TechnoV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Lumini είπε Ταρίφες παρακαλάτε τους πολιτικούς οσο ακόμα μπορείτε για να απαγορεύει το uber.. γιατί σε λίγο θα σας κλείσει μια και καλή..ο κόσμος θέλει να μην πληρώνει χρυσή μια διαδρομή... Τρικυμία εν κρανίο.. ακριβό το ταξί στην Ελλάδα; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Panikas13 είπε Έχεις δει Ελλάδα τι γίνεται με τα γυφτάκια και τα πατινια της lime έτσι? Φαντάσου το με αμάξι Σημερα εβλεπα απ εξω απο νοσοκομειο ενα ημιφορτηγο-μετατροπη_σε_γκαρσονιερα, μια 7μελη οικογενεια μεσα στο πισω μερος, να εχουν στησει προχειρη κουζινα κ να μαγειρευουν (μεσα στην καροτσα με τα κιλιμια/μαξιλαρια!!) με γκαζι κρεας με πατατες!!! Με τα lime τι κανουν δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lumini Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, TechnoV είπε Τρικυμία εν κρανίο.. ακριβό το ταξί στην Ελλάδα; φυσικα ακριβο, 10 ευρω για να παω αεροδρόμιο απο καλαμαρια? θα μας τρελανετε εσεις!!! ληστια ειναι αυτο!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neofilelera Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 εχω μπερδευτει,προκειτε περι δακτυλου κιτρινης φυλης η μηπως εχει τιποτα σταλινομαδουραιους εκει στο σιτυ? μα να πολεμανε ετσι τον εντεπρενισμο που ακουστηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, chrisde είπε Ποιόν ζημιώνει το Air bnb; Πέρα απο τους ξενοδόχους, ολους όσους δεν εχουν ακίνητο να μείνουν και οχι απλά να διαχειρίζονται. Οσοι νοικιάζουν έχουν δει τα ενοίκια να εκτοξεύονται απο τη στιγμή που 1. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα για ενοίκιαση μιας και ολα ειναι bnb 2. Οσα υπάρχουν διαθέσιμα έχουν τιμές στο θεό γιατι δεν ειναι πολλά και γιατι το κόστος του bnb ανεβάζει έμμεσα το ενοίκιο. Κατ' επέκταση ειναι ενα καρκίνωμα που επηρεάζει άμεσα τις μεγαλουπόλεις. 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, chrisde είπε Ποιόν ζημιώνει το Air bnb; Το οτι εχουν παει τα νοικια στο θεο και οποιος δεν εχει δικο του σπιτι τον ηπιε? Και η τελευταια τρυπα εδω στη γειτονια μου κατω απο 500 δεν εχει (ελληνικο) ,φολα να φανε 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teri23 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Εγώ πάντα χρησιμοποιώ Uber και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πρόβλημα με τα κλασικά ταξί είναι ότι δεν έχουν να χάσουν κάτι αν σου φερθούν αντιεπαγγελματικά ενώ η Uber όχι μόνο σου δίνει την δυνατότητα να δώσεις αρνητική αξιολόγηση αλλά και να αναφέρεις μια κακή συμπεριφορά του οδηγού και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχεις εκπλήξεις στην τελική χρέωση. Πολύ απλά θέλω να ξέρω ποσά θα πληρώσω πριν μπω σε ταξί όπως ξέρω και ποσά πληρώνω πριν μπω σε λεωφορείο η τρένο η αεροπλάνο. Όσο εσείς οι ταξιτζιδες δεν μου δίνετε αυτές τις δυνατότητες θα χρησιμοποιώ άλλες υπηρεσίες που το προσφέρουν. Στην τελική εσείς είστε αυτοί που θέλετε τα λεφτά μου. Α και κάτι ακόμα, ανανεώστε και καμία φορά τον στόλο σας όσες φορές πήρα Uber είχαν καινούργια αμάξια ενώ τα κλασικά ταξί έχουν του προηγούμενου αιώνα. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lumini Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπήκα σε ταξί και ο ταρίφας μιλούσε στο τηλέφωνο για κάνα δεκάλεπτο. Μάλιστα μιλούσε με άλλον ταρίφα και έλεγε πως θα πείσει τον 20χρονο γιόκα του να γίνει και αυτός ταριφας, γιατί με τις άλλες δουλειές 1000ρικο δε θα δει στον μήνα, ένω σαν ταρίφας βγάζει 1000ρικο σε 2 βδομάδες. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Lumini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
