youngadam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην ομάδα. Πριν λίγο καιρό αγόρασα τα i 12 tws (blue) airpods. Ενώ όλα δουλεύουν κανονικά (pairing, μουσική κ.ά.)έχω πρόβλημα με τις τηλεφωνικές κλήσεις. Όταν παίρνω ή μου παίρνουν τηλέφωνο δεν με ακούνε ενώ εγώ τους ακούω κανονικά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια λύση. Προσπάθησα να κάνω factory reset άλλα όλοι οι οδηγοί που βρήκα στο δίκτυο δεν δούλεψαν. Ευχαριστώ 😕 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από youngadam
youngadam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, billdanos είπε Σε ευχαριστώ για το gifάκι αλλά δεν με βοηθάς αδερφέ.
donblunts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Κάνε μια ηχογράφηση για να διαπιστώσεις αν δουλεύει η όχι το μικρόφωνο αρχικά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, youngadam said: Σε ευχαριστώ για το gifάκι αλλά δεν με βοηθάς αδερφέ. Προτιμούσες να έγραφα πως "αγόρασες σκουπίδια" και απορείς γιατί δεν λειτουργούν σωστά?
youngadam Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Στις 28/11/2019 στις 12:05 ΜΜ, donblunts είπε Κάνε μια ηχογράφηση για να διαπιστώσεις αν δουλεύει η όχι το μικρόφωνο αρχικά. Το μικρόφωνο σίγουρα δουλεύει γιατί εκτός του ότι μια φορά μπόρεσα και μίλησα σε κλήση, όταν παίρνω στο κινητό μου από σταθερό και μιλώ στο σταθερό ακούω την φωνή μου κανονικά. 23 ώρες πριν, billdanos είπε Προτιμούσες να έγραφα πως "αγόρασες σκουπίδια" και απορείς γιατί δεν λειτουργούν σωστά? Το αγόρασα γιατί διάβασα πως για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό και επίσης γιατί ήθελα κάτι πιο χρηστικό όταν φορώ το κράνος για την μηχανή μιας και τα κανονικά bluetooth μου ερχόντουσαν κάπως μεγάλα στο κράνος. Τώρα αν είναι σκουπίδι ή όχι αυτό θα το δούμε σύντομα και θα το προσθέσουμε μαζί και με τα υπόλοιπα σκουπίδια που έχουμε αγοράσει.
donblunts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, youngadam είπε Το μικρόφωνο σίγουρα δουλεύει γιατί εκτός του ότι μια φορά μπόρεσα και μίλησα σε κλήση, όταν παίρνω στο κινητό μου από σταθερό και μιλώ στο σταθερό ακούω την φωνή μου κανονικά. Ε τότε είναι προβληματικά, ασε που δεν αξίζουν περισσότερο tshoot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα