Unforgiven21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλημεραααα! Λοιπον διαθετω ενα μπατζετ μεχρι 2000€. Θελω ενα αυτοκίνητο οικονομικό μεχρι 1400 κυβικα να κανω και τα ταξιδακια μου. Και για την πολυ ομως.και λιγα σχετικα χιλιομετρα. Στο νου μου εχω fiat punto sporting που ειναι και 6ταχυτο. Αλλα θελω και τις δικες σας αποψεις. Παρακαλω τα φώτα σας! 1
turbat0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φοβάμαι ότι με αυτό το μπάτζετ πιθανότατα θα βρεις πολύ ταλαιπωρημένα αμάξια που ο προηγούμενος κάτοχος θέλει απλά να τα ξεφορτωθεί. Σχεδόν σίγουρα επίσης θα θέλουν ένα σεβαστό ποσό για συντήρηση ώστε να ταξιδέψουν νόμιμα και με ασφάλεια (π.χ αμορτισέρ, λάστιχα, καταλύτη). Έχεις προϋπολογίσει και αυτό το πιθανό κόστος μέσα στα 2000€? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από turbat0s 1
Unforgiven21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Αυτά τα βαζω εγω... Απλα θελω κατι σε αυτα τα λεφτα
donblunts Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δύσκολο φίλε μου, τουλάχιστον απο αγγελίες να βρείς κάτι αξιόλογο. Απο γνωστό γνωστού φίλου ίσως προκύψει κατι.
tutuyo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Με αυτα τα λεφτα θα παρεις...κατι σαν αυτοκινητο, θα εχει σιγουρα τα θεματακια του. Τωρα αν αυτα ειναι αιθητικης φυσεως και δεν σε πολυπειραζει οκ, απλα να μην σου βγει κανας δρακος μετα και τον πληρωσεις διπλα. Εκτος και εαν πεσεις σε γνωστο που μπορει να σε εξυπηρετησει. Εαν σε παιρνει εγω θα ελεγα να περιμενεις να μαζεψεις κατι παραπανω και ενα χιλιαρικο πανω θα κανει την διαφορα
vamvakoolas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) θα συμφωνησω με fiat πουντο δες ακομα και seicento και χιουνται (ατος; αξεντ) ή ακομα και νταεβου (ματιζ; λανος) ή κια προσπαθησε να κρατησεις χαμηλα το ποσο αγορας για τυχον επισκευες (χαλαρα κανα 500) και να ειναι κατω απο 150.000 χλμ Οπωσδηποτε μηχανικο μαζι ή πηγαινετο ΚΤΕΟ αν δεις κατι που το θες (ελεγχος περιπου 30 ευρ) επισης κρατα ακρη χρηματα για ασφαλεια και μεταβιβαση. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από vamvakoolas
Phoenix7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Θεωρώ θα βρεις αρκετά Hyundai Ascent σε αυτά τα λεφτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα