Illuvatar1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια από όποιον ξέρει και ασχολείται, για ένα script είτε σε AppleScript είτε σε JavaScript, το οποίο να κάνει hide ένα ή περισσότερα app/s. Δηλαδή, Όταν κάνω login στο Mac μου, έχω κάποια apps τα οποία ανοίγουν αυτόματα. Θέλω όμως σε κάποια από αυτά, το παράθυρό τους να γίνεται αυτόματα hide και να παραμένουν απλά στο Dock ενεργά. Όπως κάνουμε δηλαδή το Hide χειροκίνητα με το ⌘-H ή με δεξί κλικ από το εικονίδιο του app στο Dock, μόνο που αυτό θέλω να γίνεται αυτόματα. Ψάχνω λοιπόν ένα τέτοιο script. Μετά θα το προσαρμόσω στον Automator για να ολοκληρώσω το app που θέλω να δημιουργήσω. Ευχαριστώ.
CheOnWeb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Τι σχετικό checkbox “hide” στα login items δεν κάνει αυτό που θες; 1
Illuvatar1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Τι σχετικό checkbox “hide” στα login items δεν κάνει αυτό που θες; Δεν λειτουργεί σωστά στο Catalina, οπότε δεν κάνει. Μερικά apps απλά παραμένουν στο Dock και χοροπηδάνε. Αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω το σχετικό script. Ξέρεις κάποιο;
CheOnWeb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 4 minutes ago, Illuvatar1981 said: Δεν λειτουργεί σωστά στο Catalina, οπότε δεν κάνει. Μερικά apps απλά παραμένουν στο Dock και χοροπηδάνε. Αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω το σχετικό script. Ξέρεις κάποιο; Κατάλαβα. Όχι, δεν έχω κάτι υπόψιν μου. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος εδώ, να βοηθήσει.
Illuvatar1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε Κατάλαβα. Όχι, δεν έχω κάτι υπόψιν μου. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος εδώ, να βοηθήσει. ΟΚ. Σ' ευχαριστώ.
Illuvatar1981 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Το βρήκα το script και τελικά έγινε η δουλειά. Τουλάχιστον θα εξυπηρετήσει μέχρι να διορθώσει η Apple το πρόβλημα. 1
ksessalonikios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 δεν το ανεβάζεις κι εδώ; ίσως μας φανεί χρήσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα