xperia 1/10 (non-root), δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Κανονικά δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να παίζει ρόλο.

Ναι απλά έτυχε να το συνδέσω στο laptop και μου βγάζει το notification να βάλω ambient mode.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Ναι έχω βάλει τον launcher από το xperia 1/10 (non-root), δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Κανονικά δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να παίζει ρόλο.

Ναι απλά έτυχε να το συνδέσω στο laptop και μου βγάζει το notification να βάλω ambient mode.

Εμένα στο XZ1 έχει μόνο αυτές τις επιλογές:

Screenshot_20191128-021810.png

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα σαν του φιλου ειναι.

Χωρις αυτη την επιλογή.

Επεξ/σία από georgerapp
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Το μονο σιγουρο ειναι πως κατι εχεις αλλαξει με οτι αυτο συνεπαγεται. Αυτη δεν ειναι η οθονη του xz1. Σε τι region εχεις ρυθμισμενη τη συσκευη; εγω που δουλευω english-us δεν εχει καποια τετοια ρυθμιση. Μηπως παιζει ρολο η χωρα, τι χωρα εχεις; Ο assistant απο χωρα σε χωρα εχει καποιες διαφορες. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Το μονο σιγουρο ειναι πως κατι εχεις αλλαξει με οτι αυτο συνεπαγεται. Αυτη δεν ειναι η οθονη του xz1. Σε τι region εχεις ρυθμισμενη τη συσκευη; εγω που δουλευω english-us δεν εχει καποια τετοια ρυθμιση. Μηπως παιζει ρολο η χωρα, τι χωρα εχεις; Ο assistant απο χωρα σε χωρα εχει καποιες διαφορες. 

Αυτή είναι η οθόνη που βγάζει όταν το φορτίζεις και έχει το ambient mode.

Στις γλώσσες έχω Eng(uk) - Greek, ώρα +2 Eastern European Standard Time.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...