midimod Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Το τελείωσα πρόσφατα και εξηγεί όλα όσα έγιναν με την εταιρεία, τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που έφυγε ο Travis. Στην Ασία είχαν νεκρούς πάντως. https://www.amazon.com/Super-Pumped-Battle-Mike-Isaac/dp/0393652246 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Όποιος έχει πάει Λονδίνο και έχει μιλήσει με ντόπιους ξέρει ότι τα black cabs έχουν τη χειρότερη φήμη σε σχέση με άλλες ιδιωτικές εταιρείες μεταφοράς στο Λονδίνο. Πανάκριβα και με χάλια υπηρεσίες. Υπάρχει ασυδοσία και εκεί όπως και στην Ελλάδα με τα συνδικάτα τους. Ο δήμαρχος του Λονδίνου είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα πατάξει την Uber, γιατί προφανώς ήθελε τη ψήφο των οδηγών των black cabs που είναι αρκετά μεγάλοι σε αριθμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, basilis5 είπε Το γεγονος οτι ο κοσμος αγκαλιασε το uber παντως δεν προβληματισε τους ταξιτζιδες για τις πρακτικες τους σε καμια χωρα. Ήταν (πολυ) πιο φτηνο γι αυτο. Συν ο καθε πολιτης που επιανε χαρτζηλικι με το Uber ηταν ευγενικος ηταν μια νεα αρχη και παιζανε με τις αξιολογησεις, οπως ολα τωρα πια. Ενω ενας "rogue" ταριφας δεν τον ενοιαζε τιποτα συν οτι ειχε σιχαθει ολες τις φατσες των πελατων του με τα χρονια στο επαγγελμα... ειναι αμφιδρομες καταστασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lumini Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, aris1986 είπε Ήταν (πολυ) πιο φτηνο γι αυτο. Συν ο καθε πολιτης που επιανε χαρτζηλικι με το Uber ηταν ευγενικος ηταν μια νεα αρχη και παιζανε με τις αξιολογησεις, οπως ολα τωρα πια. Ενω ενας "rogue" ταριφας δεν τον ενοιαζε τιποτα συν οτι ειχε σιχαθει ολες τις φατσες των πελατων του με τα χρονια στο επαγγελμα... ειναι αμφιδρομες καταστασεις... Γιατί κάτι νέοι ταρίφες 25-30 ετών, που μπαίνεις μέσα και είναι με το κινητό στο fb και WhatsApp είναι καλύτεροι ας πούμε; Μέσα στον επαγγελματισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nero55 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, ADHD είπε Οχι φίλε μου, για χαζό με έχεις να εμπιστεύομαι τα λεφτά μου στους τραπεζίτες? Εμπρος πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Vagosman είπε Πέρα απο τους ξενοδόχους, ολους όσους δεν εχουν ακίνητο να μείνουν και οχι απλά να διαχειρίζονται. Οσοι νοικιάζουν έχουν δει τα ενοίκια να εκτοξεύονται απο τη στιγμή που 1. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα για ενοίκιαση μιας και ολα ειναι bnb 2. Οσα υπάρχουν διαθέσιμα έχουν τιμές στο θεό γιατι δεν ειναι πολλά και γιατι το κόστος του bnb ανεβάζει έμμεσα το ενοίκιο. Κατ' επέκταση ειναι ενα καρκίνωμα που επηρεάζει άμεσα τις μεγαλουπόλεις. Αυτο συνεβει γιατι εν μεσω κρισης τα μισα ηταν ανοικιαστα και ρημαζανε, και τα αλλα μισα ηταν νοικιασμενα σε τυπους που βαραγανε πιστολι ενοικια. Οποτε κι εγω το ιδιο θα εκανα αν μπορουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Αυτο συνεβει γιατι εν μεσω κρισης τα μισα ηταν ανοικιαστα και ρημαζανε, και τα αλλα μισα ηταν νοικιασμενα σε τυπους που βαραγανε πιστολι ενοικια. Οποτε κι εγω το ιδιο θα εκανα αν μπορουσα ανοίκιαστα ήταν όσα ζητάγαν ένα σκασμό λεφτά , δεν μπορεί να έχει μια τρώγλη η σπίτι 50τμ σε νορμαλ περιοχή όχι καμια εκάλη η βουλιαγμένη και να ζητάς 600 ευρώ όσο και ο βασικός μισθός για το θεό δηλαδή ένας άνθρωπος με 1000 ευρώ μισθό (σπάνιο πια) δεν θα μπορεί να μείνει σε σπίτι αλλά σε κανένα δόμα σε ταράτσα η σε κανένα υπόγειο για να μπορεί να ζει και αν έχει μια οικογένεια τι θα κάνει και θέλει πχ 65 τετραγωνικά ? να πουλήσει νεφρά ? οι τιμές είναι τραγικά παράλογες για την εποχή που ζούμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα