nikosl30 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα στην παρέα .Απο χτες κατοχος της συγκεκρημενης τηλεόρασης με προσφορά απο το Γερμανό λόγω Black Friday στα 299€ και επιστροφή 15% με την κάρτα EUROBANK βγήκε στα 255€. Σε σχέση με μια SAMSUNG 32” 7 ετίας την οποία αντικατέστησε στην ποιότητα της εικονας στα κανάλια της digea η διαφορά μεγάλη εις βάρος της καινούριας .Πιο άτονα τα χρώματα και οι ελληνικού υπότιτλοι σε ελληνικές διαφημίσεις που περνάνε γρήγορα κατω στην οθόνη να φαίνονται θαμποί . Στα θετικά ή ταχύτατη συνδεση στο Ίντερνετ μέσω wifi και ο πολύ καλός ήχος καθώς και ο αρχικός προγραμματισμός της στο πρωτο άνοιγμα ταχύτατος . Δεν ασχολήθηκα και πολύ με τις ρυθμίσεις . Ξεχωριστο κουμπί για YouTube το οποίο συνδέεται και παίζει σφαίρα τα πάντα ,Netflix κλπ. Αλλαξα την σειρά των καναλιών και σήμερα το πρωι ανοίγοντας την τα είχε όπως αρχικά απο μόνη της αυτόματα τα είχε συντονίσει . γνωριζουμε πως να κρατάει τη δικη μου ρύθμιση ; 1
nikosl30 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Στις 27/11/2019 στις 10:07 ΠΜ, nikosl30 είπε Αλλαξα την σειρά των καναλιών και σήμερα το πρωι ανοίγοντας την τα είχε όπως αρχικά απο μόνη της αυτόματα τα είχε συντονίσει . γνωριζουμε πως να κρατάει τη δικη μου ρύθμιση ; Γνωρίζει κανείς;
Akikozell Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπόν ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ,δλδ να φανταστείς νόμιζα ότι αυτά που έγραψες ότι τα έγραψα εγώ! Ακριβώς τα ίδια έπαθα και με την εικόνα κλπ κλπ κλπ. Αλλά σήμερα το πρωί πήγα στον Γερμανό και επικοινωνήσαμε με Hisense... Μίλησα με ένα παλικάρι και αφού του έδωσα το email μου μου έστειλε τα εξής παρακάτω...και πραγματικά επιτέλους τα ρύθμισα!Κάνε το ίδιο... Παραθέτω... Καλημέρα σας, Κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας στέλνω τις οδηγίες για την απενεργοποιήση της αυτόματης ταξινόμησης καναλιών Είναι 5 βήματα Μenu (γρανάζι) à Ρυθμίσεις à Κανάλι à Προχωρημένες ρυθμίσεις à Αυτόματη ενημέρωση λίστας καναλιών (ΟΝ /OFF) : Επιλέγετε το ΟFF 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα