Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ποσο χαλια ειναι για την ωρα οι προσφορες; Βλεπεις την διαφορα σε σχεση με το 2018 οταν ανοιγουν θεματα με 1ΤΒ στα 20 ευρω και γινεται ο χαμος και τελειωνουν μπαμ, 2ΤΒ στα 50 ευρω και παλι χαμος.

Περισυ θυμιζω, ειχαμε BF 4ΤΒ 2.5αρη στα 75 ευρω και 4ΤΒ 3.5αρη στα 65€. Αντι να δουμε καλυτερες προσφορες φετος αφου εχουν πεσει και οι τιμες πανω απο 20%, βλεπουμε πολυ χειροτερες απο τις περσινες τιμες!

Ακριβώς αυτό. Ξεστοκάρισμα 5 κομματιών η κάθε fail προσφορά, σε τιμές που παίρνουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι αφού πήραν ότι πήραν σου λέει βγάλτο και έξω στον κόσμο τώρα να διώξουμε εμπόρευμα.. Εμετικό απλά, σε 2-3 χρόνια θα το απαξιώσουμε τελείως αυτά και ούτε που θα τα ποστάρουμε....

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, stafaf είπε

Και έχουμε και το καρτέλ με τις ενοποιημένες τιμές. 

Μεντεγίν έχουμε γίνει. 

Sinaloa! :D

Δημοσ.

Ενώ βλέπω αγορά online, σε πάει υποχρεωτικά για παράδοση στο σπίτι με +3€; και χθες μου έτυχε στο Πλαίσιο σε άλλο προϊόν. Έτσι είναι και σε εσάς;

Δημοσ.

Offtopic

Spoiler

Εδώ στη Γερμανία η mediamarkt έχει από την αρχή της εβδομάδας εξωτερικό Seagate 2.5άρη 5Tb στα 88euro και 3.5άρη 8Tb στα 111 euro... οπότε τα 20-25euro/Τb για Black Friday-Ελλάδα είναι λογικά για τα καταστήματα...μάλλον οι τιμές πέρυσι ήταν προσφορές...

• Like 1
Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τον ts, μόλις πήγα απο το Πλαίσιο στην Π.Π.Γερμανού και πήρα 1. Έχουν μείνει 5 κομμάτια.

Δημοσ.

Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου λένε παραλαβή από Δεκέμβρη και βλέπουμε. Με το G604 δεν φάγαμε άκυρο παρόλο που το φοβόμουν, άρα τους έχω κάποια εμπιστοσύνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα 1 μαυρο απο τo καταστημα της Δαφνης.Ειχε 1 ασπρο και 2 μαυρους ακομα αν ειδα καλα......Ευχαριστω TS!

Επεξ/σία από donstefano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πέρσι είχα πάρει από κωτσοβολο τον ίδιο σε 4 τβ 59 ή 69 €. Κάποιος που τον είχε πάρει και θυμάται ας πει. 

Επεξ/σία από Tigio13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...