Προς το περιεχόμενο

24" Budget Monitor για MacBook Pro / Development

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα monitor για να συνδέω το 13" Macbook Pro (2017). Το budget μου είναι 130euros max.

Έχω δει την LG 24MK600M-B και μού άρεσε αρκετά. Έχω ήδη αγοράσει adaptor USB-c to HDMI, οπότε δεν με πειράζει ιδιαίτερα που δεν έχει usb-c πάνω.

Η χρήση που θα κάνω είναι web / ios development και τα κλασικά (σερφάρισμα, λίγο iMovie & garageband για χόμπι). Επειδή παράλληλα θα έχω ως 2η οθόνη το Macbook, δεν θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο σε ιντσες.

Την έχει δοκιμάσει κανείς ή έχετε να μού προτείνετε κάποια εναλλακτική?

ευχαριστώ!

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.

Κάτοχος macbook pro 13'. 

θα σου πρότεινα να πας σε μεγαλύτερη οθόνη ειδικά για development. 

Εxω μια Dell UltraShar και πραγματικά αξίζει όλα τα λεφτά της.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα, αν είναι εφικτό, να μαζέψεις καποια χρήματα ακόμα και να πάρεις αυτή ή την ίδια σε 27αρα οι οποίες έχουν type c θύρα και καλώδιο type c σε type c στο κουτί και μπορείς με ένα καλώδιο να συνδέεις το macbook και να είναι μόνιμα φορτισμένο.

Ήμουν και εγώ της άποψης ότι δεν είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αλλά το είδα σε φίλο μου και πραγματικά είναι πρακτικό και βολικό. Επίσης έτσι σου μένει η δεύτερη θύρα ελευθερη για dongle και ότι άλλο θέλεις να συνδέσεις.

Δημοσ.

το σκέφτομαι γενικά.... αλλά για 27" θα ήθελα να έχει παραπάνω από 2560x1440 ανάλυση.. οπότε ανεβαίνει αρκετά το budget...

έχει 4 θύρες usb c το Macbook μου ;) συμφωνώ πως είναι άπειρα βολικό να το συνδεεις κατευθείαν στην οθόνη..

θα επανέλθω!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, onelonelystar είπε

μπήκε στο παιχνίδι και η LG 25UM58-P  ultra wide διότι υποστηρίζει και 2560x1080... thoughts?

https://www.skroutz.gr/s/8247860/LG-25UM58-P.html

21:9 ratio για προγραμματισμο, είναι no-no από μένα...

Δημοσ.

ανεβάζω το budget και σκέφτομαι και την Dell P2418D που υποστηρίζει 2560x1440, οπότε είναι και πιο future proof και σίγουρα θα με διευκολύνει σε video editing (χόμπι...)

(απλά ψήνομαι και για Apple Watch οπότε πρέπει να αποφασίσω που θα δώσω λεφτά :p )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...