Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tigio13 είπε

Εγώ πέρσι είχα πάρει από κωτσοβολο τον ίδιο σε 4 τβ 59 ή 69 €. Κάποιος που τον είχε πάρει και θυμάται ας πει. 

75 έκανε αν θυμάμαι καλά και έκανα βλακεία που δεν τον πήρα.  Ας ελπίσουμε να βάλουν μέχρι την Παρασκευή κάτι αντίστοιχο.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι ήταν πολύ καλό deal θυμάμαι. Είχα πάει στη Συγγρού να τον πάρω και είχε 2. Μόλις το είδε ο υπάλληλος τον 2ο τον έβαλε στο συρτάρι να τον πάρει φεύγοντας... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μολις με πηραν να μου ριξουν ακυρο στο λευκο ενω οταν το πηρα μια χαρα ελεγε διαθεσιμο πτσες μπλε δηλαδη γενικως και μαλλον το καρμα δε με παει με τοσα ακυρα στη σειρα  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βρήκα μαύρο που ήθελα κ  τον αγορασα σε άσπρο. Ανταλλάσεται σφραγισμένος άσπρος (με εγγύηση πλαισίου)με αντίστοιχο μαύρο .οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει pm (Αθήνα)

Επεξ/σία από Ni_gio
Δημοσ.

Thxs ts εμενα ηρθε σημερα κιολας και εκ θαυματος μαζι ηρθε και σκληρος προσφορας του Κοτσοβουλου που τον ειχα ξεγραμμενο(ουτε ακυρωση ουτε ειδοποιηση ειπα παει δεν υπαρχει ελπιδα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παμε τωρα στην οδύσσεια της παραδοσης .....Τριτη με παιρνουν οτι δεν υπαρχει ο λευκος και μου βάζει μπλε για να προχωρησει ... λεω ok να τη στείλετε και οτι χρωμα δεν με ενδιαφερει . Βλεπω στο site Εξέλιξη παραγγελίας Σε επεξεργασία ακομα .... υποτιθεται σε 3 μερες ειναι εδω . Παιρνω τηλεφωνο 1 ωρα μπαλακι αναμεσα στα τμηματα εξ. πελατων - αγορες μεσω internet να μη μπορουν να μου πουν αν προχωρησε η οχι . Αν εχει σταλει το ρημαδι Κρητη και ποτε και αν θα φτασει ... Με τις υγείες σας σας ανεβασαμε την πιεση παλι και να μας ξανα προτιμήσετε :angry: Τωρα κραταω και ονοματα με ποιους μιλαω γιατι αει σιχτιρ πια παραγινε η πλακα .... Στο site τους φαινεται στο συστημα οτι δεν εχει προχωρησει σε αποστολη και τοσο καιρο στις παραγγελιες εκει φαινεται αν τα χουν κανει σκ@τα . Θα περιμενω μεχρι και Τριτη και αν δεν ερθει και τοτε φανουροπιτα ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Στο site φαινεται σε επεξεργασια αλλα το στελνουν. Εμενα εφυγε με 1 μερα καθυστερηση αλλα το μνμ με αρ.αποστολης ηρθε το απογευμα της μερας που εφυγε (παρασκευη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανενα μνμ με αριθμο αποστολης δεν εχω παρει  δε μπορει να ''ερχεται" χωρις μηνυμα .... τριτοκοσμικες καταστασεις στη μπουρδα που λενε στα τηλεφωνα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...