kritikos4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα από εμένα. Είμαι συνδρομητής forthnet και έχω αγοράσει και προπληρώσει το 12μηνο προπληρωμένο πακέτο. Για τους δικούς μου λόγους θέλω να φύγω από την forthnet. Μετά από έρευνα αγοράς, αποφάσισα να πάω στην Vodafone και έκανα την σχετική διαδικασία, υπέγραψα και την αίτηση φορητότητας και το συμβόλαιο. Επειδή όπως είπα το συμβόλαιο μου είναι προπληρωμένο η ακριβής ημερομηνία λήξης αυτού είναι στις 7/12 . Μιλώντας με την Vodafone τους ζήτησα να γίνει η διαδικασία μερικές μέρες νωρίτερα ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά πριν λήξει το συμβόλαιο και με χρεώνει παραπάνω forthnet . Μετά από κάποιες μέρες που έκανα την αίτηση με πήρε προφανώς κάποιος από την forthnet για να με πείσει να μείνω σε αυτούς. Όταν λοιπόν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, μου είπε ότι πρέπει να φύγω ακριβώς την τελευταία μέρα διότι αλλιώς θα πληρώσω πρόστιμο 60€ . Και το ερώτημα μου είναι : σε συμβόλαιο που ήδη έχω ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ προκαταβολικά θα μπει πρόστιμο επειδή φεύγω 10 μέρες νωρίτερα από την λήξη? Δεν είναι ότι φεύγω και αθετώ τις πληρωμές πχ 3-5-6 μηνών... Έκανα αίτημα στην Vodafone να παγώσει το αίτημα 5-6 μέρες απλά και μόνο για να είμαι νομότυπος αλλά μου είπαν ότι δεν πρόλαβε να περάσει το αίτημα διότι η διαδικασία της μετάβασης έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει περίπτωση να με βάλουν να πληρώσω? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από kritikos4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Υπάρχει δυνατότητα να ανατρέξεις στην σύμβαση σου με τη Forthnet? Αν προβλέπεται στη σύμβαση τέλος για πρόωρη διακοπή, παρόλο που το συμβόλαιο είναι προπληρωμένο, τότε μπορούν να σε χρεώσουν, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, kritikos4 είπε Καλημέρα από εμένα. Είμαι συνδρομητής forthnet και έχω αγοράσει και προπληρώσει το 12μηνο προπληρωμένο πακέτο. Για τους δικούς μου λόγους θέλω να φύγω από την forthnet. Μετά από έρευνα αγοράς, αποφάσισα να πάω στην Vodafone και έκανα την σχετική διαδικασία, υπέγραψα και την αίτηση φορητότητας και το συμβόλαιο. Επειδή όπως είπα το συμβόλαιο μου είναι προπληρωμένο η ακριβής ημερομηνία λήξης αυτού είναι στις 7/12 . Μιλώντας με την Vodafone τους ζήτησα να γίνει η διαδικασία μερικές μέρες νωρίτερα ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά πριν λήξει το συμβόλαιο και με χρεώνει παραπάνω forthnet . Μετά από κάποιες μέρες που έκανα την αίτηση με πήρε προφανώς κάποιος από την forthnet για να με πείσει να μείνω σε αυτούς. Όταν λοιπόν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, μου είπε ότι πρέπει να φύγω ακριβώς την τελευταία μέρα διότι αλλιώς θα πληρώσω πρόστιμο 60€ . Και το ερώτημα μου είναι : σε συμβόλαιο που ήδη έχω ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ προκαταβολικά θα μπει πρόστιμο επειδή φεύγω 10 μέρες νωρίτερα από την λήξη? Δεν είναι ότι φεύγω και αθετώ τις πληρωμές πχ 3-5-6 μηνών... Έκανα αίτημα στην Vodafone να παγώσει το αίτημα 5-6 μέρες απλά και μόνο για να είμαι νομότυπος αλλά μου είπαν ότι δεν πρόλαβε να περάσει το αίτημα διότι η διαδικασία της μετάβασης έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει περίπτωση να με βάλουν να πληρώσω? Η vodafone φταίει που επίτηδες για να μη σε χάσουν από πελάτη σε πήραν πριν λήξει το συμβόλαιο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kritikos4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, lightsout είπε Υπάρχει δυνατότητα να ανατρέξεις στην σύμβαση σου με τη Forthnet? Αν προβλέπεται στη σύμβαση τέλος για πρόωρη διακοπή, παρόλο που το συμβόλαιο είναι προπληρωμένο, τότε μπορούν να σε χρεώσουν, δυστυχώς. Για μια βδομάδα ??? Ενώ τους έχω ήδη πληρώσει ? 