paniti Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τον Κωτσόβολο και τους χ50: Χτες πήρα κάτι με αποπληρωμή όλου του ποσού και κάτι άλλο και δόσεις, και οι 2 αγορές σε κατάστημα και οι πόντοι μπήκαν αμέσως όλοι. Σε άλλες 2 αγορές από το site μεπιστωτική οι πόντοι δεν έχουν μπει ακόμα. Οπότε ΙΣΩΣ οι πόντοι να μπαίνουν αμέσως στο κατάστημα και να καθυστερούν/μπουν μέχρι 13.12 σε online αγορές. EDIT: Μόλις είδα δημοσίευση @Looter οπότε άκυρος ο συλλογισμός. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από paniti
Grim Ripper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαλακία αυτό με τους πόντους στην Alpha, πήρα εχθές έναν διάδρομο γυμναστικής (ούτως ή άλλως θα τον έπαιρνα) και φανταζόμουν ότι θα έπαιρνα αρκετούς πόντους. Τα όνειρα μου καταστράφηκαν όταν έμαθα ότι ήταν μόνο για πιστωτικές... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από Grim Ripper
t0mak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ευχαριστήσω τον TS, πήρα σήμερα iphone 11για την γυναίκα με αποφορολόγηση φπα και πίστωση yellows, τελική τιμή βγήκε στα 560 € Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από t0mak 1
kostasgpa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, t0mak είπε Να ευχαριστήσω τον TS, πήρα σήμερα iphone 11για την γυναίκα με αποφορολόγηση φπα και πίστωση yellows, τελική τιμή βγήκε στα 560 € Εγώ θα της έπαιρνα κινητό χωρίς κάμερα. 1
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Εγώ θα της έπαιρνα κινητό χωρίς κάμερα. Γιατι ρε αδερφε θα την επαιρνες κινητο χωρις καμερα?
paniti Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Γιατι ρε αδερφε θα την επαιρνες κινητο χωρις καμερα? Πυρ, γυνή και κάμερα
Jeronymo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Πήρα τελικά με δόσεις μια TV από τον Κώτσο Παρασκευή απόγευμα, αλλά πόντους δε βλέπω στο λογαριασμό μου. Σας έχουν περαστεί οι πόντοι ή τους περιμένετε;;;
Vasilism13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Αγορά από cosmote, με κάρτα EUROBANK η επιστροφή δεν πιστώθηκε. (Ούτε το 1% ούτε το 15%). περσυ σε ανάλογη αγορά από Γερμανό η πίστωση ήταν άμεση, γνωρίζει κάποιος αν πρέπει μα περάσουν κάποιες μέρες ;
rolexakias2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Vasilism13 είπε Αγορά από cosmote, με κάρτα EUROBANK η επιστροφή δεν πιστώθηκε. (Ούτε το 1% ούτε το 15%). περσυ σε ανάλογη αγορά από Γερμανό η πίστωση ήταν άμεση, γνωρίζει κάποιος αν πρέπει μα περάσουν κάποιες μέρες ; Πήγαινε σε ένα κατάστημα της eurobank το πρωί μαζί με την απόδειξη αγοράς και διευθετησε το πρόβλημα σου..
andreaspA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Vasilism13 είπε Αγορά από cosmote, με κάρτα EUROBANK η επιστροφή δεν πιστώθηκε. (Ούτε το 1% ούτε το 15%). περσυ σε ανάλογη αγορά από Γερμανό η πίστωση ήταν άμεση, γνωρίζει κάποιος αν πρέπει μα περάσουν κάποιες μέρες ; Περυσι μαλλον την εκανες την αγορα καθημερινη και οχι ΣΚ. Δεν εχουν παρει τα λεφτα ακομα. Απλα ειναι δεσμευμενα.
Vasilism13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, andreaspA είπε Περυσι μαλλον την εκανες την αγορα καθημερινη και οχι ΣΚ. Δεν εχουν παρει τα λεφτα ακομα. Απλα ειναι δεσμευμενα. Η αγορά έγινε Παρασκευή, δεν ισχύει ΣΥΤΟ π λες μιας και από POS EUROBANK η συν αλλαγή είναι άμεση
mwv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 η eurobank μου ειπε οτι 7-8 μερες μετα τη συναλλαγη θα φανει η επιστροφη ..σε on line αγορα. σε αμεση αγορα θα επρεπε να ειχε εμφανιστει τουλαχιστον το 1%
Vasilism13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα πάλι μου είπε να περιμένω 3 εργάσιμες μέρες
ZaxasK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Jeronymo είπε Πήρα τελικά με δόσεις μια TV από τον Κώτσο Παρασκευή απόγευμα, αλλά πόντους δε βλέπω στο λογαριασμό μου. Σας έχουν περαστεί οι πόντοι ή τους περιμένετε;;; Ούτε εμένα περάστηκαν,αγορά με 3 άτοκες το Huawei mediapad t5 την Παρασκευή.
Jeronymo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά μου πολλαπλασίασε x50 μόνο το ποσό της δόσης!!! Κάτι δεν πάει καλά ή όντως ισχύει αυτό που έγραφε στα ψιλά γράμματα, ότι μόνο το ποσό που θα χρεωθεί την ίδια ημέρα θα πολλαπλασιαστεί x50
Προτεινόμενες αναρτήσεις