Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα. Ήρθε μάλλον η ώρα της αναβάθμισης για το σύστημά μου που αποτελείτο από i5 4670k, MSI Z97 Gaming 7 και Hyper-X Beast 8 GB DDR3 μνήμη.

Ποσό που διαθέτουμε : 300-350€.

Χρήση υπολογιστή : Gaming κυρίως (WoW, LoL, CoD, AC) . Με ενδιαφέρει η 1080p εμπειρία στα παιχνίδια με μάξιμουμ όσο γίνεται ρυθμίσεις.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. MSI Optix MAG241C 144Hz 1080p.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).  Χαλκιδική.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?  Από εμένα θα στηθεί.

Ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε
Case Corsair Graphite 230T
GPU  10500Ti (δεν θυμάμαι το ακριβές μοντέλο, την οποία σκοπεύω να αναβαθμίσω.
PSU Corsait HX750i Platinum 750W  .
SSD Samsung 850 Pro 256GB, Samsung 860 EVO 1TB και WD Blue 1TB.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Την κάρτα γραφικών δεν θα την αναβαθμίσω τώρα, οπότε δεν έπρεπε να συμπεριληφθεί στην πρότασή σου. Ευχαριστώ πάντως   

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prototypegr είπε

Την κάρτα γραφικών δεν θα την αναβαθμίσω τώρα, οπότε δεν έπρεπε να συμπεριληφθεί στην πρότασή σου. Ευχαριστώ πάντως   

Τα αλλά γιατι να τα αναβαθμίσεις τότε ? Αφου η κάρτα σε κόβει ακόμα και τώρα 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τα αλλά γιατι να τα αναβαθμίσεις τότε ? Αφου η κάρτα σε κόβει ακόμα και τώρα 

Γιατί από κάπου πρέπει να αρχίσω κι επειδή μάλλον θα πάω σε 5700ΧΤ, διάβασα ότι θα τρώει μπουκάλι από τον επεξεργαστή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prototypegr είπε

Γιατί από κάπου πρέπει να αρχίσω κι επειδή μάλλον θα πάω σε 5700ΧΤ, διάβασα ότι θα τρώει μπουκάλι από τον επεξεργαστή. 

δεν σε δουλευει ο αποπανω
αν δεν μπορεις να τα αλλαξεις ολα ξεκινα απο την καρτα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, daynight είπε

δεν σε δουλευει ο αποπανω
αν δεν μπορεις να τα αλλαξεις ολα ξεκινα απο την καρτα

Δεν είπα ότι με δουλεύει και ούτε φυσικά το υπονοώ και αν φάνηκε κάτι τέτοιο στα γραφόμενά μου, το παίρνω πίσω. Θεώρησα σημαντικότερο να ξεκινήσω την αναβάθμιση από σχεδόν το μισό pc καθώς αυτό θα με βοηθήσει να μου επιστραφεί ένα μέρος των χρημάτων από την πώληση των κομματιών που θα αλλάξω και μετά να προβώ στην αγορά της κάρτας.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Δεν είπα ότι με δουλεύει και ούτε φυσικά το υπονοώ και αν φάνηκε κάτι τέτοιο στα γραφόμενά μου, το παίρνω πίσω. Θεώρησα σημαντικότερο να ξεκινήσω την αναβάθμιση από σχεδόν το μισό pc καθώς αυτό θα με βοηθήσει να μου επιστραφεί ένα μέρος των χρημάτων από την πώληση των κομματιών που θα αλλάξω και μετά να προβώ στην αγορά της κάρτας.

Άρα έχεις αποφασίσει ότι στους επόμενους μήνες θα αλλάξεις gpu και θα πας σε επίπεδο 5700ΧΤ. Τότε πας στον κλασικό συνδυασμό 3600/Β450 A-Pro/Tomahawk Max/ Crucial Ballistix 16GB (Rev.E Micron). Τις μνήμες μπορείς να τις πάρεις από το πλαίσιο που είναι σε προσφορά 65€. Τα άλλα δύο από το e-god που είναι ετοιμοπαράδοτα.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Άρα έχεις αποφασίσει ότι στους επόμενους μήνες θα αλλάξεις gpu και θα πας σε επίπεδο 5700ΧΤ. Τότε πας στον κλασικό συνδυασμό 3600/Β450 A-Pro/Tomahawk Max/ Crucial Ballistix 16GB (Rev.E Micron). Τις μνήμες μπορείς να τις πάρεις από το πλαίσιο που είναι σε προσφορά 65€. Τα άλλα δύο από το e-god που είναι ετοιμοπαράδοτα.

Ναι, δεν θα αργήσει και η αναβάθμιση της κάρτας. Ευχαριστώ για την πρόταση. Πιστεύω με αυτές τις αλλαγές να είμαι άνετος για την ανάλυση που ανέφερα για μερικά χρονάκια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, prototypegr είπε

κανενα προβλημα καλες αγορες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...