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Η vodafone φταίει που επίτηδες για να μη σε χάσουν από πελάτη σε πήραν πριν λήξει το συμβόλαιο σου Δεν είναι ακριβώς έτσι. Επειδή χρησιμοποιώ την γραμμή σε επαγγελματικό χώρο και δεν ήθελα να διακοπεί το τηλέφωνο για 2-3 μέρες πχ μέχρι να γίνει επανασύνδεση, τους είπα εγώ όταν έκανα την αίτηση (και πριν με πάρουν απο την φορθνετ) να το κάνουν λίγο νωρίτερα . Έτσι κι αλλιώς αν έφευγα πχ 4-5 μέρες μετά την λήξη σίγουρα κάποια χρέωση θα μου την έκαναν. Απλά μου φαίνεται γελοίο να πληρώσω πρόστιμο για κάτι που έχω ήδη εξοφλήσει. Σαν να προπληρώνω πάρκινγκ για 3 ώρες , να παίρνω το αμάξι στην 1 ώρα και μου λένε θα πληρώσεις πρόστιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos pliakos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα Το συμβόλαιο το εχεις προπληρώσει οπως αναφέρεις Oταν πηγες σε vodafone έπρεπε να τους πεις να γίνει η φορητότητα μετα την ημερομηνία ληξης του προπληρωμένου, Σε αυτή την περίπτωση θα έβγαινε ενας λογαριασμος για το επομενο δίμηνο μετα την ληξη του προπληρωμενου και θα ακολουθουσε ενας πιστωτικός όπου στην ουσια χρεωστικός -πιστωτικός θα πληρωνες τις μερες που ησουν σε forthnet. Πρακτικά η vodafone εκανε αίτημα να σε παρει πριν την ληξη του προπλήρωμένου , πηγε το αίτημα σε forthnet και απο την στιγμή που δεν εχει ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς ειναι υποχρεωμενη να δωσει την φορητότητα Δες τι παιζει με αθετηση συμβασης και ενα διάστημα 14 μερων απο την υπογραφη και ΟΧΙ απο την ενεργοποιση σε vodafone μπας και γλιτώσεις το πεναλτι μενεις σε forthent 1 μηνα ακόμα και μετά πας σε άλλο πάροχο.. Προσοχή μηπως σε forthnet σου κάνουν προσφορά να μείνεις και την δεχτείς τοτε ανανεώνετε η σύμβαση για 2 χρονια και θα έχεις τελος διακοπής Πρακτικά λοιπον αν θες να φυγεις μιλάς με vodafone να ακυρωσει την αιτηση φορητότητας ( αν εχει βγει ημερομηνία ενεργοποισης σε δικτυο του δεν γινετε) μεχρι και 4 μερες πριν την ενεργοποιηση γίνεται ακυρωση αίτησης, μιλάς με forthnet οτι θες να μείνεις σε δικτυο της, αν σου κάνουν προσφορά που σε καλυπτει ανανεώνεις με αυτήν και δεσμευεσαι, αν δεν θες να μείνεις και θες να πας μετά απο 1 μηνα σε αλλο παροχο ζητάς να συνεχίσει το συμβόλαιο και να περασει σε τιμες καταλόγου ( χωρις ΄καποια εκπωση δηλάδη ) 6 λεπτά πριν, kritikos4 είπε Για μια βδομάδα ??? Ενώ τους έχω ήδη πληρώσει ? Δεν είναι ακριβώς έτσι. Επειδή χρησιμοποιώ την γραμμή σε επαγγελματικό χώρο και δεν ήθελα να διακοπεί το τηλέφωνο για 2-3 μέρες πχ μέχρι να γίνει επανασύνδεση, τους είπα εγώ όταν έκανα την αίτηση (και πριν με πάρουν απο την φορθνετ) να το κάνουν λίγο νωρίτερα . Έτσι κι αλλιώς αν έφευγα πχ 4-5 μέρες μετά την λήξη σίγουρα κάποια χρέωση θα μου την έκαναν. Απλά μου φαίνεται γελοίο να πληρώσω πρόστιμο για κάτι που έχω ήδη εξοφλήσει. Σαν να προπληρώνω πάρκινγκ για 3 ώρες , να παίρνω το αμάξι στην 1 ώρα και μου λένε θα πληρώσεις πρόστιμο... Λάθος σου Η γραμμή δεν διάκοπτετε για 3-4 μερες ( υπαρχουν περιπτωσεις βεβαια που εχει γινει μαλακια και εχει γίνει ) ειναι για μερικές ωρες.