Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα χθες από Media Markt ένα Chromcast 4K Ultra και στο Netflix υπάρχει θέμα με τους υπότιτλους. Σε τυχαία χρονικά σημεία, έχει κάποιο delay που δεν υφίσταται στις υπόλοιπες συσκευές. Έχω πειράξει ότι ρύθμιση έχει, του έβαλα wifi και ethernet, έσβησα την εφαρμογή την ξανά έβαλα, restart, πρίζες τα πάντα, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Το Plex δεν εμφανίζει παρόμοιο πρόβλημα. 

Αφού δοκίμασα ότι μπορούσα να σκεφτώ και οποιαδήποτε συμβουλή ψάχνοντας, σκέφτηκα ότι ίσως φταίει το κινητό. Έκανα cast το Netflix από το PC μου και οι υπότιτλοι δεν είχαν τόσο συχνό delay, αλλά και πάλι κάτι υπήρχε ανά διαστήματα, όχι όμως στα επίπεδα του casting από κινητού. Έχω το  XiaomiRedmi Note 4X. Άκυρο το παραπάνω, μόλις δοκιμάστηκε σε iphone 7 plus και σε άλλο PC και το πρόβλημα συνεχίζει.

Edit: Μετά από επικοινωνία με το support του Netflix, με ρωτήσανε κάποια πράγματα και τους έστειλα και video και τα μετέφεραν. Προσωπικώς θα τα επιστρέψω πίσω (το κάνει και στο απλό και στο 4Κ) και όταν και αν λυθεί το αγοράζω ξανά. Κρίμα γιατί όλα τα άλλα τα έκανε τέλεια.

Επεξ/σία από valkon
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mchrisober είπε

εχει θεματακια. ανοιξε case με το σαπορτ εαν μπορεις.

Μίλησα με Netflix support και μου είπαν να βγάλω βίντεο να το δούνε. Κρίμα ενώ είναι φοβερή συσκευή, χάνει την αξία του με αυτό. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, valkon είπε

Μίλησα με Netflix support και μου είπαν να βγάλω βίντεο να το δούνε. Κρίμα ενώ είναι φοβερή συσκευή, χάνει την αξία του με αυτό. 

φιλε επειδη ασχολουμε με τον χωρο, δυστυχως εχει τα θεματα του. Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι περαιτερω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...