Αν τους ειπες να κοπεί εστω και μια μερα πριν την ληξη του προπληρωμένου τους εδωσες πατημα να ζητήσουν το τελος διακοπής που αναφερει η συμβαση που εχεις υπογραψει.Για τις 4-5 που θα εισουν εκτος προπληρωμενου θα ακολουθουσε εκακαθριστικος λογαριασμός. Σε περιπτωση σου θέλοντας η μάλλον μην γνωριζοντας τα του λογαριαμού υπεθεσες οτι θα γλιτώσεις χρήματα..Προσεχε επισης .. Αν έχεις ενεργοποιηθέι σε vodafone ΜΗΝ ζητησεις ακυρωση γιατί και τελος διακοπης θα εχεις απο εκει και η γραμμη θα μείνει σε αερα κ θα εισαι χωρις τηλεφωνο και ενεργοποιηση εκ νεου σε 20 μερες με νεα τελη ενργοποιγησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peet Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, giorgos pliakos είπε Καλημέρα Το συμβόλαιο το εχεις προπληρώσει οπως αναφέρεις Oταν πηγες σε vodafone έπρεπε να τους πεις να γίνει η φορητότητα μετα την ημερομηνία ληξης του προπληρωμένου, Σε αυτή την περίπτωση θα έβγαινε ενας λογαριασμος για το επομενο δίμηνο μετα την ληξη του προπληρωμενου και θα ακολουθουσε ενας πιστωτικός όπου στην ουσια χρεωστικός -πιστωτικός θα πληρωνες τις μερες που ησουν σε forthnet. Πρακτικά η vodafone εκανε αίτημα να σε παρει πριν την ληξη του προπλήρωμένου , πηγε το αίτημα σε forthnet και απο την στιγμή που δεν εχει ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς ειναι υποχρεωμενη να δωσει την φορητότητα Δες τι παιζει με αθετηση συμβασης και ενα διάστημα 14 μερων απο την υπογραφη και ΟΧΙ απο την ενεργοποιση σε vodafone μπας και γλιτώσεις το πεναλτι μενεις σε forthent 1 μηνα ακόμα και μετά πας σε άλλο πάροχο.. Προσοχή μηπως σε forthnet σου κάνουν προσφορά να μείνεις και την δεχτείς τοτε ανανεώνετε η σύμβαση για 2 χρονια και θα έχεις τελος διακοπής Πρακτικά λοιπον αν θες να φυγεις μιλάς με vodafone να ακυρωσει την αιτηση φορητότητας ( αν εχει βγει ημερομηνία ενεργοποισης σε δικτυο του δεν γινετε) μεχρι και 4 μερες πριν την ενεργοποιηση γίνεται ακυρωση αίτησης, μιλάς με forthnet οτι θες να μείνεις σε δικτυο της, αν σου κάνουν προσφορά που σε καλυπτει ανανεώνεις με αυτήν και δεσμευεσαι, αν δεν θες να μείνεις και θες να πας μετά απο 1 μηνα σε αλλο παροχο ζητάς να συνεχίσει το συμβόλαιο και να περασει σε τιμες καταλόγου ( χωρις ΄καποια εκπωση δηλάδη ) Λάθος σου Η γραμμή δεν διάκοπτετε για 3-4 μερες ( υπαρχουν περιπτωσεις βεβαια που εχει γινει μαλακια και εχει γίνει ) ειναι για μερικές ωρες.Αν τους ειπες να κοπεί εστω και μια μερα πριν την ληξη του προπληρωμένου τους εδωσες πατημα να ζητήσουν το τελος διακοπής που αναφερει η συμβαση που εχεις υπογραψει.Για τις 4-5 που θα εισουν εκτος προπληρωμενου θα ακολουθουσε εκακαθριστικος λογαριασμός. Σε περιπτωση σου θέλοντας η μάλλον μην γνωριζοντας τα του λογαριαμού υπεθεσες οτι θα γλιτώσεις χρήματα..Προσεχε επισης .. Αν έχεις ενεργοποιηθέι σε vodafone ΜΗΝ ζητησεις ακυρωση γιατί και τελος διακοπης θα εχεις απο εκει και η γραμμη θα μείνει σε αερα κ θα εισαι χωρις τηλεφωνο και ενεργοποιηση εκ νεου σε 20 μερες με νεα τελη ενργοποιγησης Υπάρχει η δυνατότητα υπαναχώρησης νομίζω ,που στη περίπτωση του φίλου θα αφορά τη voda μέχρι να λύσει το πρόβλημα με τη forthnet . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα